Punts d'oració per buscar a Déu

0
84

Avui, tractarem els punts de pregària per buscar a Déu

"Perquè el conegui a ell i el poder de la seva resurrecció, Filipenses 3:10. Molta gent s'enorgulleix de les coses que saben. De fet, el seu estatus es deriva del que saben. Se'ls coneix com a experts en alguns cercles, ja sigui en microfinances, medicina, ciències espacials o qualsevol altre camp. Però hi ha un coneixement que supera tots aquests: el coneixement del Senyor Jesucrist. El més gran que cal tenir, després de la salvació, és el coneixement de Déu. Sobrepassa qualsevol altra cosa. Segons Jeremies 9:23,24, el Senyor declara: "Que els savis no es gloriin de la seva saviesa, ni els forts de la seva força, ni els rics es gloriin de les seves riqueses, sinó que els qui es vanaglorin d'això: que... Conéix-me.

També us pot agradar llegir: 20 versets de la Bíblia per pregar per la voluntat i el propòsit de Déu 

Per al creient, conèixer Déu és el veritable negoci. Hauria de ser el seu desig més profund. Condiciona el nostre pensament i ens ajuda a veure les coses des de la seva perspectiva correcta i a fer judicis sòlids. Ens infundeix força, fe i valentia tant per viure amb Déu com per fer coses extraordinàries. Però malauradament _la casa de Déu està plena de gent que només es preocupa pel que Déu els pot donar i que no tenen cap interès a conèixer-lo. Aquesta és la raó per la qual les esglésies estan plenes de cristians febles._ Estimats, per sobre de tot, hem de buscar conèixer Déu.

PUNTS DE PREU

 1. Déu Pare, ajuda'm a conrear el desig de conèixer-te perquè creixi en el meu coneixement de tu i de la teva paraula, en el nom de Jesús.
 2. Pare, el meu cor desitja passar del pecat a la justícia. Sé que Jesús m'ha fet just, però també sé que en l'economia del teu Regne, recolliré el que sembro, emocionalment i espiritualment. Si us plau, ajudeu-me a sembrar coses bones generosament. Utilitzeu-me per sembrar allò que plau a l'Esperit Sant i no a mi mateix.
 3. Que la meva església sigui coneguda a la comunitat com un cos generós de creients que cuiden els altres amb passió i que demostren la vida de Crist amb les nostres paraules i les nostres accions.
 4. Oh Senyor, ordeno que tots els seients dolents de l'enemic invisible que ataquen la meva vida, el meu destí, la meva família, la meva carrera, els acadèmics, els negocis, el matrimoni i el ministeri siguin consumits pel foc en nom de Jesús.
 5. Pare meu, ordeno que totes les bandes de tots els enemics invisibles contra les meves riqueses espirituals siguin escampades pel foc en nom de Jesús.
 6. Oh Senyor, cada poder invisible i enemic que treballa contra les meves riqueses espirituals, mor ara pel foc en nom de Jesús.
 7. Pare meu, avui pel vostre poder, ordeno que totes les fletxes de seguiment de l'enemic invisible que s'utilitzen per controlar les meves riqueses espirituals s'encendin i es trenquin en nom de Jesús.
 8. Oh Senyor, fes-me invisible i intocable per a tots els enemics i fletxes invisibles en nom de Jesús.
 9. Oh Senyor, avui he incendiat totes les fletxes dolentes de l'enemic invisible i les crema a cendres en nom de Jesús.
 10. Pare meu, amb el teu foc i poder colpeja i destrueix totes les fletxes invisibles enviades per destruir la meva vida espiritual amb mala sort en nom de Jesús.
 11. Pare meu, silencia totes les llengües malignes i invisibles que pronuncien coses negatives a la meva vida en nom de Jesús.
 12. Oh Senyor, ordeno avui que tots els enemics obstinats i impenitents de la meva vida, destí, carrera, acadèmics, negocis, família, matrimoni i ministeri siguin consumits pel teu foc consumidor en nom de Jesús.
 13. Revela el meu pecat amagat, Senyor, davant teu
 14. Em penedeixo de totes les meves iniquitats. Renta'm, perdona'm i purga'm davant teu Déu meu.
 15. Deixa'm trobar l'alegria, estimar la pau, el descans, la direcció, el favor i la força en la teva presència.
 16. Mostra'm el camí de la vida, Senyor, en nom de Jesús
 17. Em quedo al lloc secret de la teva presència i seré protegit dels complots dels meus enemics.
 18. Amaga'm d'amagat en un pavelló de les llengües dels homes
 19. No em llenceu de la vostra presència, Senyor, us ho suplico; i no em treus el teu Esperit
 20. Aniré davant la teva presència cantant. Estaré quiet davant teu Déu meu
 21. Que totes les muntanyes de la meva vida, família, església, lloc de treball, etc., es trenquin a trossos en la teva presència.
 22. Deixa que els malvats que em persegueixen, envolten, s'oposen o fins i tot s'aixequen contra mi ensopeguin i caiguin davant la teva presència en nom de Jesús
 23. Que la teva presència em guardi, Senyor, Déu meu. Que el teu Esperit em transformi d'una glòria a una altra en nom de Jesús. Que jo visqui, doni fruit i us serveixi sempre en la vostra presència.
 24. Dibuixa i transforma els teus servents en la teva presència en nom de Jesús
 25. Pare, prego que ens visitis i facis conèixer la teva presència a la meva vida i a la meva ciutat.
 26. Dóna'm fe per creure que pots canviar la meva ciutat mitjançant la pregària i els actes d'amor i compassió.
 27. Que el teu Regne vingui a la terra com és al cel.
 28. Ajuda'm a conrear la teva presència a la meva vida.
 29. Trio associar-me amb tu per a la transformació de la meva ciutat.
 30. Ajudeu-me a lluitar per la meva ciutat en pregària amb els altres.
 31. Elimineu les distraccions de la meva vida que m'allunyen de la vostra presència [penedeix-te de qualsevol distracció de la teva vida].
 32. Em penedeixo de qualsevol orgull o ídol personal que m'hagi allunyat de tenir-te en primer lloc i de ser completament teu (anomena'ls un per un, és a dir, possessions de material televisiu, menjar, esports, treball, etc.).
 33. Traieu-me tota la calor del meu cor i feu-me foc per vosaltres.
 34. Vull conèixer-te més i portar la meva vida segons la teva voluntat
 35. Doneu-me poder per construir i poblar el vostre regne amb generals del regne que us seran beneficiosos
 36. Concediu-me el fruit i el do de l'esperit que m'ajudarà a difondre i ensenyar la vostra paraula
 37. Tingueu pietat de mi, oh Déu, segons la vostra bondat amorosa i segons les vostres tendres misericòrdies. Esborra la meva transgressió i allunya'm el pecat perquè et sigui útil, Senyor Jesús.
 38. Gràcies Jesús per les oracions contestades

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.