Punts d’oració contra la confusió

0
627

 

Avui tractarem punts d’oració contra la confusió. Sovint, la gent no s’ho pren seriosament quan es confon sobre què fer o cap a on recórrer. La confusió és un esperit maligne que entra a la vida d'un home quan deixen de sentir de Déu. L’esperit de Déu és la divinitat. Ens indica les coses que vindran tal com s'explica al llibre de Joan 16:13 Però quan vingui ell, l’Esperit de la veritat, us guiarà cap a tota la veritat. No parlarà tot sol; només parlarà del que sent i et dirà el que encara ha de venir. L’escriptura diu que l’esperit ens guiarà i ens explicarà coses que encara queden per venir; això explica per què la gent es confon quan deixa de sentir notícies de Déu.

El rei Saül es va confondre tant quan es va trencar la cadena de comunicació entre ell i Déu. No sabia què fer després i cap a on recórrer per demanar ajuda. La confusió és un esperit molt perillós que afecta simultàniament la ment i el cervell. Sovint fem diverses preguntes a la nostra ment. Aquestes preguntes poden generar confusió, sobretot quan no en rebem respostes. La nostra curiositat aconseguirà el millor de nosaltres, especialment quan necessitem saber què escollir entre el que és correcte i el que Déu vol que fem. Per a cada home que es crea, hi ha un propòsit, però quan un home no coneix el propòsit de Déu per a les seves vides, es produeix la confusió.

En altres paraules, la confusió pot significar la manca de visió i so del que Déu diu, i quan falta la vista i el so a la vida d'un home, aquesta persona es torna vulnerable a l'engany del diable. Per això, aquesta guia d’oració és molt important per a tots els homes i dones. Prego quan comenceu a utilitzar aquesta guia d’oració; l'esperit de confusió es destrueix per la vostra vida. Totes les formes de confusió que l'enemic pugui voler enviar-se són destruïdes en nom de Jesús.

Punts de pregària:

  • Pare Senyor, t’exalta per un altre gran dia com aquest, t’engrado per considerar-me digne d’estar entre els vius avui en dia, que el teu nom sigui enaltit en el nom de Jesús.
  • Senyor Déu, vinc aquí davant teu per reprendre l’esperit de confusió; Em nego a confondre'm sobre la vida i trobar propòsits, Senyor, ajudeu-me en nom de Jesús.
  • Vaig contra totes les vestidures de confusió de la meva vida, cada túnica de confusió que l’enemic s’ha posat al meu cos pren foc en nom de Jesús. Em vaig negar a confondre'm per trobar propòsits a la vida. Senyor, pregueu perquè el vostre esperit em guiï per assolir el propòsit en nom de Jesús.
  • Senyor, estic contra qualsevol forma de confusió que em pugui portar a triar i establir-me amb el company equivocat. Senyor, pregueu perquè la vostra llum il·lumini la foscor del meu enteniment, i m’ensenyareu què he de fer quan sigui el moment adequat en nom de Jesús.
  • Pare Senyor, entenc que quan un home estigui confós, serà vulnerable a l’engany de l’enemic. Em nego a confondre’m a la vida en nom de Jesús. Prego perquè tingués notícies teves cada vegada. Quan necessiti un tutor, prego perquè el teu esperit em guii. Perquè diu l’escriptura, aquells que són dirigits per l’esperit de Déu són anomenats fills de Déu. A partir d’ara, m’anuncio com el teu fill, vull que el teu esperit em guii sobre què he de fer i les decisions que heu de prendre en nom de Jesús.
  • Senyor Déu, pregueu perquè per la misericòrdia de l’Altíssim, tota foscor d’enteniment de la meva vida s’elimini en nom de Jesús. El poder de l’Esperit Sant guareix totes les formes de sordesa espiritual, totes les formes de ceguesa espiritual. Venc contra totes les formes d’obstacles que puguin intervenir entre mi i l’Esperit Sant. Trenco totes les barreres en nom de Jesús.
  • Totes les dones que vulguin provocar-me confusió, pregueu perquè es confonguin en nom de Jesús. Senyor, aixeca't i envia confusió al campament de l'enemic en nom de Jesús. Em trobo contra totes les fletxes de confusió que em dirigeixen i em disparen en nom de Jesús. Que qui vulgui atacar-me amb confusió es confongui en nom de Jesús.
  • Decret que l’Esperit Sant que revela coses profundes a l’home es converteixi en el meu amic i confiat avui en nom de Jesús. Trenco totes les barreres entre l'esperit de Déu i jo en nom de Jesús. Arreglo totes les disputes entre l’Esperit Sant i jo en nom de Jesús.
  • Pare Senyor, el propòsit de la meva existència s’ha de complir en nom de Jesús. No em desconcertarà a l’hora d’escollir una carrera professional en nom de Jesús. L’esperit de divinitat, que ara us dic, converteix la meva vida en el vostre lloc de residència en nom de Jesús. Substitueixo tota forma de confusió per tranquil·litat en nom de Jesús.
  • Pare Senyor, em nego a viure la meva vida basada en l’assaig i l’error. Vull que el teu esperit em guiï sempre. No vull prendre decisions basades en el meu coneixement humà. Vull seguir la vostra Voluntat per la meva vida, parleu-me tot el temps en nom de Jesús. Senyor Jesús, em vaig negar a ser empès al voltant de la meva tempesta d’incertesa; cada decisió que prendré sobre la meva vida i el meu destí. Prego perquè em guieu i m’ensenyi què he de fer. Em nego a fer les coses de la mateixa manera que altres persones fan alguna cosa; Vull fer les coses en línia amb la vostra voluntat i propòsit per a la meva vida; ajuda’m, Senyor Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí