23 punts d'oració per protegir la meva família de la mort prematura amb versos de la Bíblia

0
33

Avui ens ocuparem de 23 punts de pregària per protegir la meva família de la mort prematura amb versos de la Bíblia.

La família és un grup de persones delimitades per l'amor, el naixement, el matrimoni, l'amistat o relacionades per sang. Com a individu d'una família, se'ns ha donat l'autoritat per decretar i declarar que passen coses bones a la família. Mentre un creient estigui a la família, és un tabú que el mal arribi a qualsevol membre de la família.

Hem de conduir tots els membres de les nostres famílies a Déu, tal com va dir el profeta Josuè al llibre de Josuè que "a mi i a la meva casa servirem el Senyor". Tots hem estat comprats amb un preu, un gran preu per això no ens permeten desviar-nos ni afligir-nos. Necessitem la protecció de Déu sobre les nostres vides i la dels nostres familiars, per això hem recollit aquests punts d'oració per resar per i amb les nostres famílies. Que la protecció de Déu no deixi mai de les nostres vides.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

Salms 23: 1-6
[1] (Salm de David.) El Senyor és el meu pastor; no vull.
[2] Ell em fa reposar en verds pastures, em porta al costat de les aigües tranquil·les.
[3] Ell em restaura l'ànima, em guia pels camins de la justícia per amor del seu nom.
[4] Sí, encara que camini per la vall de l'ombra de la mort, no tindré por de cap mal, perquè tu estàs amb mi; la teva vara i el teu bastó em consolen.
[5] Tu prepares una taula davant meu davant dels meus enemics: em unges el cap amb oli; la meva copa s'aboca.
[6] Certament, la bondat i la misericòrdia m'acompanyaran tots els dies de la meva vida, i habitaré a la casa del Senyor per sempre.


Isaïes 65: 20. No hi haurà més un nen de dies, ni un vell que no hagi complert els seus dies, perquè el nen morirà als cent anys; però el pecador de cent anys serà maleït. 21. I construiran cases i les habitaran; i plantaran vinyes i en menjaran el fruit. 22. No edificaran, i un altre habitarà; no plantaran, i un altre menjarà, perquè com els dies d'un arbre són els dies del meu poble, i els meus elegits gaudiran durant molt de temps de l'obra de les seves mans. 23. No treballaran en va, ni engendraran per problemes; perquè són la llavor dels beneïts del Senyor, i la seva descendència amb ells. 24. I passarà que abans que cridin, respondré; i mentre encara estiguin parlant, ho escoltaré.

PUNTS DE PREU

 1. Pare, profetitzo avui que no enterré cap membre de la meva família, en nom de Jesús.
 2. Pare, elimina la mort i la por a la mort de la vida dels membres de la meva família, en nom de Jesús.
 3. Pare, pel poder purificador de la sang de Jesús, rento tots els membres de la meva família que han estat marcats per la mort prematura ara, en nom de Jesús.
 4. Pare, cap calamitat que faci que la gent plori amargament per mi i la meva família no es produirà, en nom de Jesús.
 5. Pare, jo retreu l'esperit de la mort prematura al voltant de qualsevol membre de la meva família, en nom de Jesús.
 6. Pare, guarda la meva ànima i la dels membres de la meva família de la tomba, i evita que la meva vida i els membres de la meva família morin per l'espasa, en nom de Jesús.
 7. Pare, confesso que la protecció de les meves famílies i jo estem a les mans de Déu i ens amaguem sota les seves ales! Que la mort prematura desaparegui per sempre de mi i de la meva família, en nom de Jesús.
 8. Pare, que la mort sobtada es faci càrrec de qualsevol agent demoníac que busqui la meva vida i la de la meva família avui, en nom de Jesús.
 9. Pare, Déu de misericòrdia! Tingueu pietat de mi i de la meva família avui i deixeu que la vostra misericòrdia ens arranqui d'aquells que busquen la nostra mort, en nom de Jesús.
 10. Pare, totes les armes de mort que l'enemic ha enviat cap a mi i als meus familiars per destruir les nostres vides, els ordeno que tornin al remitent, en nom de Jesús.
 11. Pare, tu en Déu que protegeix! Protegiu-me a mi i a la meva família amb la vostra poderosa mà dreta contra tots els agents de la mort, en nom de Jesús.
 12. Pare, destrueix tots els taüts de mort i enterrament que es posen davant la meva família als covens de bruixeria, en nom de Jesús.
 13. Pare, en tots els viatges de la meva família, per aire, terra, ferrocarril i mar, no serem víctimes d'accidents mortals ni de mort, en nom de Jesús.
 14. Pare, deixeu que els vostres àngels de foc envoltin a mi i a tota la meva família i ens protegiu de totes les fletxes de la mort que ens disparen els malvats, en nom de Jesús.
 15. Pare, tots els enemics que m'investiguen a mi i a la meva família i busquin maneres de destruir el meu destí i el de la meva família amb la mort seran consumits pel foc de l'Esperit Sant, en nom de Jesús.
 16. Pare, ordeno que tota bèstia dolenta que busqui destruir la meva vida i la de la meva família per sentència de mort sigui rostida al foc, en nom de Jesús.
 17. Pare, declaro que ets la roca, la fortalesa i el nostre alliberador de la meva família; el nostre Déu, la nostra força, en qui confiarem; l'escut de la meva família i la banya de la nostra salvació, la fortalesa de la meva família, per tant, cap esperit de mort es pot acostar a la meva família, en nom de Jesús.
 18. Pare, traieu la mort i la tomba de la meva família, en nom de Jesús.
 19. Pare, declaro que jo i la meva família no morirem en mans dels nostres enemics, viurem per veure els nostres néts fins a la quarta i cinquena generació, en el poderós nom de Jesús.
 20. Pare, declaro que cap membre de la meva família morirà jove i que viurem fins a una vellesa fructífera, en nom de Jesús.
 21. Pare, protegeix la meva casa familiar, protegeix la meva casa familiar i deixa que el poder de la Pasqua funcioni per a nosaltres quan l'àngel de la mort passi, en nom de Jesús.
 22. Pare, com que ets el donant de la meva vida i la de la meva família, et retorno les nostres vides per protegir-te total contra la mort prematura a la meva família, en nom de Jesús.
 23. Pare, deixa que el teu pla per a la meva vida i la de la meva família prevalgui sobre els plans dels meus enemics de la mort contra nosaltres, en nom de Jesús.
 24. Gràcies Jesús per la pregària contestada.

 

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.