Punts d’oració contra la captivitat

0
614

 

Avui tractarem de punts d’oració contra la captivitat. No és fàcil per a un creient servir Déu mentre estan en captivitat, i fins i tot Déu entén que l’home necessiti un cert nivell de domini perquè l’home serveixi bé a Déu. Les escriptures del llibre de Èxode 8: 1 Llavors el Senyor va dir a Moisès: "Vés al faraó i digues-li:" Això és el que diu el Senyor: deixeu anar el meu poble perquè s'adorin a mi. Déu entén que els fills d’Isreal no el poden servir bé quan es troben en captivitat a la terra d’Egipte, de manera que Déu va fer plans per alliberar-los de la seva captivitat perquè poguessin servir-lo bé.

També a les nostres vides necessitem un cert domini perquè servim bé Déu. Tot i que tenim captivitat física, també existeix la captivitat espiritual. Podríem no ser capturats físicament, però tantes persones han estat capturades pel diable i estan lluitant per alliberar-se d’aquest poder que els ha mantingut. Déu vol alliberar les persones del poder de la captivitat; trencarà totes les cadenes que s’utilitzen per mantenir-te premut.

Se suposa que nosaltres, com a creients, estem explotant. Crist ens va ordenar que ocupéssim fins que ell vingués; tanmateix, si ens manté lligat pel regne de les tenebres, no podrem explotar; per això hem d’estar lliures de qualsevol forma de captivitat. Decret que el poder de Déu trencarà totes les malvades cadenes que s’han utilitzat per mantenir-nos fins a un punt en nom de Jesús. Decret qualsevol forma d’esclavitud amb el nom que hi ha per sobre de tots els altres noms que tal esclavitud es destrueix en nom de Jesús.

Punts de pregària:

 • Senyor Jesús, t’agraeixo la gràcia que m’has concedit per presenciar un nou dia com aquest; Exalto el teu sant nom.
 • Senyor Déu, la teva paraula es va dir quan Déu torna la captivitat de Sió, érem com els que somiem. Senyor, prego perquè torni la captivitat de la meva vida en nom de Jesús.
 • Prego perquè pel poder del nom de Jesús, tot allò bo que m’ha robat de la vida sigui retornat ara mateix. Totes les limitacions que m'ha provocat el poder de l'enemic destrueix aquestes limitacions en nom de Jesús.
 • Senyor Déu, prego que trenqui totes les cadenes d’esclavitud de la meva vida pel foc de l’Esperit Sant. Declaro que es trenquen en nom de Jesús tots els lligams d’esclavitud que m’han tirat a l’esquena i que limiten el meu èxit.
 • Jesús va dir: deixeu-lo anar i deixeu-lo marxar; decreto per autoritat del cel, que tot fort de l’enemic que m’hagi lligat, allibereu-me i deixeu-me anar en nom de Jesús.
 • Tots els objectes d’esclavitud, cada esclavatge que l’enemic ha llançat a la meva vida, deixin que prenguin foc ara mateix en nom de Jesús. L'escriptura diu que el fill posat en llibertat és lliure; de fet, anuncio la meva llibertat en nom de Jesús. A tots els llocs on he estat lligat, faig existir la meva llibertat en nom de Jesús.
 • Perquè ha estat escrit, declareu una cosa i s’establirà. Tot poder de les tenebres que s’ha negat a deixar-me prendre foc en nom de Jesús.
 • Decret que el tro del Senyor surti ara i assassini els meus enemics. Tots els homes i dones que parlen d’esclavitud a la meva vida cauen a la mort ara en nom de Jesús.
 • Decret que l'àngel del Senyor sortirà ara i trencarà totes les fortaleses de les tenebres de la meva vida en nom de Jesús. Totes les formes d’esclavitud generacional del meu llinatge m’alliberen en nom de Jesús.

  Tota la fortalesa de la foscor a la casa de la meva família que ha anat fixant a la gent del meu llinatge perd el vostre poder sobre mi en nom de Jesús. Tots els animals de les tenebres que treballen contra el meu progrés a la vida cauen a la mort en nom de Jesús.

 • Tots els gossos demoníacs que em borden quan arriben a l’èxit moren en nom de Jesús. El foc de l’Esperit Sant arriba sobre vosaltres en nom de Jesús.
 • Totes les formes d’esclavitud espiritual, totes les formes d’esclavitud mental que em dificulten l’avenç, em deslliure avui en nom de Jesús. Totes les presons de tenebres que m’ha mantingut el regne de les tenebres permeten que l’àngel del Senyor em localitzi i m’alliberi avui en nom de Jesús.
 • Tot el poder de la uniformitat, m’allibero de tots en nom de Jesús. Senyor, levanteu-vos i deixeu que els vostres enemics es dispersin, tots els homes i dones que treballin contra el meu avanç, treballant contra el meu èxit, cauen a mort en nom de Jesús.
 • Em desvinculo de tots els poders de les tenebres, de tots els emblemes satànics o embargaments que m’han posat com a marca de l’esclavitud, em deslliure en nom de Jesús. Perquè porto la marca de Crist, que ningú no em molesti, tota llengua demoníaca que treballa contra mi es trenca en nom de Jesús.
 • Perquè per la unció, cada jou serà destruït. Cada jou d’esclavitud, cada jou d’esclavitud es trenca en nom de Jesús. Senyor, vull que ungis amb l’oli d’excel·lència que excel·laré molt per sobre de tots els meus contemporanis en nom de Jesús.
 • La Bíblia diu, i el van vèncer per la sang del xai i per les paraules dels seus testimonis. Venc l'esclavitud per la sang del xai.
 • Oh Déu de la restauració, prego que restauris miraculosament tot el que he perdut per l'esclavitud en nom de Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí