10 versets de les Escriptures per pregar quan vulgueu un miracle

3
15839

Avui ens ocuparem de 10 versets de les Escriptures per pregar quan vulgueu un miracle

Miracle és tot el que desitgem en tots els àmbits de la nostra vida. Quan cerqueu la presència de Déu i li demaneu que intervingui en la vostra situació, podeu fer una còpia de seguretat amb les escriptures que es donen a continuació. Déu té poder sobre tota la creació i té la capacitat de fer un miracle per a tu. Els versos de la Bíblia a continuació ens ensenyaran els miracles que Jesús va fer i com podem tenir la fe per creure en un miracle. Els versos de la Bíblia ajudaran a la nostra fe i ens ajudaran a tenir una forta confiança en Déu que pot fer tantes coses per nosaltres fins i tot més enllà de dubtes i del que mai podem pensar.

Fets 19vs 11-12

Déu va fer miracles extraordinaris a través de Pau, de manera que fins i tot els mocadors i els davantals que l'havien tocat eren portats als malalts, i les seves malalties es curaven i els esperits malignes els abandonaven.

Això demostra que la paraula de Déu és poderosa, vaig dir abans que Déu pot fer allò que creiem que és tan impossible, va fer el seu miracle a través del seu deixeble l'apòstol Pau.

 • Senyor Jesús, prego fins i tot quan us vau manifestar a través de la vida de l'apòstol Pau que ho feu també a la meva vida 
 • Mou totes les muntanyes que serveixen d'obstacle entre jo i els meus miracles en nom de Jesús
 • Fes un miracle extraordinària a través de mi com ho vas fer a través de l'apòstol Pau perquè la gent glorifiqui el meu Pare del cel perquè les teves paraules diuen que brilli la teva llum perquè la gent la vegi i glorifiqui el meu Pare del cel.

L'escriptura diu que el món espera la manifestació dels fills de Déu, d'ara endavant em manifestaré en nom de Jesús

Efesis 3vs 20-21

Ara bé, a aquell qui pot fer incommensurablement més que tot el que demanem o imaginem, segons el seu poder que actua dins nostre, a ell sigui la glòria en l'Església i en Crist Jesús per totes les generacions, pels segles dels segles! Amén.

El poder de Déu està més enllà de la nostra imaginació i del que podem entendre, l'escriptura anterior diu que Déu té la capacitat de fer més del que demanem.

 

 • Senyor Jesús, prego perquè facis grans coses a la meva vida en nom de Jesús
 • A tot arreu he estat experimentant estancament a la meva vida, el Senyor Jesús fa alguna cosa miraculosa a la meva vida avui i allunya tots els obstacles en nom de Jesús
 • Que els meus testimonis comencin avui Senyor en nom de Jesús

Lluc 8vs 43-48

Allà hi havia una dona que feia dotze anys que patia una hemorràgia, però ningú la va poder curar. Ella es va acostar darrere d'ell i va tocar la vora de la seva capa, i immediatament el seu sagnat es va aturar. "Qui em va tocar?" va preguntar Jesús. Quan tots ho van negar, Pere va dir: "Mestre, la gent s'amuntega i s'apreta contra tu". Però Jesús va dir: «Algú em va tocar; Sé que el poder m'ha sortit". Aleshores la dona, veient que no podia passar desapercebuda, va venir tremolada i va caure als seus peus. En presència de tota la gent, va explicar per què l'havia tocat i com s'havia curat a l'instant. Llavors li va dir: "Filla, la teva fe t'ha guarit. Ves en pau."

Ens adonarem aquí que fins i tot sense parlar amb Déu, va experimentar el miracle de Déu sobre la seva vida, el seu sagnat es va aturar, és a dir, akk que hem de fer és demanar a Déu el que volem, ja sigui obertament o en secret perquè la Bíblia diu el nostre Déu. qui veu el nostre cor escoltarà les nostres oracions.

 • Senyor Jesús, veus els meus cors, coneixes el meu cor, saps el que vull, coneixes el meu desig més profund, dels quals puc parlar obertament i dels que puc, si us plau, Senyor Jesús, concediu-me la meva petició en nom de Jesús.
 • De la mateixa manera que vas guarir la dona amb problemes de sang, si us plau, Jesús em curi de totes les meves malalties en nom de Jesús.

Joan 4vs 46-53

Un cop més va visitar Canà de Galilea, on havia convertit l'aigua en vi. I hi havia un oficial reial el fill del qual estava malalt a Cafarnaüm. Quan aquest va saber que Jesús havia arribat de Judea a Galilea, va anar a trobar-lo i li va suplicar que vingués a guarir el seu fill, que estava a punt de morir. Jesús li va dir: «Si no veieu senyals i prodigis, no creureu mai». L'oficial reial va dir: "Senyor, baixa abans que el meu fill mor. Jesús li respongué: «Vés-te'n, el teu fill viurà». L'home va acceptar Jesús i se'n va anar. Mentre encara anava de camí, els seus servents se'l van trobar amb la notícia que el seu nen vivia. Quan va preguntar per l'hora en què el seu fill va millorar, li van dir: "Ahir, a la una de la tarda, la febre el va deixar". Llavors el pare es va adonar que aquell era el moment exacte en què Jesús li havia dit: «El teu fill viurà.

Jesús va fer una promesa aquí, sempre compleix el que diu que farà. Segurament farà el que diu que farà i també farà el que li demaneu, només hem de confiar en ell i mantenir les seves promeses.

 • Senyor Jesús, mentre vas guarir el fill de l'oficial reial, si us plau, guareix-me en tots els àmbits que he estat experimentant decepcions, fracassos, endarreriment
 • Pare, prego perquè em netegis de totes les formes de malaltia en nom de Jesús 
 • Deixa que les teves mans de curació vinguin sobre mi i que la meva casa s'aguanti en nom de Jesús.
 • La teva paraula diu amb les teves ratlles que estic fet forat, renta'm i neteja'm Senyor i elimina tots els obstacles que em connecten i el meu èxit en nom de Jesús.

Marc 10 contra 27

Jesús els va mirar i va dir: «Als homes això és impossible, però no a Déu; totes les coses són possibles amb Déu".

 • Tot és possible per a qui creu en Déu i no hi ha res impossible Déu ho fa. Ho fa tot bonic al seu temps i segurament no permetrà que els seus fills pateixin.
 • Senyor, resol tot allò que em sembla impossible d'aconseguir a la meva vida en nom de Jesús 
 • Nom del Senyor Jesús camí on no hi ha manera per a mi, ets el meu buscador del camí Senyor Jesús, dirigeix ​​els meus camins Senyor Jesús i accelera les meves benediccions abans que aquest any s'acabi en nom de Jesús

Jeremies 32: 27

Jo sóc el Senyor, el Déu de tota la humanitat. Hi ha alguna cosa massa difícil per a mi?

Res no és massa difícil per a Jesús de fer, recordeu les estimades. Ell va curar els malalts, va netejar la gent de les seves debilitats, va fer camí on sembla que no hi ha manera.

 • Senyor Jesús, fes-me camins on sembla que no hi hagi manera en nom de Jesús 
 • Vau ordenar els camins dels israelites i fins i tot vau fer un camí on el mar Roig podria haver servit de barrera, és a dir, no hi ha res difícil de fer per a vosaltres, Senyor Jesús, em deixa pas en tots els aspectes i ramificacions de la meva vida en nom de Jesús.

Luke 9: 16-17

Prengué els cinc pans i els dos peixos i mirà cap al cel, donà gràcies i els trencà. Després, els va donar als deixebles per distribuir-los a la gent. Tots van menjar i van quedar satisfets, i els deixebles van agafar dotze cistells de trossos que quedaven.

Mireu què és capaç de fer el nostre estimat Senyor Jesucrist. Ell fa les seves coses d'una manera meravellosa. Qui pot comprendre els camins del Senyor. Va fer el que no era suficient per alimentar la gent de busseig més que suficient per alimentar milers de persones de busseig

 • Pare meu, rebo dobles benediccions matrimonials, financeres, avançades i en tots els aspectes de la meva vida en nom de Jesús
 • Començo a experimentar coses bones que van més enllà dels raonaments humans
 • Començo a gaudir d'una gran gràcia, misericòrdia d'abundant favor del Senyor 

Jeremies 17: 14 

Guari'm, Senyor, i seré guarit; salva'm, i seré salvat, perquè tu ets la meva lloança.

Si estàs malalt, pots utilitzar aquest vers en particular per demanar a Déu la curació divina, o quan necessites un avenç diví, el Senyor està sempre preparat per estendre les seves mans curatives per nosaltres.

 • Senyor Jesús, us demano que em cureu completament de qualsevol forma de malaltia, ja sigui malaltia espiritual, atac espiritual en nom poderós de Jesús.
 • L'Escriptura diu que Crist ha pres sobre ell totes les meves malalties i ha guarit totes les meves malalties. Pare, faig realitat les meves curacions en el nom de Jesucrist. 

James 5: 14, 15 

Algú entre vosaltres està malalt? Que cridi als ancians de l'església, i que preguin per ell, ungin-lo amb oli en el nom del Senyor. I la pregària de la fe salvarà el malalt, i el Senyor el ressuscitarà. I si ha comès pecats, se li perdonarà.

El Senyor mai dorm ni s'adorm, sempre està disposat a escoltar, així que ens ha donat l'autoritat per declarar coses bones i una curació total a les nostres vides.

 • Pare Senyor, fes-me sencer, allibera'm de la malaltia, guareix les meves finances, en tots els aspectes de la meva vida he estat patint malaltia, Senyor Déu dels amfitrions guareix-me en nom de Jesús 
 • Ets el Déu de tota carn i no hi ha res impossible per a tu. Decreto que restauraràs la meva salut amb el teu poder poderós i em tornaràs a guarir en el nom de Jesucrist. 

Hebreus 2: 4 

Mentre que Déu també va donar testimoni amb signes i prodigis i diversos miracles i amb dons de l'Esperit Sant distribuïts segons la seva voluntat.

 • Oh Senyor, comença a mostrar els teus miracles a la meva vida 
 • Vas dir amb la teva paraula que si el meu poble no veu miracles, no creurà que existeixes, mostra els teus signes i meravelles a través de mi en nom de Jesús. Amén 

COMENTARIS 3

 1. Dono gràcies a Déu pels versos miracles i estic molt animat. a partir d'aquesta nit estaré ocupat resant utilitzant aquests consells i crec que la data i l'aprovació de la meva entrevista de visa estan en camí. se m'ha denegat el visat el 8 de setembre de 2022. Se suposa que he de viatjar aquesta setmana i els meus amics estan a classe ara mateix i la meva data d'arribada tardana és el 14 de setembre, per a nosaltres com a humans no hi podem fer res, per tant , necessito el miracle dels déus per intervenir. de fet necessito un miracle des de dalt. els oficials de visats em van dir que no és possible tenir la data més propera per a les entrevistes, sinó que es reprogramaran molt lluny del que esperava, però amb aquest Déu, estem servint, alguna cosa estranya ha de passar. Senyor, necessito el teu miracle avui. uneix-te a mi en oracions sants.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.