Oració pel nou mes i el dia de la independència

0
845

Avui tractarem la pregària pel nou mes i el dia de la independència. Avui no és com tots els altres dies, és l’inici d’un nou mes i també un dia per celebrar el dia Nigèria es va convertir en un estat lliure. Hi ha molts missatges per predicar aquest dia, però el més significatiu és la llibertat i el domini. La llibertat forma part dels plans de Déu per a cada home. Déu entén la importància de la llibertat i com pot ajudar un home a servir bé Déu. No és estrany que Déu instruís a Moisès perquè anés a Egipte i li donés instruccions al faraó perquè deixés anar la gent d’Isreal perquè el servissin bé.

Déu entén que l’home necessita un cert nivell de llibertat i domini abans que un home pugui servir bé Déu. A més, Déu entén que no és possible que la gent d'Isreal el serveixi bé mentre estan en captivitat, per això Déu necessitava fer alguna cosa sobre els fills d'Isreal. A més, com a nació, és impossible que prosperem quan estem en captivitat. Tot i que la colonització no és del tot captiva, en una mesura raonable el lliure albir de qualsevol nació colonitzada serà limitat fins que obtinguin la independència. De la mateixa manera, a les nostres vides, hi ha alguns èxits que no arribaran fins que ens alliberem de l'esclavitud del pecat i l'esclavitud.

Hi ha infinitat de persones que preguen fervorosament a Déu pel compliment de les seves promeses. No obstant això, l’obstacle de la seva vida continua sent la seva captivitat al pecat i la iniquitat i, fins que no s’alliberin, només pregaran que no passi res. Per les clemències de l’altíssim, Déu us alliberi en nom de Jesús. Tot poder que us ha mantingut lligat durant molt de temps, és hora que hi aneu, tinc febre pel poder en nom de Jesús que tal poder cau i mor ara mateix en nom de Jesús.

A més, el llibre d’Èxode 6: 5 diu:I també he escoltat els gemecs dels fills d’Israel que els egipcis mantenen esclaus i he recordat la meva aliança ”.  Aquesta part de les Escriptures explica com va recordar el seu pacte. Durant anys, els fills d’Isreal van estar en captivitat i Déu els va deixar allà. Però el dia que es van queixar davant el gran monarca d’Isreal, el dia que van cridar al Déu d’Abraham, Isaac i Jacob, va ser el dia en què Déu va recordar el seu pacte i va començar a fer accions per a la seva llibertat. Avui també cridarem a Déu, avui en ser un dia que el país celebra el dia que es va fer lliure, cridarem a Déu. És important que Déu recordi el seu pacte sobre les nostres vides. Prego per la misericòrdia de Déu, per totes les promeses de sempre, per totes les velles aliances entre vosaltres i Déu que s’hagin complert, per la raó d’aquesta pregària, Déu ho recordi tot en nom de Jesús. Aquesta resposta que esperàveu des de feia segles, decreto que, amb la celebració d’aquest dia, Déu els porti a la seva realització en nom de Jesús.

També és important que comencem el nou mes amb l’oració. Per a cada nou mes, hi ha una benedicció. El desè mes, que és l’octubre, és molt significatiu. El desè mes, el nivell de l'aigua es redueix després que Déu inundés la terra i es veiessin els cims de les muntanyes. Gènesi 8: 5 Les aigües van anar disminuint contínuament fins al desè mes; el desè mes, el primer dia del mes, es veien els cims de les muntanyes. Decret pel poder del més alt, tot el problema que t'ha engolit, ets lliure en nom de Jesús. Hi ha una benedicció relacionada amb aquest mes i Déu està disposat a fer una cosa nova durant aquest mes, que aquesta cosa bona mai no s’escapi en nom de Jesús.

Finalment, abans d’orar, la nostra estimada nació Nigèria compleix 60 anys després de la independència i el progressista encara no és visible. Hi ha una gran necessitat d’orar per la nostra nació avui. L’1 d’octubre és una data especial en la història d’aquest país, hem de dedicar aquest dia a resar pel país. Recordeu que les Escriptures van instruir que preguem pel bé de Jerusalem perquè prosperin els que l’estimen. En la mateixa línia, aixecarem un altar d’oració per Nigèria i crec que Déu respondrà les nostres oracions.

Punts d’oració per Nigèria

 • Senyor Jesús, venim davant teu avui per la nostra nació Nigèria. Perquè l’amor que tenim per aquesta nació és tan gran que no podem fer els ulls grossos a les anomalies que es produeixen al país. Déu, Nigèria et pertany, preguem que facis càrrec d’aquesta nació en nom de Jesús.
 • Senyor Déu, avui preguem la pau a Nigèria, la pau a cada pau, cada àrea de govern local, cada ciutat, cada regió del país, que la pau de Déu comenci a habitar a Nigèria en nom de Jesús.
 • Pare Senyor, preguem que destruïs tots els enemics d’aquest país. Tots els homes i dones que tinguin la intenció de treballar contra els plans i l’agenda que teniu per a Nigèria, preguem que els destruïu en nom de Jesús.
 • Pare Senyor, confiem l’economia del país a les vostres mans. L’economia del país és la roca fonamental de totes les nacions, pare, us preguem que ens ajudeu a defensar-la en nom de Jesús. Tots els cucs demoníacs que s’han anat menjant, que el foc del fantasma sant destrueixi aquest cancer en nom de Jesús.
 • Pare, preguem que doni als nostres líders el cor adequat per governar aquest país en la direcció correcta. Preguem que els doneu debilitat allà on fracassen, saviesa en els punts estratègics que ho necessiten, Senyor, preguem que estigueu amb ells en nom de Jesús i els ajudeu a governar aquest país de la manera correcta. el nom de Jesús.
 • L’escriptura que es diu al llibre d’Isaïes capítol 60: 1 Aixeca’t i brilla perquè la teva llum ha vingut i la glòria de Déu ha pujat sobre tu. Allà on l’enemic hagi lligat la glòria d’aquest país, decretem la llibertat en nom de Jesús. S'ha escrit, Declareu una cosa i s'haurà establert, decretem que Nigèria ressuscitarà en nom de Jesús. Aquesta nació rep la roda espiritual de Jehovà per aconseguir la glòria en nom de Jesús.

Oració pel nou mes

 • Pare Senyor, ja que aquest nou mes significa llibertat per a Nigèria, decret la llibertat sobre la meva vida en nom de Jesús. En tots els sentits que he estat presoner, decret la llibertat en nom de Jesús. Crist va dir: Perdeu-lo i deixeu-lo anar, pregueu perquè tot poder que m'ha lligat a un lloc, em perdi i em deixi anar en nom de Jesús.
 • Senyor Jesús, desbloquejo la benedicció d’aquest nou mes en nom de Jesús. Totes les benediccions que Déu ha proposat per al mes d'octubre, hi aprofito en nom de Jesús. Declaro que aquest mes s’omplirà de riures, s’omplirà d’alegria, s’omplirà d’abundants benediccions.
 • Venc contra totes les obres de l'enemic en el nou mes, destrueixo tots els plans malvats relacionats amb la meva vida en el nou mes, ho destrueixo per foc en nom de Jesús.
 • Pare Senyor, totes les promeses de llarga durada que s’han de complir, decret pel poder de l’altíssim que es compliran aquest mes en nom de Jesús. La meva glòria brillarà en aquest nou mes en nom de Jesús.
 • L’octubre és el desè mes i, al desè mes, la riuada va caure i Noè va veure les muntanyes per primera vegada en molt de temps. Decret que tots els problemes que m’han amagat dels meus benefactors són destruïts pel foc en nom de Jesús. A partir d’avui, seré evidentment visible pels meus benefactors en nom de Jesús.

Oració pels nigerians

 • Senyor Jesús, demano que doni als nigerians el cor per ser més patriòtics amb aquesta nació. La gràcia que estimen molt aquest país, la gràcia que els permetrà buscar sempre el creixement i el desenvolupament d’aquesta nació a tothom en nom de Jesús.
 • Pare Senyor, ja que som gent de diferents tribus i religions, us prego que creeu el vostre amor en la ment dels nigerians. La gràcia d’estimar-nos a nosaltres mateixos tal com Crist va estimar l’església, us prego que creeu aquest amor al nostre cor en nom de Jesús.
 • Senyor Jesús, concediu a tots els nigerians la gràcia de no perdre mai l’esperança en la grandesa d’aquesta nació, la gràcia de mantenir viva l’esperança que el fill abonyegat ressuscitarà, us prego que ens doneu aquesta esperança en nom de Jesús.
 • Senyor Jesús, pregueu perquè ens ensenyeu el significat i l’essència de la llibertat perquè mai no fem moviments per tornar a l’esclavitud, ens ensenyeu a entendre la importància de la democràcia perquè no tornem a la captivitat en nom. de Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí