Deu raons per les quals hauríeu de pregar amb les Escriptures

0
12671

Avui explicarem deu raons per les quals hauríeu de pregar amb les Escriptures. Resar les Escriptures significa citar paraules directament de les Escriptures durant rés. Un ràpid record de les Escriptures quan Crist va ser temptat pel diable després d’haver dejunat i orat durant quaranta dies i nit. Mateu 4: 7 Jesús li digué: "Està escrit de nou:" No temptaràs el Senyor, el teu Déu ". ” Jesús va citar les Escriptures directament per al diable, només per alliberar-se de la temptació del diable.

En les nostres vides de creients, hem de dominar l’hàbit de pregar amb escriptures. No n’hi ha prou de parlar i parlar durant la sessió d’oració, és necessari que fem servir la paraula de Déu durant les oracions. L’escriptura és com una constitució que els advocats utilitzen per defensar un cas al tribunal. Les escriptures també es poden comparar amb bales que fem servir durant la nostra guerra espiritual. Heu de dominar l’hàbit de Perquè s'ha escrit durant la sessió de pregària. Ni tan sols el dimoni pot canviar allò que s’ha escrit i el dimoni no pot lluitar amb allò que s’ha escrit.

Si no domineu l'art de resar amb les Escriptures, aquí teniu deu raons per les quals hauríeu de començar ara:


Nou llibre del pastor Ikechukwu. 
Disponible ara a Amazon

Ens dóna confiança

La veritat és que som soldats de Crist. No ens hem de preocupar quan ens enfronten els reptes de la vida. Tot i això, no podem trobar força ni confiança només pregant. La paraula de Déu ens assegura i confia quan preguem.

Hi ha aquesta seguretat que tenim quan citem la porció exacta de les Escriptures que va en consonància amb el que estem pregant. Per exemple, si preguem per les curacions, quan citem algun text bíblic que parla de curació, hi ha un nivell de confiança que s’acumula dins nostre sabent que Déu ha promès curar totes les nostres malalties.

Fa de l’oració una activitat interessant

De vegades, l’oració es pot avorrir. Podem condimentar la nostra vida d’oració citant les Escriptures. Això requereix que tinguem un coneixement profund de les Escriptures. Això ens ajuda a quedar-nos al lloc de l’oració.

Passem més hores en el lloc de l’oració quan resem amb l’escriptura. Hi ha nombrosos versos bíblics que es poden utilitzar per a situacions específiques. Com s’ha dit anteriorment, quan tenim un coneixement profund de la paraula de Déu, ens ajuda a romandre més temps en el lloc de l’oració.

Ens ajuda a construir la intimitat amb Déu

El nostre coneixement de la paraula de Déu ajuda a afavorir una relació de qualitat entre nosaltres i Déu. Construïm una intimitat amb Déu dient la paraula. Com més estudiem la paraula, millor entenem l’home anomenat Déu. Quan estudiem la paraula i la fem servir en lloc d’orar, mantenim una relació de confiança amb Déu.

En aquest punt, l’oració es converteix en una cosa bidireccional. Parlem amb Déu i també escoltem d’ell simplement perquè el nivell de relació entre nosaltres i Déu s’ha construït i sostingut en el lloc de l’oració.

Ens ajuda a construir fe

L’escriptura diu que la fe ve per l’oïda. Roman 10:17 En conseqüència, la fe prové d'escoltar el missatge i el missatge s'escolta a través de la paraula sobre Crist. La fe arriba escoltant la paraula de Déu. Quan parlem la paraula de Déu en les oracions, intensifica la nostra fe ràpidament. Tenim la seguretat que estem parlant directament amb Déu perquè estem parlant les seves paraules.

Construïm la nostra fe en Déu perquè ell ens pugui escoltar quan parlem i ell pugui donar resposta a les nostres oracions. La paraula de Déu ens ajuda a construir la nostra fe.

Confessem el nostre pecat

La Bíblia diu que, per tots, han pecat i han mancat de la seva glòria. Quan resem la paraula de Déu, reconeixem que som pecadors. Reconeixem el fet que la nostra vida està lluny de la justícia, ell parla la paraula amb atestat perquè la misericòrdia de Déu parli sobre les nostres vides.

Demanem pietat quan resem la paraula de Déu. No argumentem que siguem justos, presentem i confessem els pecats davant Déu quan resem amb les Escriptures.

Ens ajuda a superar la temptació i el pecat

El llibre de El salm 119: 105 diu la teva paraula is una llum als meus peus i una llum al meu camí. Quan estudiem la paraula de Déu i la parlem durant l’oració, superem les temptacions i no el dimoni.

Recordeu quan Crist va ser temptat pel diable, Crist no va bromejar paraules amb el diable, simplement va escriure les escriptures i el diable se’n va anar. El llibre de Salm 119: 11 La meva paraula la tinc amagada al cor, perquè no peccui contra tu. Quan estudiem i utilitzem la paraula de Déu durant les oracions, superem les temptacions de l’enemic.

Ens ajuda a mantenir-nos ferms amb Déu

L’escriptura diu que aquell que creu estar atent tingui en compte si no cau. Quan estudiem i preguem la paraula de Déu durant la pregària, ens dóna la consciència de mantenir-nos ferms en la crida de Déu. La Bíblia ens va fer entendre que és per la llibertat que Crist ens ha alliberat; per tant, mantenim-nos ferms per no convertir-nos en esclaus del pecat.

Perquè Jesús és la Paraula

El llibre Joan 1: 1-5 Al principi era la Paraula, i la Paraula era amb Déu, i la Paraula era Déu. El mateix va ser al principi amb Déu. Tot les coses les va fer ell; i sense ell no es feia res que es fes.
En ell hi havia la vida; i la vida era la llum dels homes. I la llum brilla a les tenebres; i la foscor no ho comprenia.

Jesús és la paraula, quan parlem la paraula de Déu durant les oracions, parlem Jesús.

Les Escriptures són la voluntat de Déu

La paraula del Senyor són les seves promeses per a les nostres vides. Utilitzar les Escriptures durant l’oració significa recordar a Déu les seves promeses sobre les nostres vides. Perquè conec els pensaments que tinc cap a tu, són el pensament del bé i no del mal per donar-te un final esperat.

Quan preguem amb les Escriptures, fem realitat la Voluntat de Déu per a les nostres vides.

Ens ajuda a mantenir el focus en el lloc d’oració

Hi ha diverses distraccions que l'enemic ens llança durant l'oració. No obstant això, quan resem amb les Escriptures, ens ajuda a mantenir el focus. La paraula del Senyor incrustada en les Escriptures té un poder que ens fa estar concentrats en el lloc de l’oració.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.