Oració perquè Déu parli a través de mi

0
866

Avui tractarem una oració perquè Déu parli a través de mi. Déu és omnipotent i fa les coses de la manera que li agrada. Quan escolteu la revelació d’un home de Déu ungit i es produeix la revelació, no podeu més que envejar el do. Mentrestant, en contra de la creença que Déu només parla només pels seus ungits, Déu pot parlar a través de qualsevol persona i qualsevol cosa, recordeu que va parlar el camell de Balaam.

Aquesta guia d’oració batejada com a oració perquè Déu parli per mi augmentarà el vostre ministeri profètic, la gent escoltarà Déu a través de vosaltres. L'escriptura diu que qui parla en una llengua s'edifica a si mateix, però el que profetitza edifica l'església. Sabeu què vol dir dir així el Senyor de l’host, aquesta vegada demà això passarà. Déu encara realitza aquestes meravelles a través del seu poble. Recordeu la història de Saül quan es va trobar enmig dels profetes, l’esperit de la profecia va venir sobre ell i va profetitzar; decreto per l’autoritat del cel que l’esperit de la profecia us arribarà ara mateix en nom de Jesús.

Déu que parla per mitjà d’un home exigeix ​​que es reveli una revelació a un home i que l’home que parli d’allò que li ha estat revelat. Mateu 16: 16-17 Simó Pere respongué i digué: Tu ets el Crist, el Fill del Déu viu. Jesús li respongué i li digué: Benaventurat, Simó Pere, perquè la carn i la sang no t’ho han revelat, sinó el meu Pare que és al cel. Déu va parlar a través de Simó Pere al llibre de Mateu quan Crist va preguntar als seus deixebles qui creien que era, tothom deia coses diferents fins que l’apòstol Pere va dir a Jesús que tu ets Crist, el Fill del Déu viu.

Hi ha d’haver una revelació abans que Déu pugui parlar a través d’un home, el que profetitza parla del que li ha estat revelat. Decreto pel poder de Déu Totpoderós que el portal de la revelació us sigui obert ara mateix en nom de Jesús. És una cosa molt vergonyós que un home no estigui en una posició en què Déu pugui parlar a través d’ell que Déu hagi necessitat parlar a través d’un animal. Si Déu parla a través de tu, l’oració sola no ho pot fer. Heu d’assegurar-vos que estigueu alineats amb la Voluntat de Déu i que esteu bé amb Déu. Fent això, Déu us veurà com un vas que es pot utilitzar per propagar les seves obres a la terra dels vius. Prego perquè Déu us faci contínuament en nom de Jesús, perquè no us deixeu desolats en presència de Déu.

Punts de pregària:

Pare Senyor, avui em sotmet a la teva Voluntat i poder. Vull que facis càrrec de la meva vida i que m’utilitzis per a la teva voluntat. Decret que pel teu poder, humiliaràs el meu cor dur i penetraràs en el meu ésser pel teu poderós poder i començaràs a utilitzar-me per a la teva glòria en nom de Jesús.

Senyor Jesús, prego que baixis sobre mi poderosament el teu esperit perquè vull ser un vas per a la glòria Vull que m’utilitzis per a la teva feina. Pare Senyor, pregueu perquè parleu per mi en nom de Jesús.

Senyor Déu, la teva paraula diu que al final vessaràs sobre nosaltres el teu esperit, els nostres fills i filles profetitzaran, els nostres vells somiaran somnis i els nostres joves tindran visió. Senyor Jesús, decret que el teu esperit vindrà sobre mi. El vostre esperit de revelació, el vostre esperit de profecia, decret que el vessareu sobre mi en nom de Jesús.

Des d’avui Senyor Jesús, em submeto totalment al teu poder, vull més de tu i menys de mi en nom de Jesús. Vull que facis càrrec de la meva vida, vull fer-me amb tot el meu ésser en nom de Jesús.

Senyor Jesús, no vull acabar com el rei Saül que va començar amb tu i va acabar amb el dimoni. No vull ser un home que abans tingués notícies teves, però de sobte va començar a sentir del dimoni. Pare, ajuda’m a ser diligentment coherent en la teva presència. No vull deixar-me deixar escapar per l’emocionant vista del món. Venc contra tota forma de distracció al meu camí, els destrueixo pel foc de l’Esperit Sant.

Pare Senyor, no vull que un animal ni cap altre ésser que sigui menys ocupi el meu lloc davant la teva presència. No vull patir el tipus de vergonya i de retret que va patir Ballam en presència vostra quan el vau deixar i parlàveu a través d’un camell. Vull seguir sent el vostre vaixell, decreto que parlareu contínuament a través de mi en nom de Jesús.

Pare Senyor, trenco totes les barreres que hi ha entre tu i jo, em trobo contra totes les formes d’obstacles que puguin impedir que t’escolti, pregueu perquè els destruïu en nom de Jesús. A partir d’ara, activo el meu òrgan de sentit espiritual, els meus ulls i orelles reben alerta espiritual en nom de Jesús. Quan obro la boca per parlar, deixeu-me dir la vostra ment en nom de Jesús.

Senyor Jesús, vull que sempre em revelis coses, perquè les Escriptures diuen que el secret del Senyor és amb els que el temen. Pare, perquè tinc por de tu, pregueu perquè no se m’amagui res en nom de Jesús. Decret que m’obriràs el portal de la revelació, que em revelaràs coses que encara han d’arribar en nom de Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí