Punts d’oració contra la distracció

1
255

 

Avui ens dedicarem als punts d’oració contra la distracció. La distracció és un truc molt perillós de l’enemic per fer que un home perdi el seu objectiu en la recerca de l’èxit. Hi ha tanta gent que estava destinada a l’èxit a la vida que no podrà assolir el seu potencial perquè un dels esculls que l’enemic posarà en el seu camí és una distracció. El curiós és que moltes vegades la gent no serà capaç d’identificar les distraccions quan se’n troba, perquè moltes vegades la distracció es pot produir en la forma del que es necessita en aquell moment.

L'esposa de l'esposa de Potifar va ser una distracció significativa en la vida de Josep. Si Josep no hagués fet un esforç conscient per acabar amb això, hi ha la possibilitat que no hagués estat capaç d’aconseguir el que li estava destinat. Mentrestant, en aquell moment, Joseph podia decidir ballar al ritme de l’esposa de Potifar perquè podia garantir la seva seguretat i fins i tot facilitar la seva elevació ràpida sent la dona del seu amo. Tanmateix, Josep va ser capaç d’identificar que no formava part del pla de Déu per a la seva vida, de manera que es va posar a punt.

Tot i que Josep va superar amb èxit la distracció que l’enemic li posava, hi ha una altra persona a la Bíblia que no va poder superar la distracció. Esaú podria haver prestat menys atenció a la demanda del seu estómac i fixar la seva mirada en convertir-se en un gran home, però la seva fam, que va ser una distracció important a la seva vida, va aconseguir el millor d’ell i va ser víctima. Allà mateix, va canviar el seu dret de primogenitura per una olla de pot.

Per superar la distracció, es tracta d’identificar-la mitjançant un esforç conscient i l’ajut de l’Esperit Sant i també de la disciplina. Si Jacob no s’hagués disciplinat a si mateix, hauria caigut víctima del si de la dona del seu amo, i això hauria obstaculitzat els plans de Déu per a la seva vida. De la mateixa manera, a la nostra vida, hi ha un parell de vegades en què ens enfrontem a distraccions, pot ser un fracàs laboral o acadèmic, pot ser qualsevol cosa, poden ser dones o diferents tipus d’homes que ens arriben, els hem d’identificar i tractar amb ells. Prego perquè l'esperit de Déu que ens ajudi a identificar la distracció quan ens trobem amb algú ens toqui ara mateix en nom de Jesús. Quan comenceu a estudiar aquesta oració apunta contra la distracció, que Déu enviï la distracció lluny del vostre camí en nom de Jesús.

Punts de pregària:

  • Senyor, estic contra tots els poders de distracció en el meu camí cap a l'èxit i l'avenç. Prego perquè els destruïs en nom de Jesús. Totes les formes d’ensopegues en el meu camí cap a l’avenç, pregueu perquè el foc del Sant les cremi en nom de Jesús.
  • Senyor Déu, pregueu perquè per la vostra misericòrdia em concediu la saviesa per identificar la distracció quan em trobi amb una. Fins i tot si semblava el que necessitava per sobreviure en aquell moment, pregueu perquè em doneu la saviesa per identificar-la com una distracció i tractar-la com a tal en nom de Jesús.
  • Senyor Déu, tal com vau ajudar Josep a superar la distracció en el seu llarg camí cap a la glòria, pregueu que, de la mateixa manera, ajudareu a superar totes les distraccions del meu camí en nom de Jesús. Tot tipus de distracció a la meva manera és destruïda pel foc en nom de Jesús.
  • Tots els agents de distracció a la meva manera cauen a la mort en nom de Jesús. Tots els homes i dones que m’impediran convertir-me en allò que m’heu destinat a convertir-me, pregueu perquè no ens reuniu en nom de Jesús. Destrueixo amb foc tots els plans de l'enemic sobre la meva vida en nom de Jesús.
  • El llibre de Corintis 10:13 No us ha superat cap temptació que no sigui comuna a l'home. Déu és fidel i no us deixarà temptar més enllà de les vostres capacitats, però amb la temptació també us proporcionarà la manera d’escapar perquè pugueu suportar-la. Prego perquè no em superi cap temptació en nom de Jesús. Prego perquè em concedeixi la força per sotmetre qualsevol temptació que em pugui venir en el punt de l’èxit en nom de Jesús.
  • Venc contra totes les ganes de beure o fumar en nom de Jesús. Tot pla i agenda de l’enemic per distreure’m amb l’ús de drogues, l’ús d’alcohol o fumar, faig inútil aquell pla en nom de Jesús. Totes les formes d’immoralitat sexual que el diable em vulgui infligir per distreure’m. Prego perquè Déu destrueixi aquests plans en nom de Jesús.
  • L’escriptura de 1 Corintis 10:12 Per tant, si creieu que us manteniu ferms, tingueu cura de no caure. Prego perquè em concediu la gràcia d’estar amb vosaltres fins al final en nom de Jesús. Totes les fletxes de distracció que em disparen l’enemic per fer-me caure en presència vostra per deixar destruir aquestes fletxes en nom de Jesús.
  • Senyor, decret a partir d’ara, poso la mirada a la creu, em poso sota la tutela de l’Esperit Sant. Prego perquè l’esperit de Déu, l’esperit de la divinitat, comenci a guiar-me i dirigir-me. M’ensenyarà les coses a fer i em revelarà les coses que vindran. Prego perquè l’esperit de Déu esdevingui eminent en la meva vida en nom de Jesús.
  • Pare, reflexiono sobre el camí dels meus peus davant teu perquè el meu camí sigui recte i lliure de mal i distracció de l’enemic en nom de Jesús. Aparto els peus del pecat per no caure víctima del dimoni en nom de Jesús.

anuncis

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí