5 maneres que Déu et parli

0
10755

Avui ensenyarem 5 formes en què Déu us pot parlar. Sovint, la gent ha preguntat si Déu encara parla amb la gent en aquests dies. Tenint en compte el nivell de pecat i iniquitat que s’ha apoderat de la terra, encara troba Déu algunes persones dignes de comunicar-se? La veritat de l’evangeli és SÍ. Déu encara ens parla, l’única diferència és que la forma en què ens parla difereix dels temps antics.

El problema que tenen la majoria dels creients és que pensen que Déu hauria de parlar-los d’una manera que escolti Déu parlar. No creuen que hi hagi altres maneres a través de les quals Déu es comuniqui amb el seu poble. Déu no ens parla directament, parla a través de la natura de Déu que resideix en nosaltres la persona de l’Esperit Sant. Al llibre de John 14: 26 Però l'ajudant, l'Esperit Sant, que el Pare enviarà en nom meu, us ensenyarà totes les coses i us recordarà totes les coses que us he dit. L’esperit del senyor ens transmet el missatge de Déu a través de diversos mitjans.

No haureu d’esperar fins que sentiu la veu del Senyor directament abans de saber que Déu us parla. Hi ha diverses altres maneres a través de les quals Déu us pot parlar, que inclouen:

  • a través de Somnis i Visió
  • A través de la nostra consciència
  • Escriptures
  • Visita d’Àngels
  • A través d’altres persones

 

A través dels somnis i la visió

Els somnis i les visions són una de les maneres en què Déu ens parla. L’escriptura diu al llibre de Fets dels apòstols 2:17 I succeirà en els darrers dies, diu Déu, que vessaré del meu esperit sobre tota la carn; Els teus fills i les teves filles profetitzaran, els teus joves veuran visions, els teus vells somiaran somnis. Aquests són els darrers dies en què Déu promet que abocarà el seu esperit sobre tota la carn.

Som portadors del testament de Déu. Quan l’esperit del senyor habita en nosaltres, una de les poques maneres en què Déu es comunicarà amb nosaltres és mitjançant somnis i visions. No prengueu tots els somnis amb trivialitat. És possible que Déu us parli. Si Joseph només hagués pres el seu somni com una broma, no hi hauria manera que s’hagués convertit en primer ministre a Egipte.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA


Això significa que no hem de prendre els somnis amb lleugeresa, ja que Déu ens podria estar parlant. Per això, hem de pregar per l’esperit de discerniment. L’esperit de discerniment ens farà saber si el somni és important o no. Déu ha promès que veuríem la visió com a homes joves. Per tant, quan Déu t’obri els ulls i veus coses que estan més enllà del que poden veure els ulls físics, no t’ho prenguis amb lleugeresa. Pregueu per la revelació i el significat del que heu vist, ja que Déu intentaria explicar-vos alguna cosa.


A través de la nostra consciència


La consciència d’un home és un dels òrgans de comunicació més silenciosos del cos. L’esperit de Déu a través de la nostra consciència ens indica què hem de fer de vegades. La funció de la consciència és ajudar-nos a distingir entre el bé i el mal. Això explica que de vegades tinguem consciència culpable sempre que hem fet alguna cosa dolenta.

El llibre de El salm 51 diu que els sacrificis de Déu són un esperit trencat. Déu no menysprearà un cor trencat i contrit. Un home que no té consciència no pot tenir un esperit trencat. L’esperit del senyor a través de la nostra consciència ens recrimina quan hem fet alguna cosa malament. A més, tenim una sensació d’alleujament a la ment quan hem fet alguna cosa bé.

La nostra consciència ens impacta per diferenciar el que és correcte del que està malament. També ens obliga a fer allò que és correcte i acceptable davant Déu.

A través de les Escriptures


El salmista va dir que he mantingut la teva paraula en el meu cor perquè no et peccui. L’escriptura alberga la paraula i les promeses de Déu per a la vida d’un home. Una de les formes més destacades a través de les quals Déu ens parla com a home és mitjançant les Escriptures. No és estrany que se’ns advertís que no donàvem interpretació de les Escriptures basant-nos en la nostra comprensió mortal.

L’escriptura diu al llibre de Salm 119: 130 El l'entrada de les teves paraules dóna llum; It dóna comprensió al senzilla. Déu ens dóna direcció a través de la seva paraula. La paraula del Senyor ens alleugera el camí i fa que cada camí aspre sigui suau. Per tant, quan estudiem les Escriptures, és pertinent buscar la guia de Déu per no perdre’ns quan Déu ens diu alguna cosa a través d’un vers concret de les Escriptures.

Visita d’Àngels


Una altra manera a través de la qual Déu es comunica amb nosaltres aquest dia és mitjançant la visita dels Àngels. El llibre de Hebreus 1: 14 No són tots els esperits ministradors enviats a ministra pels qui heretaran la salvació? Els àngels són esperits ministradors. El ministeri dels àngels regnarà fins a l'eternitat. Déu utilitzarà contínuament els àngels per comunicar-se amb les persones.

L’única diferència és que potser no ens arribarien en forma d’éssers celestials que són. Podrien venir en forma d’home per comunicar-se amb nosaltres. Som els hereus de la salvació i els àngels són un esperit ministerial dissenyat per a aquells que heretaran la salvació.

A través d’altres persones


No només de qualsevol altra manera, sinó pels hereus de la salvació. 1 Peter 4: 11 Si algú parla, que parli com els oracles de Déu. Si algú ministra, que ho faci com amb la capacitat que Déu subministra, perquè en totes les coses Déu sigui glorificat per Jesucrist, a qui pertanyen la glòria i el domini dels segles dels segles. Amén. Sovint, Déu ens parla a través d’altres persones.

Omple la boca de la gent amb paraules i ens diuen. Tot i això, hem de tenir l’esperit de discerniment per diferenciar el fals i l’original. A més, qualsevol missatge que rebem de qualsevol pastor o profeta hauria de ser una confirmació del que Déu ens ha dit.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.