50 punts de pregària de guerra contra les forces de la foscor. [Actualitzat 2022]

11
103343

Que caigui sobre ells la maldat dels malvats. Avui he recopilat 50 punts d’oració en guerra forces de la foscor. Hem de portar la batalla espiritual al camp de l’enemic. El diable és dolent i la missió de la seva vida és robar, matar i destruir, no hem de fer-ho

deixem-lo, hem de sorgir i resistir-lo en les oracions de guerra. Hem d’alliberar el foc de Déu per consumir totes les activitats dels agents de les tenebres de les nostres vides.

Quan no reses, et converteixes en presa del dimoni. Aquestes oracions bèl·liques contra les forces de la foscor acabaran amb tots els cercles infinits d'activitats demoníaques de la vostra vida. Us animo a declarar un dejuni mentre pregueu aquestes oracions i les pregueu amb fe per obtenir els màxims resultats. Tots els teus enemics s’han d’inclinar avui en nom de Jesús.

 

50 Oració per a la guerra Punts contra forces de la foscor.

1). Parlo clar sobre totes les tenebres demoníacs que van passar a la meva vida avui en nom de Jesús.

2). Oh Senyor! Jo mana a cada agent demoníac de les tenebres que lluiti contra mi per caure i morir en nom de Jesús.

3) .Senyor, em vaig separar de totes les tenebres i objectes foscos que he pogut enredar amb coneixement sabut o inconscient en el nom de Jesús.

4). Tots els ídols domèstics venerats pels meus avantpassats, i segueixen lluitant amb el meu destí, els dic que siguin consumits pel foc del fantasma sant en nom de Jesús.

5). Venc contra totes les divinitats demoníacs que militen contra mi i la meva llar, que siguin consumits pel foc de l’Esperit Sant en nom de Jesús.

6) .Comando a tots els reis espirituals d’Egipte (amos mestres d’esclaus espirituals), que alliberen allà a la meva vida avui la sang de Jesús en nom de Jesús.

7). Oh Senyor! Lluita contra els que lluiten contra mi, sorgeix oh Senyor i colpeja els meus turmentadors amb plagues diverses com els dies de les mosques i el faraó en nom de Jesús.

8). Totes les bruixes, bruixots i sprits familiars que operen al meu territori es troben i es destrueixen pel foc de l’Esperit Sant en nom de Jesús.

9) .Tots els gegants de la meva vida, emprenyant-me i seient al meu destí haurien de caure i morir en nom de Jesús.

10). Escolteu la paraula del Senyor a tots els gegants de la meva vida, no cauen mai per tornar a elevar-se en nom de Jesús.

11). Oh Senyor, que la maldat dels malvats al llarg de la meva vida es converteixi contra ells ara en nom de Jesús.

12). Decret que, en nom de Jesús, la meva llar serà massa calenta perquè el diable i el seu agent demoníac es quedin en nom de Jesús.

13). Cancel·la tot el veredicte satànic sobre la meva vida i destí en nom de Jesús.

14). Senyor! Per la sang del pacte etern Silenci, tota llengua malvada d’agents demoníacs de les tenebres que parlen al llarg de la meva vida en nom de Jesús.

15). Cada guàrdia del regne de les tenebres enfrontat a la meva vida, allibero àngels de destrucció per escampar-los en nom de Jesús.

16). Oh Senyor, allibero el foc del fantasma sant per consumir i destruir totes les activitats del regne de les tenebres a la meva vida en nom de Jesús.

17). Oh Senyor, que els que busquen la meva vida siguin destruïts pel meu bé en nom de Jesús.

18). Tota trama dolenta sobre el meu destí quedarà nul·la en nom de Jesús.

19). Totes les bruixes i els governants de les tenebres seran visitats pel foc de l’Esperit Sant en nom de Jesús.

20). Oh Senyor, deixi que el teu judici diví reposi sobre qualsevol home o dona dolenta que lluiti contra el meu destí en nom de Jesús.

21). Decret que tots els agents utilitzats pels poders de la foscor contra mi cauran a la fossa que van excavar per mi, inclosos ells i allà a casa en nom de Jesús.

22). Oh Senyor! Es molesten tots aquells que avui pertoquen la meva vida amb el nom de Jesús.

23). Totes les persones malifetes que emboscen per mi seran aixafades per l'àngel del senyor en nom de Jesús.

24). Senyor, trenqueu el braç fort de tots els homes forts en la meva vida d’avui, feu-los paralitzats en nom de Jesús.

25). Qualsevol home o dona malvada que hagi posat guariments o malediccions a mi, serà avui maleït pel meu Déu, i a qui el meu Déu no maleeixi que ningú pot beneir en el nom de Jesús.

26). Oh Senyor, tota fossa que he estat excavada per a mi per les bruixes i els agents de la foscor, declaro que cauran tots ells en nom de Jesús.

27). Decreto avui que estic totalment lliure del poder de les tenebres. Proclamo que és un tabú perquè comparteixin i consumeixin la meva carn en nom de Jesús.

28). Oh Senyor, vaig profetitzar que tots els que acudeixen als metges de bruixes o falsos profetes pel meu bé tindran els seus problemes multiplicats en nom de Jesús.

29). Pronuncio amb audàcia que sóc a la llum, la foscor ja no té cap part en mi, per això sóc intocable al regne de la foscor en nom de Jesús.

30). Oh Senyor Déu amfitrió, examina'm a fons i identifica tota la foscor que amaga a la meva vida. Exposa-les i destrueix-les en nom de Jesús.

31). Oh Senyor, allibereu-me de les mans dels homes dolents i raonables en nom de Jesús.

32). Declaro que qualsevol pacte de bruixes on heu estat adoptats els meus noms es consumirà per foc en nom de Jesús.

33). Tot home o dona violenta que em suprimeixi serà totalment consumit pel foc de Déu en nom de Jesús.

34). Senyor, tots els santuaris del mal que treballen contra la meva vida i destí seran consumits per foc en Jesús.

35). Tothom qui ha dit, mentre no visqui, continuaré vivint en una vergonya perpètua, mentre prospero davant els ulls en el nom de Jesús.

36). Oh Senyor, mana que els ulls de tots els esperits familiars que vigilin el meu destí siguin cecs en el nom de Jesús.

37). Oh Senyor, consumeix al foc totes les obres de bruixeria de la meva vida en nom de Jesús.

38). Totes les fletxes espirituals que m’envien pel regne de la foscor es remuntaran a l’emissor en nom de Jesús.

39) .O Senyor, vingui a regnar a la meva vida, per tant, el poder de la foscor no em tornarà a dominar en nom de Jesús.

40). Oh Senyor, apoderen-me avui perquè puc estar contra el poder de la foscor lluitant contra mi en nom de Jesús.

41). Oh Senyor, traieu-me de la xarxa del poder de les tenebres en nom de Jesús.

42). Oh Senyor, que la teva llum sorgeixi i brilli a la meva vida, consumint totes les tenebres dels enemics de la meva vida en nom de Jesús.

43). Oh Senyor, deixeu que l’home o la dona dolentes de la meva vida vagin a la tomba de sobte en nom de Jesús.

44). Tots els consells i els plans de les nacions (regne de les tenebres) de la meva vida no arribaran a res en el nom de Jesús.

45). Oh Senyor, tot conseller dolent que doni consells dolents contra la meva vida serà destruït en nom de Jesús.

46). Oh Senyor, nomena amb mi els teus àngels terribles per al poder de les tenebres en nom de Jesús.

47). Oh Senyor, fixeu la armada del cel contra aquells que lluiten contra mi en nom de Jesús.

48). Tots aquells que diuen que són poderosos que m’esperen seran sobtadament emboscats i destruïts per l’amfitrió del cel en nom de Jesús.

49). Avui declaro que tot home que es posi com Déu a la meva vida serà assassinat per l'àngel del senyor en nom de Jesús.

50). El pare va deixar que els desitjos dels meus enemics sobre mi fossin part 7 vegades en nom de Jesús.

COMENTARIS 11

 1. Mathew 24 contra 10
  Aleshores molts
  es desviarà de la fe i es traicionarà i odiarà, i molts falsos profetes ho faran.

  els meus germans. i les germanes deixen anar amb compte aquests dimonis del virus de la corona

 2. Gràcies per aquestes oracions. Em preguntava si algú podia pregar per la meva mare i jo. Vivim en una comunitat i crec que aquestes persones estan dirigides a persones solteres. Fa una setmana que estic amb la meva mare, ja que tinc por de deixar-la, ja que aquestes persones fan màgia i tenen por de fer-li alguna cosa. Moltes gràcies.

 3. Si us plau, aviseu-me quan estigueu a punt per fer un dejuni de tres dies i una oració cap a les tres de la matinada, una oració poderosa que tots necessitem dejuni i oració per venir contra els poders de les Tenebres. Em dic Jeanette

 4. Benvolgut pastor, si us plau!
  Benvolgut senyor Slam en el Sant nom de Jesucrist!
  Sol·licitud d'oració per a la benedicció i la curació espiritual i tot el que s'esmenta en aquesta aplicació i fins i tot el que no s'esmenta.
  Si us plau, és una sol·licitud tan humil per a vosaltres que pregueu per totes les meves peticions i sol·licituds sempre que pregueu el meu nom Simon. Si us plau, recordeu-me en totes les vostres oracions habituals.
  És una petició tan humil per a vosaltres que pregueu per mi perquè el Senyor Jesucrist em curi aviat de totes les malalties del meu cos en el seu sant nom i pregueu perquè Jesucrist tregui tots els meus errors i defectes que m'està allunyant del Senyor totpoderós.
  Senyor, utilitzeu-me per a la seva feina com va fer quan va estar en aquest món per predicar, amb miracles i curacions i alliberar les persones que estaven lligades/presonades en esperits dolents i ell els alliberarà i els canvia la vida i em fa com ell vol que sigui. . Si us plau, pregueu perquè el Senyor Jesucrist em doni la benedicció espiritual. Vull treballar per al Senyor Jesucrist, si us plau, pregueu per mi perquè el Senyor Jesucrist em beneeixi mentre va beneir els seus servents, profetes i deixebles amb els vostres dons d'esperit sant i ompliu-me del vostre esperit sant i em doni les seves autoritats tal com va donar als seus deixebles. com en Pere, Pau i Moisès, Elies i Eliseu i molts altres i obre els ulls del meu cor com va obrir els ulls i la boca d'ase. Així que puc utilitzar aquestes autoritats i dons de l'esperit sant per canviar la vida de la gent i ajudar-los en el seu sant nom de Jesús. Si us plau, pregueu perquè el Senyor Jesucrist em doni l'autoritat per lluitar i guanyar contra Satanàs que cau del cel mentre ell tenir. Déu també dóna tots els dons de l'esperit sant que s'esmenta a la sagrada bíblia i fins i tot no es mencionen a la bíblia, és una sol·licitud tan humil i, a més, pregueu perquè el Senyor Jesucrist em doni la benedicció de la crida com Samuel i el moment va arribar tan aviat com va arribar el moment de Jesús desperta'm com ell desperta el Samuel i els seus deixebles no només desperten, sinó que aquesta vegada el Senyor dóna'm autoritat i tot el que s'esmenta a la sagrada Bíblia i no s'esmenta i si us plau, pregui perquè Jesús em doni la seva espasa d'esperit que ell dóna a Elies i Samsó, si us plau. és una petició tan humil per a tu i, finalment, vull veure el Senyor Jesucrist com Daniel, i Ezequiel i Isies el miren i Pere, Jakub i Joan el miren amb glòria amb els ulls oberts a la muntanya, si us plau, pregueu, jo també vull veure Jesucrist. és el meu desig i propòsit de la meva vida mirar Jesús com Zakies mira a Jesús, si us plau, pregueu que Jesús em mostri en glòria amb els ulls oberts mentre els seus deixebles miren la muntanya i que el Senyor Jesucrist també doni el que es demana i preguntat pel meu professor Haroon i el mestre ancian younas i altres, i doneu tots els regals de l'esperit sant que s'esmenta o no a la seva Bíblia i doneu-me els ulls i la benedicció que puc veure la Bíblia en pissarra daurada amb el meu obert i tancat. ulls cada vegada a tot arreu és la meva humil petició en el seu sant nom de Jesús. Amen Sum Amen.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.