Punts d’oració per excedir la misericòrdia

0
12529

Avui tractarem de punts d’oració per excés de misericòrdia. Hi ha tants versos a les Escriptures que parlaven de la misericòrdia de Déu. El llibre de Romans 9:15 Perquè diu a Moisès: "Tindré pietat de qui tinguera pietat i tindré compassió de qui tinguera compassió". Aquesta porció de la Bíblia explica que el misericòrdia de Déu no és per a tots i per totes, per això és important pregar a Déu per la seva misericòrdia sobre les nostres vides.

Us heu preguntat mai per què algunes persones aconsegueixen un gran èxit a la vida, fins i tot quan només han invertit pocs esforços. Mentre que hi ha altres persones que van invertir tot el seu temps, diners i energia en alguna cosa i no van obtenir la meitat del resultat de les que només van fer poc. Aquest és el concepte de misericòrdia. L’escriptura diu que no és del qui vol o corre, sinó de Déu que mostra misericòrdia. Això significa que l’esforç d’un home no és suficient per assolir els objectius.

Un altre concepte de misericòrdia és que algunes persones realitzaran algunes activitats greus i el seu càstig serà mínim, mentre que altres faran una mica i semblarà que la misericòrdia de Déu s'ha apartat completament d'elles. Un exemple de l’escriptura és la vida del rei Saül i del rei David. La misericòrdia del senyor és la vida del rei David. El rei Saül no va fer la meitat de les atrocitats que va cometre el rei David, Déu encara va nomenar el rei David home del seu cor. Quan la gran misericòrdia de Déu funciona a la vida d'un home, les coses es tornen fàcils.

Per a una comprensió adequada i perquè sàpiga com pregar, anem a córrer ràpidament pels avantatges d’excedir la misericòrdia.

Les coses que passarien quan excedim la misericòrdia és treballar en la vida d’un home

Les coses es faran fàcils

El primer senyal que veuríeu a la vida de l’home que la gràcia d’excedir la misericòrdia funciona és que tot serà fàcil per a una persona així. Les escriptures del llibre de 1 Samuel 2: 9 Guardarà els peus dels seus sants, però el malvat callarà a les fosques. “Per la força ningú no prevaldrà. Un home no prevaldrà ni excel·larà per la força, sinó per la proporció de gràcia i misericòrdia que funciona sobre la seva vida.

Quan la misericòrdia de Déu és sobre un home, fins i tot quan s’aventura en un negoci del qual no sap res, encara en sobresortiria.

Es trencaran protocols

Heu assistit a una entrevista per obtenir una feina i es considera que un home que clarament no té cap titulació és superior als que tenen tots els requisits. Hi ha alguna cosa que funciona a la vida d’una persona d’aquest tipus, es diu Misericòrdia. Quan la misericòrdia parla, els protocols queden obsolets. L'estàndard natural o el mode d'operació d'una organització caurà de cara en presència de l'home que la misericòrdia de Déu parla de la seva vida.

Fins i tot la constitució d’una nació s’inclinarà davant la misericòrdia en la vida de l’home. L’escriptura ens va fer entendre que la misericòrdia preval sobre el judici. Fins i tot quan la persona hagi estat condemnada per mort, la misericòrdia de Déu parlarà al llarg de la vida d’aquest home i la constitució ja no significarà.

La gent beneeix aquesta persona

Fins i tot sou una persona molt dura que gairebé no li agrada la gent, quan coneixeu un home que la misericòrdia està treballant a la seva vida, naturalment us agradarà la persona i sempre voldreu beneir-la amb substància. El llibre de proverbis 16: 7 Quan els camins de l’home agraden al Senyor, fa que els seus enemics estiguin en pau amb ell. Aquesta part de les Escriptures explica encara més el concepte de misericòrdia. Quan la vida d'un home agrada a Déu, fa que el seu enemic estigui en pau amb ell.

Un home que tingui la gràcia d’excedir la misericòrdia no tindrà cap enemic.

Punts d’oració per excedir la misericòrdia

 • Senyor Jesús, t’agraeixo la teva gràcia sobre la meva vida. Us agraeixo el regal de la vida que em vau concedir per veure un nou dia que heu fet. Senyor, que el teu nom sigui exaltat en el nom de Jesús.
 • Senyor Jesús, l’escriptura diu que tindré pietat de qui tindré pietat i compassió de qui la tindré. Prego perquè entre la gent mostreu misericòrdia, senyor, considereu-me digne en nom de Jesús. 
 • Senyor Jesús, prego contra qualsevol forma de pecat de la meva vida que obstaculitzi la teva misericòrdia per la meva vida, Senyor, perdona'm en nom de Jesús. L’escriptura diu que no podem continuar en el pecat i demanar gràcia que abundi. Prego perquè, per raó de la sang que es va vessar a la creu del Calvari, rentés els meus pecats i iniquitats en nom de Jesús. 
 • Senyor, decret pel teu poder, qualsevol lloc on torni a deixar que la teva misericòrdia parli per mi en nom de Jesús. Al llarg de la meva carrera, decret que la vostra misericòrdia comença a parlar en nom de Jesús. 
 • Senyor Jesús, a causa del teu amor ferm i de la teva infinita bondat amorosa, pregueu perquè tingueu pietat de mi en nom de Jesús. 
 • Em nego a marxar sense la teva pietat. La teva misericòrdia que substitueix el judici de l’home, senyor, deixa que parli sobre la meva vida en nom de Jesús. 
 • Decret per la misericòrdia de l'Altíssim, en tots els meus esforços, que la vostra excesiva misericòrdia parli per mi en nom de Jesús. 
 • Senyor Déu, va ser la vostra misericòrdia per la humanitat el que va portar Crist com un xai sacrificat per morir pel pecat de l’home. Prego perquè la misericòrdia de Déu no s’aturi en la meva vida en nom de Jesús. 
 • Prego perquè, per la vostra misericòrdia, m’estableixi en el nom de Jesús. Tot allò que sempre he admirat, tot allò bo segons la teva voluntat per a la vida, em queda alliberat avui per la teva misericòrdia. 
 • Senyor, pregueu perquè, per la vostra misericòrdia sobre la meva vida, la malaltia s’elimini en nom de Jesús. Decret que s'esborrarà la mort en nom de Jesús. 
 • Senyor Jesús, demano que totes les portes de benediccions que s’hagin tancat contra mi, decretin que la misericòrdia de Déu Totpoderós les obri avui en nom de Jesús. 
 • Prego per la gràcia per aconseguir les coses bones amb facilitat, prego perquè aquesta gràcia comenci a parlar sobre la meva vida en nom de Jesús. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.