Pregària miracle que funciona immediatament

8
1393

Avui tractarem la pregària miracle que funciona immediatament. Si sou lectors habituals de la nostra guia d’oració, potser us haureu adonat que estem molt interessats oracions miraculoses en els darrers temps; això es deu al fet que Déu ha promès fer les seves meravelles en la vida de les persones. Veig que la gent es mou d’un punt zero a un heroi. Déu ha promès elevar la gent, aquesta situació desafiant que creieu que acabarà amb la vostra vida, que Déu arribarà i el seu esperit ira les meravelles que mai no us imagineu. Per això, Déu ens ha indicat que escrivim una guia d’oració múltiple sobre un miracle, ja que és l’època en què es produeix un miracle.
Quina és aquesta situació en què gairebé heu renunciat a l’esperança en pensar que res no us pot salvar d’aquesta calamitat que s’acosta? Déu està a punt per salvar-vos.

La força salvadora de la mà dreta funciona molt. Veig que Déu dóna la volta a les situacions. Decret que entre les persones que compartiran testimonis a través d’aquest guia de pregària, seràs un d’ells en nom de Jesús.
En aquesta guia d’oració, utilitzarem més de la paraula de Déu. Les Escriptures ens van fer entendre que el cel i la terra passaran, però cap de les paraules de Déu es quedarà sense complir el propòsit pel qual ha estat enviada. És aconsellable utilitzar la paraula de Déu quan preguem perquè es produeixi un miracle ara. Quan fem servir la paraula de Déu, empenyem Déu a treballar a través de la seva paraula.

L’escriptura ens va fer entendre que Déu honra la seva paraula més que el seu nom. Has oblidat el verset bíblic que diu que no és un home per mentir ni que és fill d’home per penedir-se? Déu ens va prometre bona salut. Les Escriptures diuen que, per a Crist, ha descobert totes les nostres malalties i ha curat totes les nostres malalties. Per tant, sempre que estigueu malalt i vulgueu un miracle, el millor que podeu fer servir és la paraula de Déu. Prego perquè, quan comenceu a utilitzar aquesta guia d’oració per aprendre a pregar per un miracle immediat, decret que la vostra vida no serà curta d’un miracle en nom de Jesús.

Punts de pregària:

Oració miracle que funciona immediatament per a la curació

Perquè l’escriptura diu al llibre de Jeremies 3:22 Els meus fills desordenats, diu el Senyor, tornen a mi i guariré els vostres cors descorats.
Senyor, segons la paraula d’aquesta escriptura, he tornat a tu per a la curació, sí, el pecat ha tingut un fort gir sobre mi, però la teva misericòrdia encara abunda. Has dit que hauria de tornar a tu i em curaràs. Pare Senyor, decret sobre mi les teves curacions en nom de Jesús. L’escriptura em va fer entendre que Crist va ser perforat per les nostres transgressions; fou aixafat per les nostres iniquitats; el càstig que ens va portar la pau va ser sobre ell, i per les seves ferides, estem curats. Senyor Jesús, per les teves ferides, decret una curació instantània sobre mi en nom de Jesús.

Oració miracle que funciona immediatament per aixecar la maledicció

Perquè s'ha escrit que Crist ha estat una maledicció per a nosaltres, perquè maleït és el que està penjat a l'arbre. Pare Senyor, trenco tots els jous de la maledicció sobre la meva vida. Confio en la potència de la vostra paraula que diu que heu estat una maledicció per a nosaltres. Això vol dir que heu estat maleït perquè pugui alliberar-me de la maledicció. A causa de la vostra paraula, m’allibero de la maledicció en nom de Jesús. Senyor Déu, tu ets el gran monarca si Isreal, ets el Déu que guarda el teu pacte. Vós vau fer una nova aliança per mitjà de la sang de Crist. Accedeixo a la nova aliança que porta la sang de Jesús i, en virtut d’aquesta sang, m’allibero de tota maledicció generacional en nom de Jesús. Per la unció, cada jou serà destruït. Totes les malediccions que s’han negat a deixar-me anar, decret que per la unció de Crist, es destrueixen aquests grillons en nom de Jesús.

Oració miracle que funciona immediatament per a un avanç econòmic

Deuteronomi 28: 11-12 
"I el Senyor et farà abundant en béns, en el fruit del teu cos, en el fruit del teu bestiar i en el fruit de la teva terra, a la terra que el Senyor va jurar als teus pares que et donaria". Senyor, m’has promès fer-me abundant en béns; decreto que m’obris la porta de la riquesa en nom de Jesús. Pare, pel que fa a la meva feina, destrueixo totes les formes de devorador i de xancre que mengen els meus beneficis; anomeno el foc de Déu sobre ells en nom de Jesús. La teva paraula va prometre que beneiràs la terra que em concerneix i que faràs que em doni fruits. Pare Senyor, decret que a partir d’ara tot el que posi a la mà prosperarà en nom de Jesús.

Oració miracle que funciona immediatament per a un lliurament segur

Èxode 23:26 No hi haurà res que deixi cries ni estèrils a la teva terra: compliré el nombre dels teus dies. Pare Senyor, estic en la pronunciació de la teva paraula i prometo que no hi haurà àrids a la terra. Prego perquè facis que la meva dona / germana parís sense estrès en nom de Jesús. Faig una crida als arcàngels del Senyor que s’encarreguen del part perquè facin càrrec de la meva dona / germana, allà on l’enemic hagi lligat el fruit del seu ventre per fer-nos plorar, decreto que el foc del Déu Totpoderós vagi i s’apagui. ella lliure en nom de Jesús. Decret que ara mateix, ella rep la seva alliberació en nom de Jesús.

anuncis

COMENTARIS 8

  1. Posa això a l’altar si us plau. Pare Déu, t'estimo i gràcies que la teva gràcia és suficient en les meves debilitats. La teva paraula diu que la batalla no et pertany a mi, senyor. Sabeu totes les coses i sabeu que he estat esperant i confiat en la vostra paraula. Saps, senyor, el meu marc és pols, coneixes el meu cor. La teva paraula diu que tens un gran amor per mi i quan sóc infidel encara ets fidel.
    Sigues fidel a mi, senyor, perquè reconec el teu nom i és una filla de l’aliança. Dius la teva paraula que honres pel teu nom Jesús. Canvieu la meva història per bon senyor perquè pugui donar testimoni de com ho vau fer per mi i la meva família. Mostra’t poderós a la meva vida. Gràcies senyor
    En nom de Jesús t'estimo senyor ..

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí