Punts d’oració contra el poder de les tenebres

0
329

L’esperit de Déu ens ha deixat portar els nostres lectors amb punts d’oració contra el poder de les tenebres. Al llibre de 1 Pere 5: 8 Sigues sobri, vigilant; perquè el teu adversari, el dimoni, com un lleó rugit, camina a la recerca de qui pot devorar. Si alguna vegada us pregunteu per què venim cada dia amb una guia d’oració, és perquè el diable no descansa, les Escriptures diuen que va com un lleó ferit a la recerca de qui devorar. Per tant, si el poder de la foscor no està en repòs dia i nit, per què haurien de descansar el seu objectiu? No és estrany que les Escriptures ens indiquessin que resem sense temps.

El poder de les tenebres són els governants del món, els poders i els principats dels llocs alts. I si creieu que són enemics físics que podeu superar amb la vostra força física, recordeu que l’escriptura diu que per força ningú prevaldrà. El llibre de Efesis 6:12 diu que la nostra lluita no és contra la sang i la carn, sinó contra els governants, contra les autoritats, contra els poders d’aquest món fosc i contra les forces espirituals del mal als regnes celestials. Són governants de la foscor, un nombre incommensurable d’esperits invisibles que aterroren la vida de les persones.

Hi ha tantes persones la vida de les quals ha estat pertorbada pel poder de les tenebres; avui el Senyor està a punt de deixar-vos lliures. L’escriptura Joan 1: 5 I la llum brilla a les tenebres; i la foscor no ho comprenia. La llum de Déu brillarà eminentment a la vostra vida d’avui, i la fortalesa de les tenebres que turmenta la vostra vida fugirà avui. Heu de posar la vostra guerra espiritual perquè estem lliurant una batalla espiritual. Decret per l'autoritat del cel que Déu aixafarà el vostre enemic a mort en nom de Jesús. La gent camina a les fosques. La vida de moltes persones s’ha caracteritzat per una foscor grossa, però escolteu-ho avui, diu l’escriptura al llibre de Isaïes 9: 2 Les persones que caminen a les fosques veuran una gran llum; Aquells que viuen en una terra fosca, la llum brillarà sobre ells. Veureu una gran llum avui; el cel us anunciarà al vostre ajudant que no ha estat capaç de localitzar a causa de la foscor que teniu sobre vosaltres.

Us anuncio avui que el foc de l’Esperit Sant destruirà el poder de les tenebres que treballen a la vostra vida. Quan comenceu a estudiar aquesta guia d’oració, el poder de l’altíssim arribarà a vosaltres i us convertireu en imparables de tots els poders de les tenebres que turmenten la vostra vida en nom de Jesús.

Punts de pregària:

 • Senyor Déu, el gran monarca d’Isreal i del món. Prego perquè estengueu les vostres mans poderoses i destruïu el poder de les tenebres que turmenten la meva vida amb les vostres mans poderoses en nom de Jesús.
 • L’autoritat del cel destrueix el Pare Senyor, tots els núvols de tenebres sobre la meva vida. Perquè s'ha escrit, la llum brilla i la foscor no la comprèn. Pare Senyor, que la teva llum il·lumini la foscor de la meva vida en nom de Jesús.
 • El poder de la foscor que m’ha fet amagar a tots els ajudants del destí cau a mort ara mateix en nom de Jesús. A partir d’ara, seré evidentment visible per a tots els homes i dones que m’ajudaran a créixer física, mentalment, espiritualment i econòmicament.
 • Totes les fletxes de malaltia que han estat enviades a la meva vida des del regne de les tenebres, prenen foc en el nom de Jesús. Oh, el poder de la foscor que no em permetrà entrar a la meva terra canana ara mateix en nom de Jesús.
 • Tots els animals de les tenebres que planegen al voltant del meu entorn, prenen foc en nom de Jesús. Declaro la meva llibertat del poder de les tenebres en nom de Jesús.
 • L’escriptura diu Salms 114: 1-4 Quan Israel va sortir d’Egipte, la casa de Jacob d’un poble d’idioma estrany; Judà era el seu santuari i Israel el seu domini. El mar ho va veure i va fugir: Jordània va ser retrocedida. Les muntanyes saltaven com carns i els turons com els xais. Decret per autoritat del cel, que tot poder de les tenebres al meu camí fuig d’ara endavant en nom de Jesús.
 • Avui em converteixo en un foc consumible del regne de les tenebres en nom de Jesús. Tots els poders de les tenebres, que intenten causar-me malalties, cauen a mort en nom de Jesús. Decret la curació de Déu sobre tots els òrgans del meu cos; Faig que la meva curació existeixi en nom de Jesús.
 • Tots els governants de les tenebres, que controlen les meves finances, cauen a mort en nom de Jesús. Allibero la bossa de la vostra bodega en nom de Jesús. A partir d’ara, les meves finances són gratuïtes en nom de Jesús.
 • Senyor, tots els dimonis del fracàs de la meva vida prenen foc en nom de Jesús. Les Escriptures diuen com és, jo també. Això vol dir que, com és Crist, jo també ho sóc. Prego perquè, per autoritat del cel, no falli perquè el fracàs es troba i no es pot trobar en el nom de Jesús. A partir d’ara, tot el que posi a les mans prosperarà en nom de Jesús.
 • Oh, regne de les tenebres que m’espanta, avui m’allibero de tu per la sang de Crist. Tots els àngels d'un dimoni que em turmenten durant el meu somni, el foc del Sant, arriben a tu avui en nom de Jesús. S'ha escrit perquè no se'ns ha donat l'esperit de por, sinó de filiació, per plorar Ahba, pare. Senyor, tot esperit de por del pou de l’infern es destrueix en nom de Jesús.
 • L’escriptura diu, i el vençen per la sang del xai i per les paraules del seu testimoni. Esclafo el poder de les tenebres a la meva vida per la sang del xai.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí