Punts de pregària per a les benediccions llargament esperades

1
57

Avui ens ocuparem dels punts de pregària per a benediccions molt esperades.

Desembre marca el final de l'any, molts de nosaltres tenim una petició d'oracions sense resposta. No és massa tard per demanar-li a Déu i recordar-li les seves benediccions promeses per a nosaltres. Quan l'oració sembla que no ofereix la resposta, la pregunta es converteix en: "Com puc superar això?".

La Bíblia aborda això dient-nos: "Fem això mantenint els ulls en Jesús, el campió que inicia i perfecciona la nostra fe". A causa de l'alegria que l'esperava, va suportar la creu, sense tenir en compte la seva vergonya. La raó per la qual Jesús va poder suportar el seu sofriment va ser perquè es va centrar en l'alegria d'agradar al Pare, construir l'església i arribar al món.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

El salmista rei David va superar els temps difícils creient sempre que el Senyor està sempre amb ell. No em trontollaré, perquè Ell està al meu costat. No és d'estranyar que el meu cor s'alegre, i m'alegro. El meu cos descansa amb seguretat. Així que en comptes de negar la realitat, sempre adoneu-vos que el Senyor és amb vosaltres i treu d'ell la força que necessiteu.


És difícil suportar les dificultats en el millor dels moments, però quan no entens per què pot ser frustrant. Déu no ens dóna llargues explicacions sobre com treballa. Continueu buscant una resposta en la seva Paraula, o mitjançant l'oració i el consell dels altres i recordeu que Déu us promet que mai us deixarà ni us abandonarà.

Hebreus 13: 5 Així que animeu-vos; superaràs això. No us rendeu encara perquè encara poden passar moltes coses bones abans que acabi el mes de desembre. Si creieu, de la mateixa manera que Job va aconseguir el doble de tota la seva glòria perduda en pocs dies, Déu pot sortir amb les vostres benediccions i el vostre avenç abans que acabi aquest mes. Mentre espereu a Déu les vostres benediccions, podeu pregar amb aquests punts d'oració a continuació;

Punts de pregària per a una benedicció tan esperada

 1. Oh Déu, prepara els instruments de la mort contra els meus enemics, en el nom de Jesús.
 2. Les fletxes de Déu localitzen els meus perseguidors i els maten, en nom de Jesús.
 3. Cada fossa excavada pels enemics per a mi, esdevé una tomba per als enemics, en el nom de Jesús.
 4. Enemics de la meva família, caveu el vostre forat i caveu-lo bé, perquè hi caureu, en nom de Jesús.
 5. Pedres d'oració àcides, localitzeu el front del Goliat de la meva família, en nom de Jesús.
 6. Oh Senyor, allibereu la meva ànima de l'espasa i el meu destí dels poders de la tomba, en el nom de Jesús.
 7. Oh Déu, aixeca't pel tro del teu poder i salva'm de tots els meus problemes, en el nom de Jesús.
 8. Tu poder de la vall de l'ombra de la mort, allibera el meu destí, en el nom de Jesús.
 9. Portes malvades que bloquegen les meves benediccions, aixequeu-vos, en nom de Jesús.
 10. Pare meu, ajuda'm, no em faci vergonya, en nom de Jesús.
 11. Tots els bevedors de sang i els menjadors de carn que vénen contra mi, moren, en nom de Jesús.
 12. Tragèdia i calamitat de finals d'any organitzades contra mi i la meva casa, contraproduent, en nom de Jesús
 13. Em nego a acabar aquest any amb vergonya i pena, en el nom de Jesús
 14. Tota maldat organitzada dirigida contra mi i la meva família, dispersa ara, en nom de Jesús
 15. Totes les meves benediccions penjants d'aquest any, s'alliberen ara, en nom de Jesús
 16. Benediccions de final d'any, estic disponible, localitza'm al foc, en nom de Jesús
 17. Esperit Sant, traslladeu-me al meu següent nivell aquest mes, en el nom de Jesús
 18. Acabaré aquest any amb una bona nota, en el nom de Jesús
 19. Pare Senyor, vinc contra tots els agents de retard en el camí de les meves benediccions avui en nom de Jesucrist. 
 20. Tots els governants de la foscor que es troben com a amortidor entre mi i l'alliberament de les meves benediccions, cauen avui a la mort en el nom de Jesucrist. 
 21. Parlo el ràpid alliberament de les meves benediccions a la manifestació avui en el nom de Jesucrist. 
 22. Senyor, tu ets el Déu de tota carn i no hi ha res impossible per a tu. Els dies que queden en aquest any són suficients perquè em respongueu, pare per la vostra misericòrdia, responeu-me avui en nom de Jesucrist.
 23. Senyor, aquest any no ha d'anar tret que alliberi les benediccions assignades per a ell. Tota cosa bona que ha estat destinada a ser meva en aquest any s'allibera ràpidament en el nom de Jesucrist. 
 24. Senyor, tens el poder de sorprendre un home fins i tot quan semblava que tota esperança ha desaparegut. Pare, et demano que t'aixequis en aquest moment i facis allò que només tu pots fer en el nom de Jesucrist. 
 25. Tots els agents de retard a la casa del meu pare i la meva mare cauen avui en el nom de Jesucrist. 
 26. Cancel·lo tots els embargaments de limitació de la meva vida avui en nom de Jesucrist. 
 27. Cada agent de l'estancament, allibero el foc de l'Esperit Sant sobre vosaltres en aquest moment en el nom de Jesucrist. 
 28. Gràcies a Déu per contestar les vostres oracions. Amén.

 

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.