10 versicles bíblics per pregar quan necessiteu curació

0
18135

Avui tractarem 20 versets de la Bíblia per pregar quan necessiteu curació. Déu és el Totpoderós i el més poderós. Les seves promeses són segures per a nosaltres. No obstant això, de vegades hem de provocar que aquestes promeses funcionin. El llibre de Nombres 23: 19 "Déu is ni un home que mentís, ni un fill d’home que es penedís. Ha dit, i no ho farà? O ha parlat i no ho farà bo? Les promeses de Déu no es poden comprometre ni manipular. És cert per a les persones que s’identifiquen com a pròpies.

Us revelarem alguns passatges bíblics per pregar quan necessiteu curació. De vegades, utilitzeu la paraula de Déu per a ell. Hem de recordar a Déu les seves promeses d’actualitzar-les plenament. Els fills d’Isreal van recordar a Déu l’aliança que tenia amb els seus pares Abraham, Jacob i Isaac cridant-li. De la mateixa manera, hem d’esforçar-nos per cridar a Déu quan necessitem ajuda en la nostra vida, sobretot quan necessitem curació.

La nostra curació no és només per a casos mèdics, sinó que pot ser una cura financera, mental, psicològica, espiritual i tants altres. El millor és que Déu és capaç de curar-nos de tota mena de malalties. Quan creieu que necessiteu curació, utilitzeu els següents versets bíblics per pregar a Déu.

Versos bíblics

Jeremies 17:14 Guareix-me, Senyor, i em curaré; salva’m i em salvaré, perquè tu ets lloant.

Senyor Jesús, reconec que tu ets el gran curandero i quan em toquis, em curaré completament. Prego perquè em curis de malalties i malalties en nom de Jesús.

Èxode 15: 26 Ell va respondre: --Si escoltes atentament el Senyor, el teu Déu, i fas el que és correcte als seus ulls? , perquè sóc el Senyor, que et guareixo.

Senyor Jesús, t’he escoltat i ho estic fent tot per assegurar-me de fer el que és correcte als teus ulls. Prego perquè, per la vostra misericòrdia, no porteu cap malaltia sobre mi i la meva casa. Prego perquè em curis completament en nom de Jesús.

Èxode 23:25 Adoreu el Senyor, el vostre Déu, i la seva benedicció serà sobre el menjar i l’aigua. Trauré la malaltia d’entre vosaltres.

Senyor Jesús, demano que la teva misericòrdia sigui amb mi i la meva casa en nom de Jesús. Prego perquè em treguis la malaltia i em curis en nom de Jesús.

Isaïes 41:10 No tingueu por, perquè jo estic amb vosaltres; no us espanteu, perquè jo sóc el vostre Déu. T’enfortiré i t’ajudaré; Jo et defensaré amb la meva dreta dreta.

Pare Senyor, em vas dir que no tingués por perquè estàs amb mi. Em prometes curar-me de malalties i malalties. Prego perquè em sostingueu amb les vostres mans de justícia en nom de Jesús.

Isaïes 53: 4-5 Segurament va agafar el nostre dolor i va suportar el nostre patiment, tot i així el vam considerar castigat per Déu, afectat per ell i afligit. Però va ser perforat per les nostres transgressions, va ser esclafat per les nostres iniquitats; el càstig que ens va portar la pau va ser sobre ell, i per les seves ferides estem curats ".

Senyor, has passat pel dolor perquè jo sigui lliure. T’han colpejat pel meu bé, t’han colpejat perquè mai no experimenti dolor. Heu assumit el càstig pel meu pecat; pregueu que em salveu de la malaltia en nom de Jesús.

Jeremies 30:17 Però jo et restauraré la salut i guariré les teves ferides - diu el Senyor »

Pare Senyor, prego que em recuperis una bona salut. En tots els aspectes en què la meva salut ha estat descarrilant, pregueu perquè restableixis una bona salut en nom de Jesús.

2 7 Cròniques: 14 15- si el meu poble, anomenat pel meu nom, s’humil·larà, pregarà, buscarà la meva cara i es desviarà dels seus camins malvats, llavors escoltaré del cel, perdonaré el seu pecat i guariré la seva terra. Ara els meus ulls estaran oberts i les meves orelles atentes a les oracions que s’ofereixen en aquest lloc.

Senyor Jesús, demano que em perdoni tots els meus pecats i iniquitats en nom de Jesús. De totes maneres en què el pecat ha provocat malalties i malalties sobre mi, prego que esborreu el meu pecat i em doneu bona salut en nom de Jesús.

Isaïes 38: 16-17 Tu em vas recuperar i em vas deixar viure. Segurament va ser per al meu benefici que vaig patir tal angoixa. En el teu amor em vas guardar del pou de la destrucció; has posat tots els meus pecats a l’esquena ”.

Pare Senyor, prego que em salvis del pou de la destrucció. Totes les fletxes de malaltia de la meva vida són destruïdes pel foc en nom de Jesús.

Isaïes 57: 18-19 He vist els seus camins, però els curaré; Els guiaré i restauraré la comoditat dels qui ploren a Israel, creant lloances als seus llavis. Pau, pau a tots els que són a prop i a prop ”, diu el Senyor. “I els curaré.

Senyor Jesús, et demano que recordis les teves promeses i el teu pacte. La vostra aliança és del bé i no del mal. Prego perquè compleixi les seves promeses sobre la meva vida en nom de Jesús.

Revelacions 21: 4 els eixugarà totes les llàgrimes dels ulls. Ja no hi haurà mort ni dol ni plor ni dolor, ja que el vell ordre de les coses ha desaparegut.

Senyor Jesús, pregueu perquè per la vostra misericòrdia esborreu les meves llàgrimes en nom de Jesús. Prego per la curació del meu cor ferit. Venc contra tots els esperits de dol, plor i dolor per la meva vida, que sigui destruït en nom de Jesús.

Filipians 4:19 I el meu Déu satisfarà totes les vostres necessitats segons la riquesa de la seva glòria en Crist Jesús ".

Senyor Jesús, prometes que satisfaràs totes les meves necessitats segons les teves riqueses de glòria. Senyor, perfecciona la meva curació en el nom de Jesús.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.