Punts d’oració contra el mal model familiar

1
90

 

Avui tractarem de punts d’oració contra el mal model de família. El Senyor vol alliberar la gent de protocols ancestrals generacionals i malvats que han confinat la seva vida a un patró demoníac particular. Algunes famílies no tenen estudiants universitaris i qualsevol persona que intenti trencar aquest jou anant a l’escola, quedarà desgraciadament desgraciada a l’escola. 

En altres famílies, la gent no arriba a certa edat. Moren quan estan a punt de complir aquesta edat. En algunes famílies, l’esterilitat està a l’ordre del dia. Traiem referència de les Escriptures. Abraham va ser estèril durant anys abans de tenir Isaac.

De la mateixa manera, Isaac era estèril abans de tenir Jacob. En temps de Jacob, la seva estimada esposa, Raquel, era estèril durant anys abans que el seu ventre fos obert. Aquesta analogia és un clar exemple d’un mal model familiar. No sé el patró estructural de la vostra família, però Déu està destinat a destruir tots els patrons malignes que limiten el vostre progrés a la vida. Decreto en nom de Jesús. Tot patró maligne es destrueix en nom de Jesús. 

Aquesta guia d’oració se centrarà més en que Déu destrueixi la maledicció generacional. Hi ha tantes famílies d’ascendència africana que tenen una maledicció o l’altra. Un cop sigueu membres d’aquesta família, aquesta maledicció us preocuparà i esdevindrà un factor limitant fins que la trenca. Goliat va ser un factor limitant del campionat de David. Fins que Goliat no va ser derrotat, David era un jove pastor més. Fins que no s’endugués el rei Saül, David només hauria estat un altre gran guerrer que se suposava que era rei. Déu està destruint tots els factors limitants, tots els agents de les tenebres; tota maledicció generacional serà destruïda en nom de Jesús.

Punts de pregària

 • Senyor Jesús, t’agraeixo la gràcia d’estar viu. Que el vostre nom sigui exaltat. 
 • Venc contra tots els malvats patrons familiars de fracàs a la vida, tots els malvats patrons que han fet inútil a la gent que tenia al davant. Decret que aquest patró falli sobre mi en nom de Jesús. Tots els patrons demoníacs de la mort en el moment de l’avenç es trenquen en nom de Jesús. 
 • Venc contra tots els malvats patrons de fracàs matrimonial. El dimoni que va impedir a la gent de la meva família establir-se conjugalment, decreto que perdràs el teu poder sobre mi en nom de Jesús. 
 • Oh poder de fracàs que va tractar amb els meus pares, jo tinc contra tu per la sang del xai. Perquè ha estat escrit per la unció, cada jou serà destruït. Tot jou de fracàs familiar es trenqui pel que fa a mi en nom de Jesús. Perquè he posat el Senyor Déu a la meva dreta, no em sacsejarà, tots els protocols ancestrals de la meva família es trencaran davant meu en nom de Jesús. 
 • Venc contra tots els animals malvats que han estat assignats per supervisar el progrés de la meva família, que es destrueixin en nom de Jesús. Tots els patrons de bruixeria de la meva família, ara mateix es capturen en nom de Jesús. 
 • Totes les plantacions demoníaques que s’han negat a morir, em poso en contra amb el vostre nom, sobre tots els altres noms, moren en nom de Jesús. 
 • Oh, agent de la mort que opera a la meva família, vinc contra tu al costat del foc en nom de Jesús. 
 • Senyor, aixeca’t i posa totes les túniques o túniques generacionals que els enemics que turmenten la meva família fan servir per al reconeixement, posa aquestes túniques o tantes flames a la meva vida actual. 
 • A partir d’avui, m’ungeixo amb la preciosa sang de Jesús, la unció que em farà apartar per l’excel·lència, la unció que em farà apartar per a la grandesa, que vingui sobre mi en nom de Jesús. 
 • Tots els gegants satànics de la casa del meu pare, tots els homes forts de la casa de la meva mare que limiten l’èxit de la gent, prenen foc ara mateix en nom de Jesús. 
 • Oh Senyor, aixeca’t i deixa escampats els teus enemics. Tots els homes i dones assignats pel diable per controlar el creixement de la meva família moren ara mateix en nom de Jesús. 
 • Trenc en trossos totes les males cadenes que l’enemic feia servir per frenar els membres de la meva família i que ningú de la família ha estat capaç d’excel·lar-se més que l’altre. Vaig cremar una cadena així en nom de Jesús. 
 • Senyor, decret que a partir d’avui em tornaré imparable per tots els poders de les tenebres de la meva família en nom de Jesús. 
 • Tot agent de pobresa de la meva família, que planeja atacar-me, cau i mor en nom de Jesús. 
 • Perquè porto la marca de Crist, que ningú em molesti. Em vaig negar a preocupar-me per cap mal model familiar en nom de Jesús. 
 • Pare Senyor, vull que m'ungis amb l'oli de la grandesa, perquè cap poder ni cap principat sigui capaç de retenir-me en nom de Jesús. 
 • Senyor Déu, que la gràcia de l’excel·lència vingui sobre mi avui en nom de Jesús. La gràcia que em deixarà de banda per a la grandesa va deixar-me venir avui per les teves mans poderoses. 
 • Tots els malvats patrons d'infermitats familiars, m'exento en el nom de Jesús. Perquè les Escriptures diuen que Crist ha portat totes les meves malalties i que ha curat totes les meves malalties. Cancel·lo tota forma d’infirmitat de la meva vida en nom de Jesús.
 • Rebo el poder que trenca totes les formes de maledicció generacional en nom de Jesús. Perquè les Escriptures diuen que Crist s'ha convertit en una maledicció per a nosaltres, destrueixo totes les formes de maledicció de la meva vida en nom de Jesús. 
 • Venc en contra de tots els protocols ancestrals del meu llinatge que han frenat la gent. El destrueixo pel foc de l’Esperit Sant. Tots els patrons malvats que frustren la gent en el punt de l’avenç, cada agent de distracció que permet que les benediccions de la gent s’escapi, et destrueix pel foc de l’Esperit Sant. 
 • L’escriptura diu com Déu va ungir Jesucrist amb l’Esperit Sant i el poder, i va anar fent el bé. Senyor, pregueu perquè em ungiu amb l’esperit i el poder sant que cap agent de les tenebres no pugui aturar-me. Vull que ungiu-me que cap maledicció generacional ni cap mal model familiar tindrà poder sobre mi en nom de Jesús. 

anuncis

1 COMENTARI

 1. Home de Déu, si us plau, un home vell de 54 anys, tinc problemes de vida conjugal i problemes financers. Vull que m'ajudeu a pregar pel meu avanç en aquestes àrees.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí