Punts d’oració contra les barreres

0
218

 

Avui tractarem els punts d’oració contra la barrera. Déu vol alliberar la gent dels esculls i obstacles que estem en el nostre camí cap a l’èxit. Alguna vegada us heu tancat a aconseguir alguna cosa i, de sobte, alguna cosa brollarà del blau i dificultarà que arribi aquest avanç? Per a tots els homes destinats a la grandesa hi ha barreres que cal superar abans d’arribar al lloc on Déu els ha destinat.

Jacob es va trobar amb moltes tribulacions i barreres en el seu camí cap a l’èxit. Si Jacob no hagués tingut aquella trobada amb l’àngel del Senyor, és possible que no hagués representat res de gran a la vida. Tot i l’aliança de Déu amb la seva vida per fer de Jacob una gran nació de persones, encara lluitava per aconseguir la dona dels seus somnis; va fracassar moltes vegades i va haver de combatre Esaú. També a les nostres vides hi ha tantes barreres que s’han de destruir abans d’arribar al lloc on Déu ens ha destinat. Si no s’haguessin endut el rei Saül, David només portaria la unció d’un rei; no seurà al tron ​​com a rei.

A més, hem de destruir algunes barreres en el nostre camí cap a l’èxit. Déu ha promès al llibre de Isaïes 45: 2 Aniré davant teu i anivellaré les muntanyes; Trencaré portes de bronze i tallaré barres de ferro. Estic d'acord amb aquesta promesa i vull que també hi creieu. Déu anirà davant vostre avui i destruirà totes les muntanyes fortes que teniu al davant en nom de Jesús. Traiem també una referència de la vida de Daniel. Durant anys, Daniel va pregar a Déu i esperava respostes de Déu. Però el príncep de Pèrsia havia detingut l’àngel i va respondre a la petició de Daniel en lloc d’orar. Daniel no va deixar de pregar fins que Déu va haver d'enviar un altre àngel per destruir el príncep de Pèrsia. El príncep de Pèrsia era una barrera per a la pregària de Daniel i, fins que no va ser destruït, Daniel no va obtenir respostes a les seves oracions.

Decret per autoritat del cel que cada príncep de Pèrsia de la vostra vida que obstaculitzi la manifestació de la glòria de Déu hauria de caure i morir ara mateix en nom de Jesús.

Punts de pregària:

 • Pare Senyor, vinc aquí davant teu per presentar el meu dolor de cor per les barreres i els obstacles de la meva vida; Prego perquè els emporteu en nom de Jesús.
 • Tot poder de limitació de la meva vida, pregueu perquè el foc de l’Esperit Sant us consumeixi ara mateix en nom de Jesús. Perquè s’ha escrit: Per amor de Sió, no callaré, per amor de Jerusalem no romandré callat, fins que la seva reivindicació brilli com l’alba, la seva salvació com una torxa ardent. Senyor, prego perquè, per mi, no descansis ni callis fins que totes les limitacions de la meva vida siguin destruïdes pel foc en nom de Jesús.
 • Jahvè, pregueu perquè enviïs el foc i destruïs totes les barreres que tinc davant i l’èxit en el nom de Jesús. Tots els prínceps de Pèrsia limiten per la glòria; Et destrueixo pel foc de l’Esperit Sant.
 • Senyor Déu, tots els homes forts de la casa del meu pare que desvien les meves benediccions a un altre lloc, pregueu perquè el foc s’afegeixi a ell ara mateix en nom de Jesús. Tots els gegants de la meva generació coneguts per impedir que la gent tingui èxit a la vida cauen i moren en nom de Jesús.
 • Perquè s’ha escrit que aniré davant vostre i pujaré de nivell llocs exaltats, tallaré les portes de bronze i tallaré barres de ferro, totes les muntanyes que hi hagi davant meu, seran baixades en nom de Jesús. Totes les valls altes seran humiliades davant meu en nom de Jesús, cada part aspra es rectificarà en nom de Jesús i cada camí tort serà rectificat pel poder de l’Esperit Sant.
 • Totes les barreres del pecat de la meva vida, pregueu perquè la sang del xai us renti en nom de Jesús. En virtut de la sang que es va vessar a la creu del Calvari, prego perquè tots els meus pecats es rentin al nom de Jesús.
 • Trenc totes les fortaleses de la foscor que em dificulten l’avenç; Els destrueixo pel foc de l’Esperit Sant. Cada obstacle de malaltia de la meva vida, cada obstacle de malalties de la meva vida, els trenque en trossos en nom de Jesús.
 • Prego perquè les mans correctes de Déu que facin meravelles curin totes les malalties, totes les malalties que vulguin impedir-me l’èxit en el nom de Jesús.
 • Totes les serps d’esclavitud, totes les serps d’esclavitud, anomeno la venjança de Déu sobre tots vosaltres en nom de Jesús. Senyor, pregueu que us aixequeu i pugueu lluitar al camp dels meus enemics, tothom que hagi promès que no em permetrà progressar a la vida, Senyor, treureu la pau de la seva vida en nom de Jesús.
 • Que tots els homes i dones que estiguin en el meu camí cap a l’avenç siguin destruïts pel foc en nom de Jesús. Tots els homes forts asseguts al meu seient de glòria, que el foc de l’Esperit Sant els cremi en nom de Jesús.
 • Tots els esperits de limitació ambiental que planegen al voltant de la meva vida prenen foc ara mateix en nom de Jesús. Tots els ocells satànics que s’han enviat per controlar la meva vida i el meu progrés perden les ales ara mateix en nom de Jesús.
 • Totes les bèsties del dimoni que m’espantin en el camí cap a l’èxit, que el Lleó de la tribu de Judà les destrueixi ara mateix en nom de Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí