Punts d’oració contra la mort prematura el 2021

2
13725

Avui tractarem punts d’oració contra Inoportunitat Mort el 2021. És el nou any i molta gent no ha superat l'eufòria del nou any. Mentrestant, darrerament han passat moltes coses al nostre voltant. Fa tan sols dos dies enrere, hi havia un accident d'avió al territori de la capital federal i va cobrar la vida a força persones.

Per molt que el nou any estigui ple de benediccions, hi ha tantes atrocitats i coses dolentes que encara passarien aquest any. És important que intensifiquem la nostra manera d’orar per protegir-nos. L’escriptura diu que els ulls del Senyor sempre estan posats sobre els justos i que les seves orelles sempre estan atentes a les seves oracions. Redimirem cada dia d’aquest any amb la preciosa sang de Crist, no haurà de passar cap mal en aquest any.

Punts de pregària

 • Pare Senyor, trenco tots els embargaments de mort que m’han posat l’any 2021, els destrueixo amb el poder del fantasma sant. 
 • Venc contra els plans i l’agenda de l’enemic sobre la meva vida i la meva família, destrueixo tots els plans de mort de la meva vida en nom de Jesús. 
 • Perquè s'ha escrit, sé els plans que tinc cap a tu, són el pla del bé i no del mal per donar-te un final esperat. Senyor, la mort prematura no és un final esperat. Cancel·lo tota forma de mort en nom de Jesús. 
 • No moriré sinó viuré per declarar les obres del senyor a la terra de la vida. Em nego a ser víctima d’una mort prematura en nom de Jesús. 
 • Senyor Jesús, tots els animals demoníacs que m’han enviat per devorar-me. Et destrueixo al foc del fantasma sant. 
 • Senyor Jesús, has vessat la teva sang a la creu del Calvari perquè visqui. Heu passat un rigorós dolor i retrets, heu donat la vostra vida pel meu bé. Tota forma de mort que plana al meu voltant és destruïda pel foc en nom de Jesús. 
 • Senyor Jesús, totes les llengües que parlen de la mort, cada mà que aixequi aquest altar de mort per la meva vida haurien de prendre foc avui en nom de Jesús. 
 • Pare Senyor, redimeixo tots els dies d’aquest any amb la teva preciosa sang. M’exento de totes les formes de mal que s’han representat durant aquest any en nom de Jesús. 
 • Tots els plans de l’enemic per matar qualsevol dels meus fruits són destruïts pel foc. Retorno totes les fletxes malvades que m’han tirat per remetre-les a set vegades en nom de Jesús. 
 • Senyor Jesús, em cobreixo amb la sang de Jesús. La Bíblia diu que els ulls del Senyor sempre estan posats en els justos i que les seves orelles estan sempre atentes al seu crit. Senyor, decreto que la vostra presència i poder acompanyaran tots els dies de 2021 en nom de Jesús. 
 • Pare Senyor, trenco totes les aliances de mort de la meva vida. Cada pla, cada pacte de mort que escurça la vida de les persones a casa del meu pare. Decret per l'autoritat del cel que es trenqui aquesta aliança en nom de Jesús. 
 • Senyor Jesús, pel motiu de la teva mort, has fet una nova aliança per a tots nosaltres. Pare Senyor, pregueu perquè, per la vostra misericòrdia, tota antiga aliança sigui destruïda en nom de Jesús. 
 • L’escriptura diu i el superen per la sang del i per les paraules dels seus testimonis. Senyor, venc la mort pel foc del fantasma sant. Senyor, cada reunió demoníaca que planeja la meva mort, que el foc els dispersi en nom de Jesús. 
 • Senyor, tots els gegants de la casa del meu pare, tots els gegants de la casa de la meva mare que fan guerra contra la meva vida, vinc contra tu al foc del fantasma sant. 
 • Senyor Jesús, prego que la meva protecció estigui sobre mi en nom de Jesús. L'escriptura diu que em va conduir al costat de les aigües tranquil·les, que va restaurar la meva ànima. Tot i que treballo a través de la vall de l’ombra de la mort, no tinc cap mal perquè esteu amb mi. Senyor, pregueu perquè la vostra presència vagi amb mi en nom de Jesús. 
 • L’escriptura diu que Déu no ens ha donat l’esperit de por, sinó de filiació, per plorar Ahba pare. Senyor, em nego a deixar-me intimidar per l’aliança de la mort. Destrueix aquest pacte pel foc en nom de Jesús. 
 • La Bíblia diu que aniré davant vostre i pujaré de nivell llocs exaltats, tallaré les barres de ferro i trencaré la porta de bronze. Senyor, prego perquè la vostra presència vagi davant meu aquest any i destrueixi tots els plans malvats de l'enemic en nom de Jesús. 
 • Senyor, em trobo contra tota forma d’accident en el meu camí en nom de Jesús. Senyor, prego que el teu esperit i el teu poder vagin davant meu i que destrueixin tots els accidents que em passin en nom de Jesús. No seré víctima de cap mal accident en nom de Jesús. 
 • Senyor Jesús, cap membre de la meva família no morirà l'any 2021 en nom de Jesús. Prego perquè cancel·leu totes les formes de mort de les seves vides en nom de Jesús. 
 • Pare Senyor, em nego a plorar per qualsevol membre de la meva família o persona estimada en nom de Jesús. Senyor Jesús, decret per autoritat del cel, que cap dels meus familiars no plorarà per mi en nom de Jesús. 
 • Senyor, totes les llengües que escupin judici sobre la mort sobre la meva vida es callen en el nom de Jesús. Vaig tallar totes les formes de parlar malament de la meva vida, les vaig destruir per foc en nom de Jesús. 
 • Gràcies Senyor per les oracions contestades, gràcies pels testimonis, en el nom de Jesús he pregat. 

Article anteriorPunts d’oració per als líders nacionals
Article següentPunts d’oració per a una ment renovada
Em dic pastor Ikechukwu Chinedum, sóc un home de Déu, apassionat pel moviment de Déu en aquests últims dies. Crec que Déu ha donat poder a cada creient amb un estrany ordre de gràcia per manifestar el poder de l'Esperit Sant. Crec que cap cristià ha de ser oprimit pel dimoni, tenim el poder de viure i caminar en domini a través de les pregàries i la Paraula. Per obtenir més informació o assessorament, podeu contactar amb mi a everydayprayerguide@gmail.com o xatejar-me per WhatsApp i Telegram al +2347032533703. També m'encantarà convidar-vos a unir-vos al nostre poderós grup de pregària de 24 hores a Telegram. Feu clic a aquest enllaç per unir-vos ara, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Que deu et beneeixi.

COMENTARIS 2

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.