Oració pel nou any 2021

13
16684

 

1 Cròniques 16: 8 Gràcies al Senyor, invoca el seu nom; feu conèixer entre les nacions el que ha fet.

Avui ens dedicarem a la pregària pel nou any 2021. Un nou any s’acosta ràpidament; un any que no hem vist ni experimentat mai; és vital resar per endavant cap a l'any nou. Tot i que tots no podem esperar a presenciar l’any nou, hem de recordar que l’any 2020 és un repte per a la gent de tot el món. Nigèria, entre altres països del món, va patir la novel·la Covid-19. Quan la calor del Covid-19 es reduïa, ens va tocar un altre problema, que és la protesta de #Endsars. Els dos reptes significatius que va patir el país l’any 2020 van portar moltes vides, però Déu ens ha mantingut cadascun.

Mentre esperem que es desenvolupi el nou any 2021, esperem i preguem a Déu que sigui un any millor per a tots nosaltres. Dit això, hem d’entendre que cadascun té les seves benediccions. Tot i les experiències sagnants que va tenir el 2020, encara hi va haver moltes benediccions durant l'any, de manera que l'any 2021 també arribarà amb la seva pròpia benedicció. Quan aixequem un altar d’oració abans del nou any, ens desencadena rebre abundants benediccions el nou any.


Nou llibre del pastor Ikechukwu. 
Disponible ara a Amazon

Aquesta guia de pregària servirà per orientar el nou any. El motiu pel qual moltes persones no en tenen és perquè es van negar a preguntar. L’escriptura diu que colpeja, i serà oberta, busca i trobaràs. Hi ha la necessitat de buscar direcció el nou any. Un home dirigit per l’esperit de Déu quedarà exempt de problemes; el mal no s’acostarà a l’habitatge d’aquesta persona.

Punts de pregària:

 • Senyor Jesús, t’agraeixo específicament el do de la vida. T’exalto per mantenir-te viu fins aquest moment. Les Escriptures diuen que és per la misericòrdia del Senyor que no ens consumim. Et dono les gràcies per ser Déu per la meva vida. Gràcies, Senyor, per mantenir-me segur durant la calor del 2020, gràcies per no deixar-me infligit pel mortal Covid-19, gràcies per no deixar víctima d’una bala perduda, exalto el teu Sant nom, poderós Jesús .
 • Senyor Déu, pregueu perquè tots els meus negocis pendents de l'any 2020 es perfeccionin el 2021 en nom de Jesús.
 • Senyor, busco direcció l'any 2021; Prego perquè em dirigeixis en nom de Jesús. Senyor, em nego a treballar a les fosques l'any 2021; Prego perquè el vostre esperit em guiï; Prego perquè el vostre Esperit Sant i el vostre poder ens protegeixin la meva família i jo l’any 2021 en nom de Jesús.
 • Pare, prego que em mostris la teva misericòrdia l’any 2021; la teva paraula diu que tindré pietat de qui tindré pietat i compassió de qui la tindré. Prego perquè entre els que tingueu pietat l’any 2021, pregueu perquè em considereu digne en nom de Jesús.
 • Tot poder que em limita l’any 2020, prego que siguin derrotats l’any 2021 en nom de Jesús. L’escriptura diu: mireu enrere els egipcis que veieu avui; ja no els veuràs. Prego perquè tots els obstacles, tots els obstacles que tinc al davant, es destrueixin en nom de Jesús.
 • En tots els sentits que m’han decebut l’any 2020, prego que em celebrin l’any 2021 en nom de Jesús. Escolteu la paraula del Senyor el 2021. Seré beneït més enllà de les mesures en nom de Jesús.
 • Perquè s’ha escrit, faré una cosa nova, ara traurà, perquè no ho sabeu, faré camí al desert i un riu al desert. Prego perquè comenceu una cosa nova a la meva vida l'any 2021 en nom de Jesús. Prego per una nova dimensió de meravelles, una nova dimensió de glòria l'any 2021 en nom de Jesús.
 • Pare Senyor, tot poder i altar que es va aixecar contra el meu avanç l'any 2020, decreto que es destrueixin davant meu l'any 2021 en nom de Jesús. Déu d’un nou començament, pregueu perquè viatgeu amb mi l’any 2021 en nom de Jesús.
 • Decreto el meu avanç espiritual l'any 2021 en nom de Jesús. El foc del fantasma sant destrueix tots els poders limitants de la meva vida.
 • Senyor, prego que vagi davant meu i que destrueixi tots els problemes que em puguin venir el 2021 en nom de Jesús. Decret que les dificultats i les tribulacions del 2020 no creuaran l’any 2021 en nom de Jesús.
 • Obro les portes de les oportunitats l’any 2021 pel meu bé en nom de Jesús. Totes les portes tancades d’oportunitats s’obren en nom de Jesús.
 • Cancel·lo tota forma de malaltia i malaltia l'any 2021 en nom de Jesús. Senyor, cancel·lo la malària en nom de Jesús, tu anul·les Covid-19 en nom de Jesús, cancel·lo el càncer en nom de Jesús.
 • L’escriptura diu que totes les bones idees provenen del Senyor. Prego perquè em concedeixi les idees que necessito per triomfar a la vida en nom de Jesús. La idea que m’anunciarà al món, us prego que me la publiqueu el 2021 en nom de Jesús.
 • Pare, decreto que l’any 2021 serà el meu any de collita. Cada llarg any de treball, prego, que colliré generosament l'any 2021 en nom de Jesús.
 • Allibero les meves finances de les mans del dimoni en nom de Jesús. L’escriptura diu: declara una cosa i s’aconseguirà. Prego perquè, per la vostra misericòrdia, em lliureu de problemes financers en nom de Jesús.
 • Senyor Jesús, no m’aventurarà l’any 2021 en nom de Jesús. Tot allò que em vulgui fer vergonya, decret que es donarà la volta al nom de Jesús.
 • Decret que l'any 2021 no em sentiré frustrat a la vora d'un avanç en nom de Jesús. Prego perquè tots els poders que frustren la gent a la vora del seu avanç, pregueu perquè el destruïu davant meu en nom de Jesús.
 • Decreto per la misericòrdia de Déu; totes les polítiques que farà el Govern l'any 2021 funcionaran al meu favor en nom de Jesús.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

COMENTARIS 13

 1. GRACIAS DIOS MÍO, PORQUÉ ESTOY SEGURO QUE ESTE AÑO 2021, ME VAS A FAVORECER DANDOME LA IDEA QUE ME VA A LIBERAR DE TODOS MIS PROBLEMAS, TE REITERO MI AGRADECIMIENTO, DIOS ETERNO.
  AMEN

 2. Gràcies per aquesta oració perquè m’ha donat l’oportunitat d’agrair tot el que he rebut el 2020 i perquè m’ha permès agrair també per lo que venderla aquest 2021 moltes gràcies

 3. Gràcies per aquesta oració perquè m'ha donat l'oportunitat d'agrair tot el que he rebut el 2020 i perquè m'ha permès agrair també pel que ve en aquest 2021 que avui inicia, moltes gràcies

 4. Merci Éternel Dieu des armées pour this prière que tu as mise à notre disposition. Je te bénis et te rends grâce pour ton amour infini et pour tes bienfaits sans nombre. Continue à nous soutenir, à nous fortifier toi qui es notre seule notre espérance. Amén

 5. Decret que l'any 2021 no em sentiré frustrat a la vora d'un avanç en nom de Jesús. Prego perquè tots els poders que frustren la gent a la vora del seu avanç, pregueu perquè el destruïu davant meu en nom de Jesús.

 6. Tot poder que em limita l’any 2020, prego que siguin derrotats l’any 2021 en nom de Jesús. L’escriptura diu: mireu enrere els egipcis que veieu avui; ja no els veuràs. Prego perquè tots els obstacles, tots els obstacles que tinc al davant, es destrueixin en nom de Jesús.

 7. Senyor Jesús, t’agraeixo específicament el do de la vida. T’exalto per mantenir-te viu fins aquest moment. Les Escriptures diuen que és per la misericòrdia del Senyor que no ens consumim. Et dono les gràcies per ser Déu per la meva vida. Gràcies, Senyor, per mantenir-me segur durant la calor del 2020, gràcies per no deixar-me infligit pel mortal Covid-19, gràcies per no deixar víctima d’una bala perduda, exalto el teu Sant nom, poderós Jesús .
  Senyor Déu, pregueu perquè tots els meus negocis pendents de l'any 2020 es perfeccionin el 2021 en nom de Jesús.
  Senyor, busco direcció l'any 2021; Prego perquè em dirigeixis en nom de Jesús. Senyor, em nego a treballar a les fosques l'any 2021; Prego perquè el vostre esperit em guiï; Prego perquè el vostre Esperit Sant i el vostre poder ens protegeixin la meva família i jo l’any 2021 en nom de Jesús.
  Pare, prego que em mostris la teva misericòrdia l’any 2021; la teva paraula diu que tindré pietat de qui tindré pietat i compassió de qui la tindré. Prego perquè entre els que tingueu pietat l’any 2021, pregueu perquè em considereu digne en nom de Jesús.
  Tot poder que em limita l’any 2020, prego que siguin derrotats l’any 2021 en nom de Jesús. L’escriptura diu: mireu enrere els egipcis que veieu avui; ja no els veuràs. Prego perquè tots els obstacles, tots els obstacles que tinc al davant, es destrueixin en nom de Jesús.
  En tots els sentits que m’han decebut l’any 2020, prego que em celebrin l’any 2021 en nom de Jesús. Escolteu la paraula del Senyor el 2021. Seré beneït més enllà de les mesures en nom de Jesús.
  Perquè s’ha escrit, faré una cosa nova, ara traurà, perquè no ho sabeu, faré camí al desert i un riu al desert. Prego perquè comenceu una cosa nova a la meva vida l'any 2021 en nom de Jesús. Prego per una nova dimensió de meravelles, una nova dimensió de glòria l'any 2021 en nom de Jesús.
  Pare Senyor, tot poder i altar que es va aixecar contra el meu avanç l'any 2020, decreto que es destrueixin davant meu l'any 2021 en nom de Jesús. Déu d’un nou començament, pregueu perquè viatgeu amb mi l’any 2021 en nom de Jesús.
  Decreto el meu avanç espiritual l'any 2021 en nom de Jesús. El foc del fantasma sant destrueix tots els poders limitants de la meva vida.
  Senyor, prego que vagi davant meu i que destrueixi tots els problemes que em puguin venir el 2021 en nom de Jesús. Decret que les dificultats i les tribulacions del 2020 no creuaran l’any 2021 en nom de Jesús.
  Obro les portes de les oportunitats l’any 2021 pel meu bé en nom de Jesús. Totes les portes tancades d’oportunitats s’obren en nom de Jesús.
  Cancel·lo tota forma de malaltia i malaltia l'any 2021 en nom de Jesús. Senyor, cancel·lo la malària en nom de Jesús, tu anul·les Covid-19 en nom de Jesús, cancel·lo el càncer en nom de Jesús.
  L’escriptura diu que totes les bones idees provenen del Senyor. Prego perquè em concedeixi les idees que necessito per triomfar a la vida en nom de Jesús. La idea que m’anunciarà al món, us prego que me la publiqueu el 2021 en nom de Jesús.
  Pare, decreto que l’any 2021 serà el meu any de collita. Cada llarg any de treball, prego, que colliré generosament l'any 2021 en nom de Jesús.
  Allibero les meves finances de les mans del dimoni en nom de Jesús. L’escriptura diu: declara una cosa i s’aconseguirà. Prego perquè, per la vostra misericòrdia, em lliureu de problemes financers en nom de Jesús.
  Senyor Jesús, no m’aventurarà l’any 2021 en nom de Jesús. Tot allò que em vulgui fer vergonya, decret que es donarà la volta al nom de Jesús.
  Decret que l'any 2021 no em sentiré frustrat a la vora d'un avanç en nom de Jesús. Prego perquè tots els poders que frustren la gent a la vora del seu avanç, pregueu perquè el destruïu davant meu en nom de Jesús.
  Decreto per la misericòrdia de Déu; totes les polítiques que farà el Govern l'any 2021 funcionaran al meu favor en nom de Jesús.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.