Oració per l’alliberament del tabaquisme

0
756

Avui tractarem una oració per alliberar-nos del tabaquisme. El fet fonamental és que el tabaquisme es fa principalment només per homes, però investigacions recents mostren un nombre brutal d’increments en les dones que es dediquen a l’acte darrerament. Tot i que això pugui semblar una mala notícia, us interessaria saber que hi ha moltes persones joves. Els homes i les dones joves que encara tenen una vida per davant ara es dediquen a aquestes activitats que malgasten el destí. No és estrany que el país segueixi sent governat pel mateix conjunt d’elits que van lluitar per la independència quan aquells que haurien d’assumir el mantell per ocupar un lloc de lideratge han fumat el seu destí.

Si sou fumador de cadena i heu provat diferents mitjans per alliberar-vos d’aquest dimoni però no obteniu resultats, aquesta guia d’oració és per a vosaltres. No només redactem articles excepte amb la direcció de l’Esperit Sant. Si Déu ha promès alliberar la gent de l’hàbit de fumar, segur que ho farà. Decret que la vostra alliberació es manifesta avui en nom de Jesús.
Fumar no només danya la salut física d’una persona, sinó que també destrueix l’estabilitat espiritual d’una persona. L’escriptura ens va fer entendre que la cara de Déu és massa justa per contemplar el pecat. I l’esperit de Déu és el que neix amb el creixement espiritual, mentre que Déu no pot habitar en un lloc ple d’iniquitats. Quan l’home o la dona comencen a fumar, l’esperit de Déu comença a apartar-se d’aquesta persona poc a poc, arribant a un moment en què la vida de la persona estarà buida de l’esperit de Déu.

Mentrestant, és important assenyalar que la vida d'un home no pot ser nul·la, si l'esperit de Déu no hi és, un esperit del diable ha d'estar-hi perquè l'esperit controla el físic. Qualsevol hàbit que un home manifesti en el físic s’ha completat en els àmbits de l’esperit. Prego perquè l’esperit de Déu no s’allunyi de vosaltres en nom de Jesús. Prego perquè Déu us alliberi d’aquest hàbit en el qual us trobeu i que fa que l’esperit de Déu s’aparti. Per a tants de vosaltres que heu intentat sortir del pou de fumar, decreto que l’ajut de Jehovà us trobarà avui en nom de Jesús. El poder de Déu Totpoderós us alliberarà totalment de fumar en nom de Jesús.

Punts de pregària:

Senyor Jesús, avui he vingut a tu per la meva debilitat que l’enemic ha aprofitat. Sóc fumador de cadenes i he intentat deixar de fumar diverses vegades, però com més intento més em dedico a fumar. Pare Senyor, prego per ajudar-me en aquest tema, prego perquè m’ajudi en nom de Jesús.

Pare Senyor, sé i entenc profundament que fumar és un pecat per a tu i per a mi mateix, perquè estic perjudicant la meva salut, i em dol molt perquè sé quant detestes les immoralitats. Senyor Jesús, no t’amago això perquè les Escriptures diuen que aquell que amaga el seu pecat no prosperarà, però el que els confessa trobarà pietat. Senyor Jesús, prego per la teva misericòrdia que parla en lloc del judici, té pietat de la meva ànima en nom de Jesús.

Pare Senyor, prego per la llibertat total de l’esperit de fumar. Sé que l’alliberament prové primer del penediment del cor, ja no vull fumar, vull la llibertat. Prego perquè em lliuri en nom de Jesús. Prego per obtenir força i estabilitat espiritual per dir NO quan torni la temptació. Senyor Jesús, la teva paraula diu si l’esperit que va ressuscitar Jesucrist de Natzaret dels morts habita en tu, donarà vida al teu cos mortal, Senyor. nom de Jesús.

Senyor Jesús, tal com va dir l'apòstol Pau que les coses que vol fer, no les fa, però el que no vol fer, es troba fent-les. Va continuar dient que ja no és ell qui fa això, sinó el pecat que té dins. Senyor Jesús, ja no vull fumar, però la solució per sortir-ne sembla molt difícil. Senyor, pregueu perquè matéssiu el pecat de mi en nom de Jesús.

Senyor Jesús, quan penso en el dolor que vas patir a la creu del Calvari per la meva redempció, em fa molt mal que encara estigui atrapat a la xarxa del pecat malgrat el teu esforç. Senyor de la misericòrdia, no vull ser destruït pel fum, no vull que la mort i la resurrecció de Crist passin en va sobre mi, Senyor, pregueu perquè m’ajudeu a deixar de fumar en nom de Jesús.

Senyor Jesús, l’escriptura diu que no ho tenim perquè demanem que no. Per la vostra misericòrdia, demano llibertat sobre el pecat en nom de Jesús. El dimoni que m’ha atormentat fa que em faci un gran fumador, pregueu perquè destruïu aquest dimoni al llarg de la meva vida en nom de Jesús. Les teves paraules declaren una cosa i s’aconseguirà, Senyor, estic en la promesa d’aquesta paraula, decret que estic lliure de fumar en nom de Jesús. Anuncio la meva victòria sobre el fet de fumar en nom de Jesús, em vaig negar a ser destruït fumant, n’estic lliure en nom de Jesús.

Prego per tots els homes i dones que han estat confrontats amb el mateix dimoni que el meu, prego perquè els lliuri en nom de Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí