Punts d’oració contra el mal menjar

0
630

 

Avui tractarem de punts d’oració contra el mal aliment. Aquesta guia d’oració adoptarà diferents formes. Ens centrarem en l’aliment verinós que hem pres sense saber-ho i que ara afecta la nostra salut. A més, ens centrarem en els aliments malvats que mengem en el somni que està afectant el nostre creixement a la vida. Mentrestant, no ens oblidarem de pregar contra el mal aliment que s’utilitza per treure’ns el dret de primogenitura. 

Prenem una referència de l’escriptura. El problema d'Esaú no va començar el dia que Jacob va treure les benediccions de la boca d'Isaac. Esaú va començar a tenir un problema el dia que va prendre un mal aliment de Jacob per calmar la fam, mentre que va vendre el seu dret de primogenitura aquell dia. 

En gran mesura, els aliments que consumim poden determinar fins a quin punt arribarem a la vida. A la gent que menja en el somni. És obra de l’enemic fer-te mal. He assessorat i he pregat per les persones que han desenvolupat greus problemes de salut després de menjar en el somni. No ha estat enverinat fins que menja aliments físics; es pot menjar verí alimentari fins i tot des del son. I hi ha persones la vida de les quals es va desestabilitzar després de consumir un mal aliment. 

Independentment de la categoria a la qual pertanyeu, el poder de Déu us lliurarà avui en nom de Jesús. 

Punts de pregària:

 • Pare Senyor, t’agraeixo el bell regal de la vida que em vas fer per presenciar un gran dia com aquest. Que el vostre nom sigui exaltat en el nom de Jesús. Senyor, la Bíblia diu que no podem estar en pecat i demanar gràcia que abundi. Prego perquè el Senyor em perdoni en tots els sentits que he faltat de la vostra glòria. L’escriptura diu que aquell que amaga el seu pecat no prosperarà, però qui els confessarà trobarà compassió. Prego perquè, en virtut de la sang que es va vessar a la creu del Calvari, rentés completament el meu pecat en nom de Jesús. 
 • Totes les llavors dolentes que s’han sembrat dins meu com a conseqüència del pecat de la meva vida es prenen foc ara mateix en nom de Jesús. Perquè s'ha escrit, tots els arbres que el meu pare no hagi plantat seran arrencats, tota mala llavor del pecat de la meva vida, prendreu foc en nom de Jesús. 
 • Pare Senyor, decreto per autoritat del cel, tots els aliments malvats que he pres durant el meu son que afecten la meva vida al món real, et neutralitzo avui en nom de Jesús. Tots els aliments demoníacs que he consumit durant el son que afecten el meu creixement espiritual, avui us deixo impotents per l’autoritat del cel. 
 •  Senyor Déu, vinc contra totes les substàncies verinoses amb què l’enemic m’ha alimentat. Perquè les Escriptures diuen que el meu cos és el temple del Senyor, que res de la malaltia no el pugui desafiar. Totes les substàncies demoníaques del meu cos, que afecten negativament la meva salut, us destrueixo per l'autoritat del cel. 
 • Pare Senyor, tot poder i esquema de l’enemic que m’alimenta de menjar dolent en els meus somnis, destrueix aquestes forces en nom de Jesús. Decreto per l'autoritat del cel que tota mà dolenta que em serveixi de menjar malament durant el meu son deixi que aquesta mà s'assequi avui en nom de Jesús. 
 • Venc contra tots els poders i principats, alimentant-me amb menjar dolent, deixo de treballar en nom de Jesús. Poso un nivell contra tots els homes i dones poderosos que treballen en contra del meu creixement a la vida. Avui et destrueixo en nom de Jesús. Senyor Déu, que l’àngel de la mort visiti tots els gegants que preocupen la meva tranquil·litat en nom de Jesús. 
 • Pare Senyor, tots els aliments malignes que he pres, ja sigui en son o físic, que m’han robat el dret de primogenitura, em poso contra aquests aliments en nom de Jesús. Decret per l’autoritat que tot allò bo que he perdut a causa d’un mal aliment, deixo que les mans de la restauració del Déu Totpoderós me les restituïn en nom de Jesús. Aquestes mans que em treuen les benediccions com a resultat d’un mal menjar que he pres, deixen morir aquesta mà ara mateix en nom de Jesús. 
 • Pare Senyor, m’exento de totes les males aliances que he entrat a causa del mal aliment que vaig menjar al meu somni. Destrueix aquest pacte en nom de Jesús. Ets un Déu que manté els pactes. Prego perquè recordeu el vostre pacte sobre la meva vida. Perquè diu l’escriptura, sé els pensaments que tinc cap a tu. Són el pensament del bé i no del mal per donar-vos un final esperat. Venc contra el mal pacte sobre la meva vida per la sang del xai.
 • Vaig establir una nova norma contra tots els poders i principats dels llocs alts, fent guerra contra la meva vida, que l'exèrcit del Senyor els destrueixi avui en nom de Jesús. Prego perquè el poder del Senyor investigui totes les parts del meu cos, en qualsevol racó que amagui qualsevol aliment dolent, que el poder del Senyor els expulsi en nom de Jesús. 
 • Senyor Déu, prego per les sanacions espirituals. En tots els sentits que he patit danys espirituals a causa d'un mal aliment, de totes maneres la meva vida espiritual ha estat ferida, pregueu perquè les mans de la curació del Déu Totpoderós toquin aquests llocs en nom de Jesús. Prego per un nou foc sobre la meva vida espiritual, un foc inextingible. Decret que el Senyor l’encendrà a la meva vida espiritual en nom de Jesús. 
 • Pare Senyor, prego per la meva salut. Perquè diu l'Escriptura, Crist ha curat totes les meves malalties. De totes maneres que he estat danyat com a conseqüència d'un mal aliment, prego per la curació ràpida en nom de Jesús. L’escriptura diu que us he donat autoritat per trepitjar serps i escorpins i superar tot el poder de l’enemic; res no us farà mal. A partir d’avui, res no em tornarà a fer mal en nom de Jesús. 

 

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí