Punts de pregària poderosos per reviure el destí mort

1
12334

 

Avui ens detindrem en punts de pregària poderosos per reviure el destí mort. Els punts d’oració per reviure el destí mort és, sens dubte, una de les oracions més importants que tothom hauria de resar. Tants destins s'han alterat a l'altar del pecat i immoralitats sexuals. Les immoralitats sexuals continuen sent la manera més popular per la qual l'enemic disminueix el destí de les persones. Molta gent ha perdut el seu destí per un home i una dona estranys al llit de la immoralitat.

A més, hi ha persones els destins dels quals han estat derrotats pel pecat. Tanta gent ha perdut el seu destí a causa de maleficis ancestrals i un mal pacte que domina les seves famílies. Independentment de com l’enemic manipuli el vostre destí, la bona notícia és que Déu és prou poderós i misericordiós per restaurar aquests destins. Déu és el creador de l’home. Va ser Ell qui et va crear i et va donar aquest destí. Per tant, Ell és poderós per reviure aquest destí de les urpes de la mort.


Nou llibre del pastor Ikechukwu. 
Disponible ara a Amazon

Déu va preguntar al profeta Ezequiel, fill, pot tornar a viure aquest os? Ezequiel 37: 3-10 I em va dir: "Fill de l'home, poden viure aquests ossos?"
Llavors vaig respondre: «Senyor Déu, ja ho saps». Una vegada més, em va dir: "Profetitzeu aquests ossos i digueu-los:" Os secs, escolteu la paraula del Senyor! Així diu el Senyor Déu a aquests ossos: “De ben segur que faré entrar alè en tu i viuràs. Us posaré tendons i us posaré carn sobre vosaltres, us cobriré de pell i us posaré alè, i viureu. Llavors sabreu que jo sóc el Senyor ”. '”Així que vaig profetitzar tal com em van manar; i mentre profetitzava, hi va haver un soroll i de sobte un brunzit; i els ossos es van unir, os a ossos. De fet, mentre mirava, els tendons i la carn van caure sobre ells i la pell els va cobrir; però no hi havia alè. També em va dir: "Profetitzeu, profetitzeu, fill de l'home, i digueu a l'alè: 'Així diu el Senyor Déu:" Vine dels quatre vents, oh alè, i respira sobre aquests morts, perquè puguin viure ". '”Així que vaig profetitzar com ell em va manar, i va entrar-hi respiració, i van viure i es van posar de peu, un exèrcit molt gran.

El nostre Déu és el Déu de totes les possibilitats. Si Ell pot reviure els ossos secs, de fet, aquest destí mort o malalt es pot reviure. Quan es tracta de restauració, podem confiar en el Senyor per això. El Senyor va prometre al llibre de Joel 2: 25-26 - Et restituiré els anys que ha menjat la llagosta, el cancer, l’eruga i el cuc, el meu gran exèrcit que vaig enviar entre vosaltres. Mentre resem avui, decreto per l’autoritat del cel; tot destí mort es reviurà en nom de Jesús. Pel poder que va ressuscitar Crist dels morts, decret la restauració de tots els anys perduts en nom de Jesús.

Punts de pregària:

 • Tot poder demoníac que m’ha robat el destí el torna avui en nom de Jesús. Perquè s'ha escrit, se'ns ha donat autoritat. En nom de Jesús, tots els genolls s’han d’inclinar i totes les llengües confessaran que és Déu. Tots els robadors del destí escolteu la paraula del Senyor, retornen el meu destí en nom de Jesús.
 • Senyor, tot destí que els poders demoníacs del meu llinatge han disminuït. Tot destí que els poders han manipulat al meu pare i a casa meva allibera el meu destí avui en nom de Jesús.
 • Senyor, en totes les maneres en què s’ha manipulat el meu destí, decreto de restauració total en nom de Jesús. Perquè s’ha escrit, restauraré els anys que ha menjat la llagosta. Decret que cada any que es malgasta es restaura en nom de Jesús.
 • Pare Senyor, cada jou demoníac que s’hagi posat en el meu destí que pesés de brillar, aquest jou s’hauria de trencar avui en nom de Jesús. Destrueix aquest jou pel poder en nom de Jesús. Perquè ha estat escrit, per la unció, cada jou serà destruït. Tot jou maligne que ha estat pesat pel destí es destrueix en nom de Jesús.
 • Senyor, tots mal pacte afectant el meu destí, em deslliure de tu avui en nom de Jesús. Senyor, cada maledicció generacional que afecta el destí de tothom del meu llinatge destrueixo aquesta maledicció en nom de Jesús.
 • Senyor, prego per la restauració de tot allò bo que he perdut en nom de Jesús. Quan el Senyor va restaurar la captivitat de Sió, érem com els que somiem. Senyor, la meva glòria perduda es restaura en el nom de Jesús.
 • Pare Senyor, pregueu perquè tots els destins hagin estat disparats amb la fletxa de la mort a causa d’immoralitats sexuals. Prego perquè em perdoneu avui en nom de Jesús. Decreto que el meu destí rebi vida avui en nom de Jesús.
 • Venc contra tots els enunciats malvats que s’han dit contra el meu destí en nom de Jesús. Trenc tota llengua malvada escopint la mort contra el meu destí en nom de Jesús. L’escriptura diu qui parla i es produeix quan Déu no ha parlat? Silencio totes les veus malèfiques contra el meu destí en nom de Jesús.
 • Senyor, tota transacció malvada de glòria, tota transacció malvada del destí, Senyor decret avui la restauració en nom de Jesús. Ets el Déu de les possibilitats i no hi ha res impossible de fer. Senyor, prego perquè, sempre que s’hagi afectat el meu destí, pregui per una reparació total en nom de Jesús.
 • Senyor, tot home o dona estranya que m’hagi robat el destí, decreto que es retorni en nom de Jesús. Parlo amb l’aire, el vent i l’aigua, en nom de Jesús escup el meu destí que ha estat amagat en vosaltres en nom de Jesús.
 • Prego per una connexió divina entre el meu ajudant del destí i jo en nom de Jesús.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA
Article anteriorPunts d’oració contra la ceguesa del cor
Article següentPunts d’oració contra el malestar financer
Em dic pastor Ikechukwu Chinedum, sóc un home de Déu, apassionat pel moviment de Déu en aquests últims dies. Crec que Déu ha donat poder a cada creient amb un estrany ordre de gràcia per manifestar el poder de l'Esperit Sant. Crec que cap cristià ha de ser oprimit pel dimoni, tenim el poder de viure i caminar en domini a través de les pregàries i la Paraula. Per obtenir més informació o assessorament, podeu contactar amb mi a everydayprayerguide@gmail.com o xatejar-me per WhatsApp i Telegram al +2347032533703. També m'encantarà convidar-vos a unir-vos al nostre poderós grup de pregària de 24 hores a Telegram. Feu clic a aquest enllaç per unir-vos ara, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Que deu et beneeixi.

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.