Com resar el salm 23 per tenir coratge quan tens por

0
9605

Avui tractarem de com resar salm 23 per coratge i quan tens por. El llibre del Salm és una de les parts més famoses de l'escriptura. Conté diverses paraules amplificades espiritualment de lloança i adoració a Déu. A més d'això, té capítols sense reserves que es poden utilitzar per a les oracions. Un d'aquests capítols és el Salm 23.

Aquest llibre del Salm no és estrany per a molts creients. Tanmateix, només uns pocs creients coneixen l'eficàcia d'aquesta escriptura i com utilitzar-la. Una cosa de la paraula de Déu és que porta poder i autoritat. Aquesta autoritat ens dota del coratge per afrontar qualsevol por.

Com resar el salm 23 per tenir coratge quan tens por

És difícil ensenyar com resar el Salm 23 sense analitzar primer l'escriptura.

El Senyor és el meu pastor; No voldré.

Jesús és el nostre pastor. Això vol dir que no ens pot faltar cap cosa bona perquè l'Escriptura diu: I el meu Déu suplirà totes les vostres necessitats segons les seves riqueses en glòria per Crist Jesús. Totes les nostres necessitats seran satisfetes mitjançant Crist Jesús.

Tens por perquè estàs molt endeutat? Déu pot proporcionar els recursos que us permetran sortir del deute. Estàs en una gran malaltia i sembla que no pots curar-te? Hi ha un bàlsam curatiu a Galaad, i Déu us el pot portar.

Em fa ficar-me a les pastures verdes: em porta al costat de les aigües immòbils.

Estirar-se a la verda pastura significa confort i pau. L'aigua tranquil·la és un lloc de gran tranquil·litat. Si teniu problemes o dolors, el Senyor us donarà consol i us donarà pau. És una promesa de Déu. I Déu no torna mai enrere en les seves paraules.

Ell em restaura l’ànima, em guia pels camins de la justícia pel seu nom.

L'amor ferm de Déu no s'acaba. Les seves misericòrdies no s'acaben mai. El Senyor us ha promès restaurar la vostra ànima i guiar-vos pel camí de la justícia per amor del seu nom. Ell és el salvador i el misericordiós, i et retornarà la glòria perduda.

Si, tot i que camino per la vall de l'ombra de la mort, no tindré por de cap mal: perquè estàs amb mi; la teva vara i el teu personal em reconforten.

Ara, aquesta és la part que necessites per tenir coratge. Quan reciteu aquesta part, assegureu-vos de personalitzar-la. Sigues intencionat al respecte. Proclama-ho. El Senyor és el vostre pastor, i res sota la vigilància de Déu no pot ser vençut.

Encara que camineu per la vall de l'ombra de la mort, no temereu cap mal perquè Déu és amb vosaltres. Quan el Senyor és amb tu, cap mal no et pot passar. La vara del Senyor, que és l'esperit del Déu viu, us consolarà.

Mentrestant, hauríeu de saber que aquest verset en particular podria no funcionar per a vosaltres tret que conegueu i tingueu fe en el Déu al qual serviu. El llibre de Daniel diu que els qui coneixen el seu Déu seran forts i faran grans proeses. Quan coneixes el teu Déu, no pots experimentar debilitat.

Prepareu una taula davant meu davant dels meus enemics: ungeu el meu cap amb oli; la meva copa s’acaba.

Aquesta és la promesa d'un desbordament de benedicció i favor. Just davant d'aquest enemic que turmenta la teva vida, el Senyor prepararà una taula. El teu cap serà ungit amb oli, i la teva copa experimentarà un desbordament de benediccions i avenços.

Certament, la bondat i la misericòrdia m'acompanyaran tots els dies de la meva vida, i habitaré a la casa del Senyor per sempre.

Aquest és un altre pregó. Segurament, la bondat i la misericòrdia us seguiran. Segurament aquí vol dir que és cert. Habitaràs a la casa del Senyor tots els dies de la teva vida.

Punts de pregària

  • Pare Senyor, us agraeixo la gràcia de ser viu encara que estic passant per les tempestes de la vida. Us agraeixo la vostra protecció sobre la meva vida; que el teu nom sigui exaltat en el nom de Jesús.
  • Pare, està escrit, tot i que camina per la vall de l'ombra de la mort, no temeré cap mal perquè estàs amb mi. Pare, prego perquè la teva presència estigui sempre amb mi en el nom de Jesús.
  • Senyor, prego perquè a tot arreu d'aquesta superfície del planeta que trepitgi el meu peu, el vostre poder i presència m'acompanyin en el nom de Jesús.
  • Perquè està escrit, la teva vara i el teu bastó em reconforten. Pare Senyor, prego perquè mentre travesso la tempesta de la vida, prego perquè l'esperit sant em consoli. Prego perquè l'esperit sant sigui guiat en el nom de Jesús.
  • Pare, la meva ànima està angoixada; el meu cor està dolorit. Prego que us agafeu a l'aigua tranquil·la. Prego per la pau de la ment, Senyor, allibera'm-la en el nom de Jesucrist. L'Escriptura diu: Jo us he donat la meva pau, no com el món us va donar. Decreto que la vostra pau omplirà els meus cors en el nom de Jesús.
  • Pare Senyor, l'Escriptura diu que aquells que coneixen el seu Déu seran forts i faran grans gestes. Senyor, demano força perquè et conec. Vinc contra tots els poders de debilitat de la meva vida en el nom de Jesús.
  • Senyor, perquè està escrit, no se'ns ha donat l'esperit de por sinó de filiació per plorar Ahba pare. No tindré por en nom de Jesús. Senyor, el coratge que necessito per superar els problemes de la meva vida, prego que me'l doneu en nom de Jesús.
  • Pare, tots els enemics que han promès que no prosperaré, prego que prepareu una taula davant meu davant d'ells. Pare, deshonra'ls amb el meu èxit en el nom de Jesús.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.