10 punts de pregària poderosos per a la protecció mitjançant el salm

2
13461

Avui tractarem de 10 poderosos punts d’oració per protegir-nos mitjançant el salm. El llibre del Salm és un dels llibres més vitals de les Escriptures. Allotja una veritat profunda i secreta sobre Déu. Moltes parts del llibre del Salm, tal com va ser escrit pel rei David, van estar influïdes pel poder de l’esperit sant. Porta tantes promeses de Déu per a la benedicció, la curació, el descobriment i la protecció. Les nostres oracions d’avui se centraran en la protecció.

A mesura que l’any s’acaba ràpidament, hem d’intensificar la nostra protecció espiritual. Hem de garantir que la protecció de Déu estigui sempre a les nostres vides. Utilitzeu aquests salms per protegir l’oració mentre passegeu pel Mesos bruts i més enllà.

 • Salm 91: 4. Et cobrirà amb les seves plomes i confiaràs sota les seves ales: la seva veritat serà el teu escut i el teu escut.
 • Pare Senyor, has promès que em cobriràs amb les teves plomes. Pare, em nego a ser víctima en nom de Jesús. Activo la protecció de Déu Totpoderós sobre la meva vida avui en nom de Jesús.
 • Salm 25: 20-21 Guarda'm i rescata'm; no em deixis avergonyir, perquè em refugio en tu. Que la integritat i la rectitud em protegeixin, perquè la meva esperança, Senyor, és en tu.
 • Pare Senyor, pregueu perquè em rescateu de totes les fletxes malvades que l’enemic hagi posat per fer-me mal. Us demano que per la vostra misericòrdia no em deixeu avergonyir. Prego perquè el vostre poder i la vostra protecció sempre estiguin sobre mi.
 • Salm 46: 1-2 Déu és el nostre refugi i força, una ajuda sempre present en problemes. Per tant, no tindrem por.
 • Senyor, tu ets el meu refugi i la meva força. Ets la meva ajuda actual en un moment de problemes. Prego perquè els vostres ulls sempre estiguin fixats en mi en nom de Jesús. Demano que les vostres mans estiguin sempre damunt meu en el poderós nom de Jesús.
 • Salm 34:18 El Senyor és a prop del cor trencat i salva els que tenen l'esperit aixafat.
 • Senyor Jesús, prego que em salvis el meu esperit de ser esclafat en nom de Jesús. Demano que el vostre poder m’ajudi. La teva gràcia em mantindrà salvat de totes les males pestilències dirigides a mi en nom de Jesús.
 • Salm 27: 5 Perquè, en el dia de la desgràcia, em guardarà a casa seva; m’amagarà a l’abric de la seva tenda sagrada i em posarà a sobre d’una roca.
 • Senyor, amb les teves paraules has promès que en el dia del problema em guardaràs a la teva llar. M'amago a mi mateixa i a la meva família sota la protecció del Déu Totpoderós. Decret que no s’acostarà cap mal en nom de Jesús.
 • Salm 46:10 Diu: “Estigueu quiets i sabeu que sóc Déu; Seré exaltat entre les nacions, seré exaltat a la terra ”.
 • Senyor, has dit en la teva paraula que hauria d’estar quiet, que hauria de callar. Estic prenent el vostre poder, confio fermament en la vostra paraula que ens mantindreu a mi i a la meva família a salvo de tots els danys.
 • Salm 91: 1 Qui habita al refugi de l'Altíssim descansarà a l'ombra del Totpoderós
 • Senyor, visc a l’abric de l’Altíssim, m’amago sota l’ombra del Totpoderós. Decret que no m’aproparà cap dany. No hi haurà cap mal en nom de Jesús. M’exento de tota fletxa maligna en nom de Jesús.
 • Salm 23: 4 Tot i que camino per la vall més fosca, no temeré cap mal, perquè tu estàs amb mi; la teva vara i el teu bastó, em consolen.
 • Pare Senyor, prego perquè el teu esperit em reconforti, et demano que el teu esperit em guiï. Fins i tot si camino per la vall de l’ombra de la mort, no tinc cap mal perquè sé que estàs amb mi. Prego perquè la vostra presència no s’allunyi de mi els dies restants de l’any 2021 i més enllà en nom de Jesús.
 • Salm 147: 3, cura els de cor trencat i lliga les seves ferides.
 • Senyor Jesús, demano que em curis de qualsevol lesió. Demano que el vostre poder em torni a fer sencer. En tots els àmbits de la vida que tinc el cor trencat, prego que em curis i emmenis el cor trencat en nom de Jesús.
 • Salm: 27: 1 - El Senyor és la meva llum i la meva salvació, a qui hauré de témer? El Senyor és el reducte de la meva vida, de qui tindré por.
 • No tindré por del terror nocturn ni de la fletxa que vola durant el dia. Com que he posat el Senyor Déu a la meva dreta, no em commocionaré en nom de Jesús. No em vindrà cap dany ni s’acostarà a la meva residència en nom de Jesús.
 • Salm 121: 1-8 Aixeco els ulls cap a les muntanyes: d’on ve la meva ajuda? La meva ajuda ve del Senyor, el Creador del cel i de la terra. No deixarà relliscar el teu peu; qui vetlla per tu no dormirà; de fet, qui vetlla per Israel ni adormirà ni dormirà. El Senyor vetlla per tu; el Senyor és la teva ombra a la teva dreta; el sol no us perjudicarà de dia, ni la lluna de nit. El Senyor us guardarà de qualsevol mal; vetllarà per la vostra vida; el Senyor vetllarà per la vostra arribada i sortida tant ara com per sempre.
 • Senyor, activo la vostra protecció sobre la meva vida i la de la meva família en nom de Jesús. Activo la paraula i la promesa de protecció sobre les nostres vides en nom de Jesús. Vostè va dir que el sol no em farà mal de dia ni la lluna de nit. Prego perquè aquestes paraules es facin efectives durant la meva vida i la de la meva família en nom de Jesús.


Nou llibre del pastor Ikechukwu. 
Disponible ara a Amazon

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

COMENTARIS 2

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.