Oracions de diners que funcionen a l’instant

0
1230

Avui tractarem l'oració dels diners que funciona a l'instant. Qui no vol diners? Fins i tot els homes més rics de tots segueixen treballant per guanyar més diners. Això ha fet evident que els diners són una necessitat important en la vida d'un home. He llegit una sèrie de publicacions en línia especialment de cristians i tenen l'opinió que l'arrel de tot el mal. Bé, aquesta afirmació només és correcta en una fase de la veritat, però en l’altra fase és errònia. La manca de diners és la principal causa de mal entre els homes. Per això és important tenir diners. Prego perquè Déu us beneeixi abundantment mentre continueu llegint aquesta guia d’oració.

Déu entén que l’home necessita un nivell de confort perquè l’home el serveixi millor. Per això, està en la voluntat de Déu beneir tots els homes en conseqüència. El llibre de Deuteronomi 28: 11-12 I el Senyor us farà abundar en béns, en el fruit del vostre cos, en el fruit del vostre bestiar i en el fruit de la vostra terra, a la terra que el Senyor va prometre. els teus pares et donen. El Senyor us obrirà el seu bon tresor, el cel per donar pluja a la vostra terra a la seva època i per beneir tota l’obra de les vostres mans; i prestareu a moltes nacions i no us endeudareu. Déu ens ha promès riqueses en abundància, ens queda la clau d’aquesta aliança.

Quan comenceu a utilitzar aquesta guia per a les oracions de diners que funcionen a l’instant, pregueu perquè Déu us faci riquesa en nom de Jesús. L’escriptura diu que Déu ens ensenya a fer riquesa. Això vol dir que els diners ens serveixen, tenim domini sobre els diners. Després de la creació, Déu va crear l’últim home i el va fer governar sobre tots els altres que s’han creat, inclosos els diners. Però és bastant lamentable que algunes persones estiguin controlades per diners en lloc de ser ells qui governen els diners. Decret que Déu us elevarà al nivell que Déu us ha ordenat en nom de Jesús. Us elevareu per sobre de tots els desafiaments i assumireu la posició real que Déu us ha destinat.

Un pobre home s’enfadarà naturalment, quedarà abatut i només es recordarà del mal. Recordeu la història d’Obed-Edom, el rei David el va recordar quan l’Arca de l’Aliança no es va poder portar al palau perquè va matar a un dels intendents del rei. Però decret que, a mesura que Déu va canviar la història d’Obed-Edom, decret que la vostra història canviarà en nom de Jesús. Aquells diners que espereu i els que no espereu us seran donats avui en nom de Jesús. Com sortireu avui, que tots els àngels del Senyor que s’encarreguen de les riqueses comencin a treballar pel vostre bé.

Punts de pregària:

Senyor Déu, pregueu perquè, mentre surto avui, els diners em comencin a respondre. Decret que, com que heu convertit l’home en líder, i que heu destinat l’home a dirigir tot el que s’ha creat, pregueu perquè els diners em comencin a respondre avui en nom de Jesús. Senyor Jesús, avui resolgo l’enemistat entre jo i els diners. Totes les llargues batalles entre els diners i jo avui es posen en repòs en nom de Jesús.

Pare Senyor, mentre surto a la feina avui, decreto que em sortiran diners en nom de Jesús. Decret que les mans del Senyor tocaran els cors de tots els que em deuen, prego perquè els seus cors es toquin per pagar-me avui en nom de Jesús. Les benediccions del Senyor fan riquesa i no afegeixen pena. Senyor, prego perquè les teves benediccions siguin sobre la meva vida. Desbloquejo l'accés a les riqueses d'aquesta nació en nom de Jesús.

Perquè diu l’escriptura: vegeu un home diligent en les seves obres, que es presentarà davant dels reis i no pas dels simples homes. Senyor, decret que m’anunciareu al món a través de les obres de les meves mans en nom de Jesús. Decret per l'autoritat del cel cada cop que truqui les portes se m'obriran en nom de Jesús. Quan necessiti diners, vindrà en nom de Jesús.

Senyor Déu, la teva paraula diu que ensenyes les nostres mans a fer riquesa, pare, prego que ensenyes les meves mans a guanyar diners en nom de Jesús. Entenc que tots els bons provenen de vosaltres; pregueu que em doneu una idea que el món necessita ara en nom de Jesús. A partir d’avui no em serà difícil fer riquesa en nom de Jesús.

Oh diners, escolteu la veu del Senyor, perquè la Bíblia va dir que declarar una cosa i que s’establirà, pregueu que sempre em respongueu en nom de Jesús. Senyor, trenco totes les barreres que m’han impedit fer riquesa; decret que aquestes barreres es trenquen en nom de Jesús. Totes les ensopegades que s’han posat d’una manera que impedeix que arribin diners a mi, destrueix aquests blocs al foc de l’Esperit Sant.

A partir d’ara, decreto que tot el que poso a les mans serà d’enormes diners en nom de Jesús. Qualsevol cosa amb la que hagi estat lluitant durant un temps, tinc accés a la comoditat sobre aquesta cosa ara mateix en nom de Jesús. Decret per clemència dels més alts que tots els meus negocis rebin el toc de Déu en nom de Jesús. A partir d’ara començaran a produir diners enormes en nom de Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí