10 oracions matinals poderoses i estimulants per començar el dia

1
12197

Quan comencem un nou dia de nou, és millor començar oracions i acció de gràcies. També redimir el nostre dia amb oracions i la paraula de Déu és la millor manera de començar. Parlem de deu escriptures bíbliques i oracions edificants per començar el matí;

HEBREUS 12:28

Per tant, com que estem rebent un regne que no es pot sacsejar, siguem agraïts i adorem Déu de manera acceptable amb reverència i temor, perquè el nostre "Déu és un foc consumidor".

 • Senyor Jesús, estic agraït per un nou dia
 • Senyor Jesús, estic admirat de la teva grandesa i generositat. Gràcies Altíssim.
 • Senyor Jesús, estic agraït que el meu cas s'hagi resolt avui i la meva entrada i sortida avui s'hagi resolt. Prego perquè tots els obstacles que hi ha davant meu avui siguin consumits pel foc en nom de Jesús.

FILIPIS 4:4-7

Alegreu-vos sempre en el Senyor. Ho tornaré a dir: alegra't! Que la vostra gentilesa sigui evident per a tothom. El Senyor és a prop. No us preocupeu de res, però en qualsevol situació, amb pregària i súplica, amb acció de gràcies, presenteu les vostres peticions a Déu. I la pau de Déu, que transcendeix tot enteniment, guardarà els vostres cors i les vostres ments en Crist Jesús.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA
 • Pare et beneeixo una vegada més. El teu amor ferm ha estat infallible i sense fi.
 • Gràcies Senyor Jesús perquè el meu pa de cada dia s'hagi posat avui i el meu cor ansiós ha rebut l'ordre d'estar en pau.
 • Gràcies Senyor Jesús perquè m'ha concedit la pau de Déu que està més enllà de la comprensió i comprensió d'Hunan. Glòria al Senyor Altíssim.

John 14: 27

"La pau et deixo; La meva pau et dono. No et dono com el món dóna. No deixeu que els vostres cors es turbin i no tingueu por”.


 • La seva pau ens sustentarà en aquest nostre viatge d'avui
 • Superarem aquests temps difícils en nom de Jesús
 • Que la seva pau ens segueixi aquest dia en nom de Jesús
 • Senyor, que la vostra pau i la promesa del vostre retorn em guardin en aquests temps difícils.

Salm 21: 11

Encara que van fer el mal contra tu, i van idear un complot, no tindran èxit.

Salm 140: 2

Que pensen males coses en els seus cors; Contínuament provoquen guerres.

 • Senyor Jesús, cancel·lo tots els plans del dimoni a la meva sortida avui en nom de Jesús
 • Senyor cancel·la els plans del diable per a la meva vida en nom de Jesús
 • Totes les conspiracions del diable per continuar generant problemes per a mi seran destruïdes avui en nom de Jesús.
 • Senyor fa inútils els plans dels malvats en nom de Jesús
 • Ves amb mi aquest dia i restaura la pau en la turbulència que pertorba els meus negocis i activitats diàries en nom de Jesús

Isaiah 32: 7

Pel que fa a un canalla, les seves armes són dolentes; Ell idea plans dolents. Per destruir els afligits amb calúmnies, encara que el pobre digui el que és just.

 • Senyor, quan surti avui, cap arma formada contra mi tindrà èxit.
 • Destrueix els plans dels malvats per afligir-me en el nom de Jesús.
 • Destrueix els esquemes malvats del diable per a les meves activitats diàries, Senyor.
 • Mira'm durant aquest dia en nom de Jesús.

Mateu 6: 13

I no ens deixis a la temptació, sinó allibera'ns del maligne.

 • Pare, prego avui perquè m'ajudis a vèncer el mal.
 • Mira'm fins al dia d'avui Senyor i no em deixis caure en la temptació.
 • Sigues els meus passos i passos Senyor.
 • Ajuda'm a no caminar en el consell dels impius.
 • Protegiu-me de converses profanes avui
 • Protegiu-me de les reunions profanes que afectaran el meu camí davant vostre en nom de Jesús

Lluc 11: 4

Perdoneu-nos els nostres pecats, perquè també perdonem a tots els que pequen contra nosaltres. I no ens deixis a la temptació. '"

 • Senyor Jesús, quan surto avui, dóna'm la força per perdonar els qui m'ofenen
 • Ajuda'm a caminar avui ple de l'esperit sant i no em porti a la temptació en nom de Jesús

Isaiah 58: 11

El Senyor et guiarà sempre; ell satisfarà les teves necessitats en una terra cremada pel sol i enfortirà el teu cos. Seràs com un jardí ben regat, com una font les aigües no falten mai.

 • Senyor que la teva promesa es compleixi a la meva vida.
 • Rega el meu jardí Senyor Jesús
 • Tot el que em poso les mans prosperarà en nom de Jesús
 • Seré fructífer avui en nom de Jesús
 • Rega el meu Senyor endurit. No em facis un recipient buit en nom de Jesús
 • Quan surto avui, tothom que trobi s'inspirarà positivament a través de mi en nom de Jesús
 • La gent veurà la glòria de Déu a la meva vida avui en nom de Jesús. La Bíblia diu que la meva vida brilli perquè la gent vegi la glòria de Déu a través de mi i glorifiqui el meu Pare que és al cel. Deixa que la meva llum brilli davant les teves creacions avui en nom de Jesús
 • Senyor, deixa'm conèixer gent avui que també m'inspirarà i motivarà la meva ment espiritual en nom de Jesús

Mateu 28 contra 18 contra 20

I Jesús va venir i els va parlar, dient: Tot el poder m'ha estat donat al cel i a la terra. Aneu, doncs, i ensenya tots els pobles, batejant-los en el nom del Pare, i del Fill i de l'Esperit Sant. :Ensenyant-los a observar tot allò que us he manat; i, vet aquí, jo estic amb vosaltres sempre, fins a la fi del món. Amén.

 • Senyor Jesús, la gràcia i la força per predicar l'evangeli i parlar de tu a la gent, et prego que m'ho concedis en nom de Jesús
 • Ajudeu-me a dir-me més a la gent sobre vosaltres, ajudeu-me a ensenyar amb valentia les vostres escriptures.
 • Ajuda'm a seguir els teus manaments, Senyor Jesús
 • Pare, et demano que em doni poder perquè pugui observar la teva voluntat aquí a la terra
 • Pare meu, vull parlar amb valentia a la gent d'allà sobre tu mentre faig les meves activitats diàries, si us plau, Senyor Jesús, et demano, enforteix-me Senyor, anima el meu esperit home perquè pugui omplir-me de la teva saviesa, coneixement i comprensió.
 • Gràcies Senyor Jesús per les oracions contestades.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

1 COMENTARI

 1. Nashukuru Sana kwa maombi unayo endelea kupost kwani kwaupande bwangu yameniponya,yamenza kubadili mfumo was maisha yangu kwani Kila ninapo tumia haya maombi kuomba napata matokeo makubwa Sana kutoka Mungu HAKIKA wewe ni nabii maombi maombi Yana nguvunger yamenuai yangumünkünkünümünümünümünümünümünümünü. lloc. Naitwa Dominic Michael kutoka Tanzània Àfrica oriental

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.