Punts d’oració contra el desànim

0
277

 

Alguna vegada us heu desanimat de perseguir els vostres somnis i, al final, voldríeu no haver escoltat les opinions dels altres? Hi ha tanta gent que ha perdut el seu avanç senzillament; es van desanimar. Avui ens dedicarem als punts d’oració contra el desànim. En cada moment, les nostres accions i plans seran molt criticats per altres persones que considerem que són autoritat. Les crítiques, en la majoria dels casos, han desanimat moltes persones a perseguir els seus somnis i aspiracions i, al final, desitjaven no haver escoltat el que deien les persones.

Si només David hagués deixat les crítiques dels seus germans i del rei Saül per impedir que s’enfrontés a Goliat, hi ha la probabilitat que no hagués arribat al palau. David desafiant Goliat a lluitar desafia tota teoria del sentit comú de l’home. Per això, la seva decisió de lluitar contra Goliat va ser molt criticada per tanta gent, inclosos els seus germans i el rei. Però David mai no es va desanimar; sabia el que duia, sabia de qui era la batalla, sabia que ell (David) era només una representació física del veritable desafiant, que era Déu Totpoderós. Per tant, no li va emocionar els nois, encara va continuar lluitant contra Goliat i la resta d’aquesta història és una història familiar.

També a les nostres vides hem de superar les crítiques a les persones. Però això només pot arribar quan coneixem la força que ens impulsa. Hi ha moments a la nostra vida que ens trobarem davant de tants desànims que ens empènyeran a pensar a deixar d’eixir aquest somni i aquestes aspiracions. De vegades, el nostre desànim pot ser un fracàs constant. Quan fracassem repetidament, podríem començar a pensar que potser el que estem fent no estava pensat per a nosaltres. Però quan un home entén a la persona que el dirigeix, no es commocionarà quan arribi el desànim. L’apòstol Pere perd el focus en Crist i va començar a enfonsar-se. En el moment que perdem la mirada cap a Déu, el desànim començarà a tenir el millor de nosaltres i no trigarà a deixar de fumar. Déu vol que avancem; vol que continuem pressionant la marca; no vol que renunciem al fracàs perquè està a punt de realitzar les seves meravelles. Decret per l'autoritat del cel que el desànim no us superarà per tenir èxit en el nom de Jesús.

L’escriptura diu al llibre de Salms 55:22 Llança la teva càrrega sobre el Senyor, i ell et sostindrà; mai deixarà que els justos es commoguin. L'escriptura deia que Déu no deixaria que els justos es commoguessin, això vol dir que no deixaria que els desafiaments us impedissin de tenir èxit; no deixarà que les males temptacions et desanimin de seguir endavant. Avui us anuncio que Déu guareix els cors de cor i els lliga la ferida. Déu us curarà avui. Tota forma de desànim se us treu en nom de Jesús. Quan comenceu a estudiar aquesta guia d’oració, que Déu elimini tot el desànim que us intervingui en nom de Jesús.

Punts de pregària:

  • Pare Senyor, vinc contra totes les formes de desànim en nom de Jesús. Prego perquè l'esperit de coratge continuï i faci allò que l'esperit de Déu em porta a fer en nom de Jesús.
  • Senyor, em nego a caure en el desànim del fracàs. Prego per l’esperit de perseverança i paciència, la gràcia de no renunciar mai sigui el que passi. Prego perquè em concediu aquesta gràcia en nom de Jesús.
  • Senyor Déu, tota forma de fracàs a la meva manera que l’enemic ha posat en escena per desanimar-me, prego que se l’emporti en nom de Jesús. Destrueixo tot jou del fracàs al meu pas pel foc de l’Esperit Sant. Trenc tota la fortalesa de la impossibilitat a la meva manera. Prego perquè el foc del Déu Totpoderós vagi davant meu i destrueixi tota la fortalesa en nom de Jesús.
  • Senyor, envia el teu àngel de la mort a tots els homes i dones que l’enemic vulgui utilitzar per enganyar-me a deixar els meus somnis; Prego perquè l’àngel de la mort els pugui matar en nom de Jesús. Venc contra totes les malvades llengües, enganyant-me per renunciar en nom de Jesús.
  • Pare Senyor, a partir d’ara vull que em condueixis. Prego perquè la vostra veu penetri a la meva vida, pregueu que de tant en tant tingués notícies vostres, pregueu perquè em guieu i ensenyi les coses a fer en nom de Jesús. Doneu-me el coratge de no commoure’m pel que diu la gent; concedeix-me la gràcia d’escoltar la teva veu sola en nom de Jesús.
  • Senyor, no vull escoltar ningú més que tu; Dono la meva vida lliurement al teu esperit avui. Us demano que agafeu la nau de la meva vida avui en nom de Jesús. Prego perquè et converteixis en el mariner de la meva vida; Vull escoltar-te sola. Ajuda’m, Senyor, a ser sord davant de qualsevol cosa que m’expliquin altres persones. Perquè les Escriptures diuen que els qui són dirigits per l’esperit de Déu són anomenats fills de Déu. Vull deixar-me guiar pel vostre esperit. No vull deixar-me guiar pel meu coneixement humà; Em redueixo perquè augmenti en el nom de Jesús.
  • Senyor, igual que David va ser valent, igual que sabia que la batalla pertany al Senyor, concedeix-me el coratge de veure't sempre fins i tot davant dels problemes. Doneu-me la gràcia de saber que sou l’home poderós de la batalla, doneu la visió i la comprensió que sou Déu de totes les possibilitats, elimineu totes les formes d’obstacles, distraccions o desànims en nom de Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí