Punts d’oració contra la calamitat

0
636

 

Avui tractarem de punts d’oració contra la calamitat. Què és la calamitat? Quan se sent la paraula Calamitat, què li ve al cap? Una calamitat és un esdeveniment que provoca una gran desgràcia o pèrdua. La pèrdua d’un fill, d’una feina o de qualsevol persona estimada o cosa és una gran calamitat. Una gran calamitat va patir el rei Saül quan el seu fill Jonatan va morir a la batalla; en aquell moment, el rei Saül estava tan devastat que tot el que podia fer era acabar amb la vida. De vegades, quan ens trobem amb una gran desgràcia, ens podem deprimir tant que no veuríem una solució.

La calamitat mai no és el pla de Déu per al seu poble. Déu no faria això a la gent que ell anomena seva; el dimoni orquestra moltes calamitats sobre l’home. En aquesta guia d’oració, resarem contra la calamitat perquè mai no sabreu fins a quin punt és devastador fins que no en proveu cap. Mentrestant, no cal experimentar-ne cap abans d’aprendre a resar-hi; és per això que aquesta guia d’oració és essencial. Quan comenceu a estudiar aquesta guia d’oració, pregueu perquè Déu destrueixi tots els núvols de calamitat, planant al vostre voltant en nom de Jesús.

Un bon exemple va ser Job a les Escriptures. En un tres i no res, Job va perdre tot el que ha treballat tota la vida; el foc va arrasar el seu imperi empresarial, tots els seus fills van ser aixafats per les mans horribles de la mort que no van mostrar pietat. Per si no n’hi hagués prou, a ell, Job, li va tocar una greu malaltia que va amenaçar la seva vida i el seu benestar. Va ser tan dolent que la seva dona li va dir que maleïa Déu i morís, almenys és millor que viure una vida sense dolor de dolor i agonia. Decret totes les calamitats que l’enemic hagi organitzat per a la vostra vida per fer-vos maleir Déu. Destrueixo aquesta calamitat pel foc de l’Esperit Sant.

Punts de pregària:

 • Senyor Déu, vaig incendiar totes les llengües i dissenyades a mà per l’enemic per orquestrar la calamitat a la meva vida en nom de Jesús. Tot pla i agenda de l'enemic per deshonrar-me, els destrueixo en nom de Jesús.
 • Tots els homes i dones que han promès fer-me avergonyir, tots els homes i dones que han promès donar-me una raó per dubtar de l’existència de Déu, avui els destrueixo en nom de Jesús.
 • Cada Jezabel de la casa del meu pare, cada Haman de la casa de la meva mare que l’enemic ha emprat per culpa de mi, cauen i moren ara mateix en nom de Jesús. Crist ha estat una maledicció per a nosaltres, perquè maleït és el que està penjat a l’arbre. Tota boca que em posa malediccions és destruïda en nom de Jesús. Pare Senyor, que aquesta boca prengui foc ara mateix en nom de Jesús.
 • Totes les serps que han estat enviades des del regne de les tenebres per destruir els meus llargs anys de treball, les destrueixo pel foc de l’Esperit Sant. Tot pla de l'enemic perquè visqui una gran desgràcia, decret pel poder en nom de Jesús que es destrueixin en nom de Jesús.
 • Senyor Déu, tots els plans de l’enemic que em causen una terrible malaltia, destrueixo aquests plans en nom de Jesús. Tota forma de malaltia que l’enemic ha dipositat a la meva vida, la llenço en nom de Jesús. Perquè l’escriptura em fa comprendre que el meu cos és el temple del Déu viu, pregueu perquè la sang del xai destrueixi els vicis de l’enemic per causar-me una malaltia incurable.
 • L’escriptura diu i el van vèncer per la sang del xai i per les paraules dels seus testimonis. Destrueixo totes les obres de l’enemic de la meva vida en nom de Jesús. Pare, en virtut de la sang que es va vessar a la creu del Calvari, tots els ocells malvats que han estat assignats a la meva vida per vigilar-me, els destrueixo en nom de Jesús.
 • Senyor Déu, aixeca’t ara i fes una guerra al camp dels meus enemics. Que tots els homes i dones que s’aixequin contra mi siguin condemnats; no els deixeu tenir tranquil·litat a tothom que vulgui treure la pau en nom de Jesús.
 • Totes les vergonyes i els retrets de la meva vida els destrueixo pel poder en nom de Jesús. Senyor, que tots els objectes de ridícul i de retret de la meva vida prenguin foc ara mateix en nom de Jesús. Totes les mans de retret de la meva vida i destí haurien de secar-se en nom de Jesús.
 • Venc contra totes les formes de desastre que puguin sorgir contra mi en nom de Jesús. La vostra paraula em fa entendre que hem de redimir cada dia amb la sang de Crist perquè cada dia està ple de mal. Aquest any redimeixo cada dia amb la teva preciosa sang; M’exento de tota forma de calamitat en nom de Jesús.
 • Tots els plans dels enemics per infligir als meus fills l'esperit de tossuderia, els hi poso per la sang del xai. El poder destrueix tots els plans que tenen per fer-me plorar pels meus fills en nom de Jesús.
 • Tots els objectes d’encantament de la meva vida que puguin arrossegar calamitats sobre la meva vida i el meu destí, els destrueixo pel foc de l’Esperit Sant en nom de Jesús.
 • Senyor Déu, prego per la força quan la tempesta de la vida em caigui amb força; Prego per la gràcia de romandre de peu davant la vostra presència. Busco la gràcia de mantenir amb valentia la meva fe i creença en vosaltres; Prego perquè em concediu aquesta gràcia en nom de Jesús. I fins que vingueu a rescatar-me de la calamitat pendent, doneu-me la gràcia de no perdre la fe en vosaltres en nom de Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí