Punts d’oració contra les malvades peces

0
680

 

Avui ens comprometrem amb punts d’oració contra les malvades peces. Una peça és una túnica d’embelliment. En bona mesura, es pot predir el tipus de peça que veieu en algú com de rica o pobra és aquella persona. Traiem una referència de la vida de Josep. Les escriptures van deixar constància que la peça de Josep està feta de molts colors preciosos, cosa que feia que els seus germans fossin gelosos. 

Per molt que una peça sigui una túnica per a l'edificació física del cos, també és un mitjà espiritual per identificar-la. Freqüentment, l’enemic posa una roba malvada a la presa perquè pugui identificar-les. I un cop s’ha col·locat un home amb una peça dolenta, es torna vulnerable a l’atac de l’enemic, perquè un cop l’enemic veu la peça, sap que aquesta li pertany. Abans que es pugui produir un miracle a la vida d’un home, hi ha d’haver un canvi de roba. Tant si el canvi és positiu com negatiu, hi ha d’haver un canvi de peça. 

Quan Josep va ser nomenat primer ministre a Egipte, la seva roba va canviar. Josep solia portar la túnica de la presó, però quan va ser elevat, va començar a vestir-se amb la peça de la reialesa. Així mateix, el cec Bartimeu, va haver de treure-se la bata perquè les mans poderoses de Déu poguessin restaurar la seva vista. Marc 10: 50-52  I ell, llençant la seva roba, es va aixecar i va arribar a Jesús.

Jesús li respongué i li digué: Què vols que et faci? El cec li digué: --Senyor, perquè pugui veure'm.

Jesús li digué: --Vés; la teva fe t'ha salvat. I de seguida va rebre la vista i va seguir Jesús pel camí.

Quan un home està lligat amb una roba malvada, aquest es convertirà en presa en mans del diable. Decreto per l’autoritat del cel que tota la malvada peça que us ha estat posada sobre vosaltres sigui destruïda en nom de Jesús. 

Punts de pregària:

 • Senyor Jesús, et magnifica perquè ets Déu de la meva vida. Us agraeixo la vostra gràcia. Us agraeixo la vostra fidelitat. Que el vostre nom sigui exaltat en el nom de Jesús. 
 • Senyor, vinc contra tots els poders i principats que em disposen una malvada peça, que es destrueixi en nom de Jesús. 
 • Venc contra tots els homes i dones forts que em preparen la malvada peça, em caigui a mort en nom de Jesús. 
 • Senyor Déu, aixeco un altar de foc contra tots els poders ancestrals que han dissenyat una peça de fracàs que es va lligar sobre mi, que el foc de l’Esperit Sant destrueixi aquests poders. 
 • Senyor, totes les malvades peces que m’han estat dissenyades prenen foc en nom de Jesús. 
 • Totes les càrregues demoníaques de l'enemic que em facin avergonyir, tornen al remitent en nom de Jesús. 
 • Senyor Déu, crido el foc de l’esperit sant a tots els poders que han decidit posar-me una peça de vergonya i de retret, els destrueixo en nom de Jesús. 
 • Pare, prego que canviïs el meu retret i el converteixis en una benedicció en nom de Jesús. 
 • A tots els dimonis de glòria que han estat enviats per destruir la meva vestimenta de glòria, us vaig calar en nom de Jesús. 
 • Senyor, tot poder demoníac que em monitoritzi fins a un gran avanç, prego perquè prengui foc en nom de Jesús. 
 • Senyor Jesús, prego que em vesteixis amb una roba de molts colors, prego que em coronis amb un barret de glòria, decret que destruïs totes les túniques que m’han posat en nom de Jesús. 
 • Senyor Déu, que l'àngel del Senyor canviï totes les vestimentes equivocades de la meva vida en nom de Jesús. 
 • Totes les vestidures de la malaltia, que el foc de Déu les trenqui en nom de Jesús. 
 • Tota peça de malaltia incurable, et destrueixo per foc en nom de Jesús. Perquè se'ns ha donat un nom que està per sobre de tots els altres noms, que en esmentar el nom de Jesús, cada genoll s'ha de inclinar i cada llengua ha de confessar que és Déu. Venc contra totes les vestidures demoníaques de la malaltia de la meva vida en nom de Jesús. 
 • Pare, venc contra totes les vestimentes d’una maledicció que em posa al judici malvat, destrueixo aquestes vestidures en nom de Jesús. 
 • Perquè s’ha escrit, Crist s’ha convertit en una maledicció per a nosaltres, perquè maleït és el que està penjat a l’arbre, tota maledicció maligna que m’ha posat una peça de vergonya, pren foc al nom de Jesús.
 • Tota peça de roba que estigui damunt meu i que atrau el mal, la vergonya o el dolor, et poso en flames en nom de Jesús. Pare Senyor, pregueu perquè em salveu de totes les males afliccions de la meva vida que vinguin com a resultat d’un mal vestit sobre la meva vida en nom de Jesús. 
 • Oh, vestit de pobresa, preneu foc en nom de Jesús. Perquè Déu ha promès que em beneirà amb honor i glòria, i que s’afegiran totes les riqueses de la vida. Decret que la pobresa es destrueix en nom de Jesús. 
 • Totes les males peces de desigualtat, totes les que m'estan impedint fer coses bones, totes les que m'estan impedint fer coses bones que els meus companys estan fent convenientment, destrueixo aquestes peces en nom de Jesús. 
 • Perquè Crist ha pagat tots els meus deutes a la creu del Calvari. Totes les malvades peces que atreuen el deute a la meva vida, les destrueixo en nom de Jesús. 
 • Déu ha promès que em satisfarà amb la durada dels anys, i no moriré sinó viuré. Decret per autoritat del cel que totes les malvades peces que atreguin la mort prematura es prendran foc en nom de Jesús. 

 

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí