Punts de pregària contra la derrota

1
9067

Salms 18:37-40 He perseguit els meus enemics i els he assolit, i no m'he tornat fins que van ser consumits. Els he ferit que no s'han pogut aixecar: han caigut sota els meus peus. Perquè m'has cenyit amb força per a la batalla: has sotmès sota meu els que s'han alçat contra mi. També m'has donat el coll dels meus enemics; per destruir els qui m'odien.

Avui tractarem els punts de pregària contra la derrota. La pregària contra la derrota és una n'hi ha prou amb la pregària, és una pregària de guerra, una pregària per vèncer tots els enemics que vulguin fer la guerra. No has d'esperar fins que estiguis sota atac abans d'atacar l'enemic. Hauries de ser radical. Deuteronomi 20:4 Perquè el Senyor, el teu Déu, és qui va amb tu a lluitar per tu contra els teus enemics, per donar-te la victòria. Déu és un guerrer i no pateix cap forma de derrota durant la batalla. Si som poble de Déu, no hem de patir derrota en cap situació.

L'Escriptura diu que aquells que coneixen el seu Déu seran forts i explotaran. Estem destinats a dominar en tots els àmbits de la vida. La derrota mai és la nostra part de la vida que estem construïts per guanyar en totes les ramificacions de la vida. Si estàs patint una derrota en qualsevol àmbit de la vida, hem reunit aquestes oracions tal com ho indica l'esperit de Déu. Tot el que necessites de tu és estar d'acord i creure que Déu et pot donar la victòria sobre totes les situacions en què sempre has experimentat la derrota. La derrota s'ha acabat a la teva vida avui en el nom de Jesucrist.

Uneix la teva fe a la nostra i preguem junts.

Punts de pregària

 • Pare Senyor, us agraeixo la gràcia de trobar aquesta guia d'oració. Us agraeixo la vostra misericòrdia sobre la meva vida. Et magnifico per la teva protecció. Que el vostre nom sigui altament exaltat en el nom de Jesucrist. 
 • Pare Senyor, prego pel perdó dels pecats. En tots els àmbits de la vida que he pecat i no he arribat a la teva glòria, prego que em perdonis avui en nom de Jesús. Cada pecat que dificulti les meves oracions, prego que em perdonis avui en nom de Jesucrist. 
 • Pare, m'uneixo a la meva fe mentre estic d'acord amb el ministre que allibera aquesta guia d'oració. Anticipo la manifestació de les oracions contestades en el nom de Jesucrist. 
 • Pare, en totes les situacions de la meva vida en què l'enemic em preocupa, prego pel poder per prendre autoritat sobre l'enemic avui en nom de Jesucrist. 
 • Pare Senyor, demano la gràcia de dominar el món. Prego pel poder de fer explotació. Demano el poder d'alliberar-me de les mans de l'enemic, demano que em concediu avui la gràcia en nom de Jesucrist. 
 • Pare, en tots els sentits que l'enemic m'ha vençut a través de l'esperit de fracàs constant en la meva carrera. Senyor, prego que em concediu la victòria avui en nom de Jesucrist. 
 • Senyor, vinc contra el poder de la derrota perquè l'Escriptura diu que més gran és el que viu en mi que el que viu al món. Pare, em faig càrrec de totes les situacions de la vida en nom de Jesucrist. 
 • Senyor, decreto sobre la meva carrera, no seré derrotat en el nom de Jesucrist. Pare, prego per la gràcia de fer grans gestes en la meva carrera en el nom de Jesucrist. 
 • Pare Senyor, sobre el meu matrimoni, l'enemic no el triomfarà en el nom de Jesucrist. Senyor Jesús, us demano que vingueu i agafeu la roda del meu matrimoni avui en nom de Jesucrist. 
 • Pare Senyor, prego perquè els meus fills no els perdi a l'enemic. Perquè està escrit, els meus fills són per a senyals i meravelles. Decreto per l'autoritat del cel, els meus fills no es convertiran en un instrument a les mans del diable en el nom de Jesucrist. 
 • Pare Senyor, supero tots els enemics que treballen contra la meva vida i el meu destí. Cada home i dona que s'ha dedicat a ser utilitzat per l'enemic contra mi, avui els derroto en el nom de Jesucrist. 
 • "Oh mort, on és el teu aguill? Oh Hades, on és la teva victòria? L'agulla de la mort és el pecat, i la força del pecat és la llei. Però gràcies a Déu, que ens dóna la victòria mitjançant el nostre Senyor Jesucrist. Venço el poder de la mort mitjançant la sang de Crist en el nom de Jesucrist. 
 • Perquè està escrit, cap arma que s'ha dissenyat contra vosaltres tindrà èxit, i rebutjareu tota llengua que s'aixequi contra vosaltres en el judici. Aquesta és l'herència dels servents del Senyor i la seva justificació per part meva, diu el Senyor". Decreto per l'autoritat del cel, cada arma que l'enemic ha dissenyat per fer-me mal, avui les destrueixo en nom de Jesucrist. No patiré la derrota a la trampa de l'enemic en nom de Jesucrist. 
 • Senyor, l'Escriptura diu que el Senyor, el teu Déu, que va davant teu, lluitarà per tu, tal com va fer per tu a Egipte davant els teus ulls. Pare, mentre vas lluitar pels fills d'Isreal contra els egipcis i els vas donar la victòria, prego que em donis la victòria sobre tots els problemes de la vida en el nom de Jesucrist. 
 • Està escrit: No, en totes aquestes coses som més que vencedors a través d'aquell que ens va estimar. Declaro que sóc més que un vencedor en nom de Jesucrist. En totes les ramificacions de la meva vida, sóc més que un conqueridor en el nom de Jesucrist. Avui venceré la derrota en el nom de Jesucrist.

 

Article anteriorPunts de pregària per llançar-se a un nou regne
Article següentPunts de pregària contra el flagell de l'estancament
Em dic pastor Ikechukwu Chinedum, sóc un home de Déu, apassionat pel moviment de Déu en aquests últims dies. Crec que Déu ha donat poder a cada creient amb un estrany ordre de gràcia per manifestar el poder de l'Esperit Sant. Crec que cap cristià ha de ser oprimit pel dimoni, tenim el poder de viure i caminar en domini a través de les pregàries i la Paraula. Per obtenir més informació o assessorament, podeu contactar amb mi a everydayprayerguide@gmail.com o xatejar-me per WhatsApp i Telegram al +2347032533703. També m'encantarà convidar-vos a unir-vos al nostre poderós grup de pregària de 24 hores a Telegram. Feu clic a aquest enllaç per unir-vos ara, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Que deu et beneeixi.

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.