Punts d’oració contra els plans del mal

0
102

Avui ens comprometrem amb la pregària contra els mals plans. De la mateixa manera que Déu té els seus plans per a les nostres vides, també el dimoni està fent estratègies contra nosaltres. I en la majoria dels casos, el pla de l’enemic sempre és dolent. No és estrany que l’escriptura digui al llibre de Joan 10:10 El lladre només ve a robar, matar i destruir. Molta gent ha caigut víctima dels malvats plans de l’enemic perquè s’ha negat a estar espiritualment alerta dels mecanismes del diable. 

Mentrestant, algunes persones només són salvades per la gràcia; si no, s’haurien convertit en preses en mans del diable. Recordeu la història d’Aman i Mardoqueu al llibre d’Esther. Haman odiava tant Mardoqueu que va fer plans perquè Mardoqueu el pengessin d’una forca de 50 colzades d’alt que s’ha preparat per matar tots els jueus. Però Déu va destruir els plans d’Aman i el va fer matar amb la mateixa trampa que va establir a Mardoqueu. 

Aquesta guia d'oració se centrarà en que Déu destrueixi els plans malvats de l'enemic al llarg de la vida i els faci matar-se amb els seus plans. Igual que Haman va caure en la mateixa trampa que va establir a Mardoqueu, també moriran tots els teus enemics pel seu pla de fer-te mal en nom de Jesús. El que hem d’entendre com a creients és que l’enemic no descansa. Les escriptures el descriuen com un lleó rugit que buscava a qui devorar; per això no heu de baixar la guàrdia al lloc de l’oració. Prego perquè per la misericòrdia de l’Altíssim, el vostre enemic no triomfe sobre vosaltres en nom de Jesús. 

Com us han comprat amb la preciosa sang de Jesús, tots els plans malvats sobre la vostra vida i destí són destruïts pel foc en nom de Jesús. Preneu-vos el temps per estudiar aquesta guia d’oració. Déu està disposat a fer meravelles. Hi haurà nombrosos miracles quan feu servir aquesta guia, els plans dels enemics us seran revelats i els triomfeu en nom de Jesús. 

Punts de pregària: 

 • Senyor Déu, vinc davant teu avui per destruir tots els malvats plans que l’enemic té sobre mi en nom de Jesús. Pare, tot malvat amic que hi hagi a la meva vida i que no signifiqui bé per a mi, pregueu perquè els destruïu al foc de l’Esperit Sant. 
 • Venc contra tots els plans malvats i tota manipulació de l'enemic durant la meva vida; La destrueixo pel foc de l’Esperit Sant en nom de Jesús. Senyor, tots els homes o dones que tinguin una intenció de cor envers mi, siguin malvats, en nom de Jesús. 
 • Pare Senyor, prego perquè facis que els meus enemics siguin impotents abans que em peguen. Senyor, abans que portin els seus plans al llarg de la meva vida, prego que els parli en nom de Jesús. 
 • Senyor Déu, igual que tu vas destruir els plans d’Aman sobre Mardoqueu, ja que vas fer morir a Aman pel seu pla de matar Mardoqueu, prego que tots els meus enemics morin pels seus plans en nom de Jesús. 
 • Tots els plans malvats dels enemics per manipular el meu èxit, cadascun dels seus plans per frustrar-me en la unió de l'èxit, Senyor, permet que aquests plans siguin destruïts pel foc en nom de Jesús. 
 • Pare Senyor, tots els plans de l’enemic per ridiculitzar el meu esforç, tots els plans per distreure’m en el moment d’avançar, contraresto aquests plans pel poder de l’Esperit Sant. 
 • Pare Senyor, tots els plans de l’enemic per provocar-me una terrible malaltia, em poso en contra d’aquests plans en nom de Jesús. Senyor, per les Escriptures, diu que Crist ha descobert a si mateix totes les nostres malalties i ha curat totes les nostres malalties. El foc de l’Esperit Sant destrueix Senyor, tots els plans de l’enemic per causar-me malaltia.
 • Tots els plans de l’enemic per manipular el meu cervell, destrueixen aquests plans en nom de Jesús. 
 • L’escriptura diu: declara una cosa i s’establirà: Senyor, decret sobre la meva vida que tot pla malèfic de l’enemic de la meva vida es prengui foc en nom de Jesús.
 • Senyor Jesús, trenque en trossos tots els terrenys elevats que els enemics han posat davant meu, tots els plans malvats contra el meu destí, tots els plans demoníacs per arruïnar el meu futur es dispersen en el nom de Jesús. 
 • Senyor, et decreto per confusió al camp dels meus enemics. Que els homes i les dones que trien la meva caiguda siguin avergonyits, que siguin beguts amb la seva sang com un got de vi dolç, que siguin alimentats amb la seva carn en nom de Jesús. 
 • Tot pla demoníac de l’enemic que em faci vessar llàgrimes sobre els meus fills, destrueixo aquests plans pel poder en nom de Jesús. Tots els plans enemics per infligir l'esperit de tossuderia als meus fills, destrueixo aquests plans pel foc del fantasma sant. 
 • Tots els malvats plans per arruïnar la meva carrera acadèmica, tots els malvats plans que em canalitzaven per treure’m la memòria; La destrueixo pel poder en nom de Jesús. Perquè s’ha escrit, si a algú li manca saviesa, que demani a Déu que doni lliurement sense imperfeccions. Busco la teva saviesa, concedeix-me-la en nom de Jesús. 
 • Perquè s'ha escrit, les expectatives serioses de la criatura esperen les manifestacions dels fills de Déu. Pare Senyor, decreto que a partir d’ara començo a manifestar-me amb la plena capacitat que m’heu destinat. Tots els plans de l'enemic per destruir els vostres plans per a la meva vida, els destrueixo per l'autoritat del cel. 
 • Senyor, decret que només sobre el meu consell es mantindrà la meva vida i la meva família. Decret a tots els meus fills i a tot el que m’heu beneït; Decret que el vostre consell només els recolzarà. 

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí