20 versos de la Bíblia sobre l'obediència dels nens [ACTUALITZACIÓ 2022]

0
47350

El món en què vivim avui està ple de desobediència i rebel·lió. Només aquest any 2022, hem vist a les notícies molts actes estranys i exhibicions satàniques en la vida dels nostres fills. Fins i tot veurem més rebel·lió el 2023 i més enllà. L'única esperança per a aquesta generació és la paraula de Déu. Si tots els pares d'aquest segle XXI comencen a criar els seus fills amb la paraula de Déu, hi haurà un gran renaixement al nostre món.

La paraula de Déu s’omple versos bíblics sobre l’obediència infantil. Com a creients, hem de formar els nostres fills en el camí que hauria d’anar, que està en el camí del Senyor. Aquests versets bíblics ens guiaran mentre ensenyem als nostres fills a tenir por de Déu i a ser com Crist. El món està ple de tota mena d’informació, hem d’educar conscientment els nostres fills en el camí del Senyor perquè no es desviaran.

Així que us animo a llegir aquests versets de la Bíblia, meditar-los, recitar-los als vostres fills i animar-los a tenir aquestes escriptures en el fons. La seva paraula de Déu és la porta d’entrada a una vida gloriosa. Veig aquests versets bíblics sobre l’obediència dels nens que us ajuden a l’hora de criar els vostres fills pel camí del Senyor. Llegiu i sigueu beneïts

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

20 versos bíblics sobre l’obediència infantil


1. Efesians 6: 1-4
1 Fill, obeiu els vostres pares en el Senyor, perquè és correcte. 2 Honoreu el vostre pare i la vostra mare; que és el primer manament amb promesa; 3 Perquè estigui bé amb tu i puguis viure llargament a la terra. 4 I vosaltres, pares, no provoceu la ira als vostres fills, sinó que pugueu-los engreixar i preservar el Senyor.

2. Colossencs 3:20:
20 fills, obeiu els vostres pares en tot: perquè això és agradable al Senyor.

3. Mateu 15:4:
4 Perquè Déu va ordenar, digué: Honra el teu pare i la teva mare; i el que maleeix pare o mare, deixa morir la mort.

4. Proverbis 1:8:
8 Fes-ho, fill meu, escolteu les instruccions del vostre pare, i no abandoneu la llei de la vostra mare.

5. Èxode 20:12:
12 Honoreu el vostre pare i la vostra mare: perquè els vostres dies passin molt a la terra que el Senyor, el vostre Déu, us dóna.

6. Deuteronom 21: 18-21:
18 Si un home té un fill tossut i rebel, que no obeirà la veu del seu pare, ni la veu de la seva mare, i que, quan l’han castigat, no els escoltarà: 19 Aleshores el seu pare i els seus la mare el va agafar i el va portar als ancians de la seva ciutat i a la porta del seu lloc; 20 I diran als ancians de la seva ciutat: Aquest fill és tossut i rebel; no obeirà la nostra veu; ell és un glutier i un borratxer. 21 I tots els homes de la seva ciutat l’aplegaran amb pedres, perquè es morin; així allunyaràs el mal d’entre vosaltres; i tot Israel haurà de sentir, i tindrà por.

7. Proverbis 22:6:
6 Entrengui un nen en el camí que hauria d'anar; i quan sigui gran, no se n'anirà.

8. Proverbis 13:24:
24 El que estalvia la seva vara odia el seu fill; però el que l’estima el castiga sempre.

9. Colossencs 3:21:
21 Pare, no provoqueu la ira als vostres fills, perquè no us desanimeu.

10. Proverbis 13: 1-25:
1 Un fill savi escolta les instruccions del seu pare, però un escarnidor no ho repenta. 2 L'home menjarà bé pels fruits de la seva boca; però l'ànima dels transgressors menjarà la violència. 3 El que manté la boca manté la vida; però el que obre els seus llavis tindrà destrucció. 4 L'ànima dels pobres desitja i no té res; però l'ànima dels diligents s'engreixa. 5 Un home just odia mentir; però un malvat és espantós i arriba a la vergonya. 6 La justícia manté el que és just en el camí; però la maldat derroca el pecador. 7 Hi ha qui s'enriqueix, però no té res; hi ha qui es fa pobre, però té una gran riquesa. 8 El rescat de la vida d'un home és la seva riquesa; però els pobres no escolten. 9 La llum del just alegra; però la llum dels impíos es posa en marxa. 10 Només per orgull arriba la contenció: però amb la saviesa és la saviesa. 11 La riquesa obtinguda per la vanitat es reduirà; però el que es reuneix amb el treball augmentarà. 12 L'esperança diferida posa el cor malalt, però quan arriba el desig, és un arbre de la vida. 13 Qui menysprea la paraula serà destruït; però el que tem el manament serà recompensat. 14 La llei dels savis és una font de la vida, per allunyar-se dels atrapaments de la mort. 15 La bona comprensió dóna un favor: però el camí dels transgressors és difícil. 16 Qualsevol home prudent tracta coneixements, però un neci obre la seva bogeria. 17 Un missatger malvat cau en la malifeta, però un ambaixador fidel és la salut. 18 La pobresa i la vergonya seran per a qui refusa la instrucció; però el que considera la reprovació serà honrat. 19 El desig acomplert és dolç per a l'ànima, però és abominació per als necis apartar-se del mal. 20 El que camina amb savis serà savi; però un company de bojos serà destruït. 21 El mal persegueix els pecadors; però el bé just serà pagat. 22 Un bon home deixa una herència als fills dels seus fills; i la riquesa del pecador es destina als justos. 23 Hi ha molt menjar en el sòl dels pobres, però hi ha destruït per falta de judici. 24 El que estalvia la seva vara odia el seu fill, però el que l’estima el castiga sempre. 25 Els justos mengen la satisfacció de la seva ànima; però el ventre dels malvats voldrà.

11. Èxode 21:15:
15 I aquell que assotarà el seu pare, o la seva mare, serà mort segurament.

12. Efesians 6: 2:
2 Honoreu el vostre pare i la vostra mare; que és el primer manament amb promesa;

13. Efesians 6: 4:
4 I vosaltres, pares, no provoceu la ira als vostres fills, sinó que pugueu-los engreixar i preservar el Senyor.

14. Deuteronom 5: 16.16 Honoreu el vostre pare i la vostra mare, tal com us ha manat el Senyor, el vostre Déu; perquè els vostres dies s’allarguin i us vagi bé a la terra que el Senyor, el vostre Déu, us dóna.

15. Proverbis 23: 13-14:
13 No retingueu el fill; perquè si el vareu vàreu colpejar amb ell, no morirà. 14 El colpejaràs amb la vara i alliberaràs la seva ànima de l'infern.

16. Salm 19:8:
8 Els estatuts del Senyor són encertats, alegrant el cor: el manament del Senyor és pur, il·luminant els ulls.

17. Proverbis 29:15:
15 El bastó i la reprovació donen saviesa; però un nen deixat a si mateix fa vergonya a la seva mare.

18. Proverbis 22:15:
15 La bogeria està lligada al cor d’un nen; Però la verge de la correcció l'allunya més lluny d'ell.

19. Proverbis 10:1:
1 Els refranys de Salomó. Un fill savi fa un pare alegre, però un fill insensat és la pesadesa de la seva mare.

20. 1 Timoteu 5: 1-4:
1 No rebutgeu a un gran, sinó que el precepteu com a pare; i els homes més joves com a germans; 2 Les dones grans com a mares; els més petits com a germanes, amb tota puresa. 3 Vídues d'honor que siguin vídues. 4 Però si alguna vídua té fills o nebots, aprengui primer a mostrar pietat a casa i a exigir als seus pares: perquè això és bo i és acceptable davant de Déu.

 

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.