Punts d’oració contra els mals somnis

0
74

Avui tractarem de punts d’oració contra els somnis malvats. Un somni és una manera a través de la qual Déu es comunica amb l’home. Hi ha vegades que dormim en els nostres somnis que s’obre el portal de la revelació i veiem coses que encara han d’arribar. Al llibre de Joan 33: 14-18 Perquè Déu parla d’una manera i de dues, tot i que l’home no ho percep. En un somni, en una visió de la nit, quan el somni profund cau sobre els homes, mentre dormen sobre els seus llits, obre les orelles dels homes i els aterra amb advertiments, per tal de desviar l’home de la seva acció i d’ocultar l’orgull d’un home; manté la seva ànima fora de la fossa, la seva vida no mor per l’espasa. En la majoria dels casos, les coses que veiem als somnis són una revelació de les coses que passarien. 

Hi ha vegades que ens passen coses a la vida, mentre que s’han revelat en el somni, però com que no vam poder pregar contra ells, finalment es van produir. Decret pel poder de l’Altíssim, tots els somnis malvats són destruïts en nom de Jesús. Mentrestant, de vegades veiem alguna cosa terrible en el somni que afecta el nostre son. Algunes persones ni tan sols poden tancar els ulls per dormir a la nit a causa dels nombrosos somnis terribles. Però les Escriptures diuen que no se’ns ha donat l’esperit de por, sinó de filiació, per plorar Ahba Pare. Avui Déu destruirà tots els mals somnis en nom de Jesús. 

Punts de pregària

 • Senyor Jesús, et dono les gràcies per les bones coses que has fet a la meva vida, et dono les gràcies per haver-me estalviat la vida per presenciar un altre dia com aquest, Senyor, que el teu nom sigui exaltat en el nom de Jesús. 
 • Senyor Jesús, t’agraeixo la gràcia i el privilegi que m’has concedit per dormir i somiar somnis. Et dono les gràcies per augmentar la meva sensibilitat espiritual, fins i tot mentre tanco els ulls per veure, Senyor, que el teu nom sigui exaltat en el nom de Jesús. 
 • Senyor Déu, prego per tots els mals somnis que he tingut. Prego perquè els restauris en nom de Jesús. Prego perquè cancel·leu tots els plans de l'enemic per fer-me mal. Prego perquè aquests plans siguin destruïts en nom de Jesús. 
 • Venc contra tots els poders i principats que sempre porten somnis malvats en el meu somni. Vinc contra ells per la sang del xai. Totes les forces malignes que han promès que sempre espatllaran la meva nit amb somnis terribles i espantosos, us destruiré a tots en nom de Jesús. 
 • Perquè les Escriptures diuen que no m’han donat l’esperit de la por, sinó de la filiació, per cridar Ahba Pare. Senyor, avui clamo a tu per salvar-me de la por dels mals somnis en nom de Jesús. 
 • El llibre de Prob. 3 vs. 34 diu Quan estirat, no tindré por i el meu son serà dolç. Tot poder que em vulgui fer por en el meu somni, tot poder que em vulgui tenir somnis terribles, et destrueixo al foc del fantasma sant consumit en nom de Jesús. 
 • Senyor Jesús, pregueu perquè em concediu la gràcia i la capacitat de dormir i de despertar en pau en nom de Jesús. L’escriptura diu que conec els pensaments que tinc cap a tu; són els pensaments del bé i no del mal per donar-vos un final esperat. Senyor Jesús, qualsevol poder que vulgui alterar els teus plans per a la meva vida, deixa que aquest poder prengui foc en nom de Jesús. 
 • Tots els animals malvats enviats per l'enemic apareixen en els meus somnis per espantar-me. Alliberaré el foc de l’esperit sant sobre vosaltres ara mateix en nom de Jesús. 
 • Tots els gossos, cabres, serps o vaces satànics que apareixen al meu somni, moren ara mateix en nom de Jesús. 
 • Decret que l’àngel del Senyor em vetllarà quan dormi, que em guiarà en el meu somni que cap mascarada del diable s’acosti a la meva residència en nom de Jesús. 
 • Senyor, diu l’escriptura i el vençen per la sang del xai i per les paraules dels seus testimonis. Decret que l’enemic és destruït en nom de Jesús. Tot poder de l’enemic que vulgui contaminar el meu son amb terribles somnis, estàs destruït en nom de Jesús. 
 • Vinc contra tots els mals somnis; tots els somnis de mort s’anul·len en nom de Jesús. Per les teves paraules, digues que no moriré sinó viuré per anunciar les obres del Senyor a la terra dels vius. Decreto per la misericòrdia de Déu que la mort es destrueix al llarg de la meva vida en nom de Jesús. 
 • Tots els esperits malignes que han estat assignats a la meva vida per contaminar el meu somni prenen foc ara mateix en nom de Jesús. Tots els somnis d’un accident es destrueixen en nom de Jesús. Decret que no passarà en nom de Jesús. Perquè s’ha escrit, qui parla i es produeix quan el Senyor no ha parlat, la sang del xai anul·la tots els mals somnis. 
 • A tots els animals malvats que se’ls ha assignat per vigilar el meu son, en aquest moment us crido el foc del sant al nom de Jesús. 
 • Totes les cobertures malèfiques, tots els poders demoníacs que controlen el territori on estic, alliberaré el foc de l’esperit sant sobre vosaltres en nom de Jesús. Tot atac maligne, segons l’escriptura, diu que cap arma fabricada contra mi no prosperarà; tot atac maligne s’anul·la en nom de Jesús. 
 • Decret que, a partir d’avui, el meu somni serà beneït amb dolços somnis: no més mascarada, ni més serps en nom de Jesús. 

 

 

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí