Pregària miracle que funciona immediatament

46
27943

Avui tractarem la pregària miracle que funciona immediatament. Si sou lectors habituals de la nostra guia d’oració, potser us haureu adonat que estem molt interessats oracions miraculoses en els darrers temps; això es deu al fet que Déu ha promès fer les seves meravelles en la vida de les persones. Veig que la gent es mou d’un punt zero a un heroi. Déu ha promès elevar la gent, aquesta situació desafiant que creieu que acabarà amb la vostra vida, que Déu arribarà i el seu esperit ira les meravelles que mai no us imagineu. Per això, Déu ens ha indicat que escrivim una guia d’oració múltiple sobre un miracle, ja que és l’època en què es produeix un miracle.
Quina és aquesta situació en què gairebé heu renunciat a l’esperança en pensar que res no us pot salvar d’aquesta calamitat que s’acosta? Déu està a punt per salvar-vos.

La força salvadora de la mà dreta funciona molt. Veig que Déu dóna la volta a les situacions. Decret que entre les persones que compartiran testimonis a través d’aquest guia de pregària, seràs un d’ells en nom de Jesús.
En aquesta guia d’oració, utilitzarem més de la paraula de Déu. Les Escriptures ens van fer entendre que el cel i la terra passaran, però cap de les paraules de Déu es quedarà sense complir el propòsit pel qual ha estat enviada. És aconsellable utilitzar la paraula de Déu quan preguem perquè es produeixi un miracle ara. Quan fem servir la paraula de Déu, empenyem Déu a treballar a través de la seva paraula.

L’escriptura ens va fer entendre que Déu honra la seva paraula més que el seu nom. Has oblidat el verset bíblic que diu que no és un home per mentir ni que és fill d’home per penedir-se? Déu ens va prometre bona salut. Les Escriptures diuen que, per a Crist, ha descobert totes les nostres malalties i ha curat totes les nostres malalties. Per tant, sempre que estigueu malalt i vulgueu un miracle, el millor que podeu fer servir és la paraula de Déu. Prego perquè, quan comenceu a utilitzar aquesta guia d’oració per aprendre a pregar per un miracle immediat, decret que la vostra vida no serà curta d’un miracle en nom de Jesús.

Punts de pregària:

Oració miracle que funciona immediatament per a la curació

Perquè l’escriptura diu al llibre de Jeremies 3:22 Els meus fills desordenats, diu el Senyor, tornen a mi i guariré els vostres cors descorats.
Senyor, segons la paraula d’aquesta escriptura, he tornat a tu per a la curació, sí, el pecat ha tingut un fort gir sobre mi, però la teva misericòrdia encara abunda. Has dit que hauria de tornar a tu i em curaràs. Pare Senyor, decret sobre mi les teves curacions en nom de Jesús. L’escriptura em va fer entendre que Crist va ser perforat per les nostres transgressions; fou aixafat per les nostres iniquitats; el càstig que ens va portar la pau va ser sobre ell, i per les seves ferides, estem curats. Senyor Jesús, per les teves ferides, decret una curació instantània sobre mi en nom de Jesús.

Oració miracle que funciona immediatament per aixecar la maledicció

Perquè s'ha escrit que Crist ha estat una maledicció per a nosaltres, perquè maleït és el que està penjat a l'arbre. Pare Senyor, trenco tots els jous de la maledicció sobre la meva vida. Confio en la potència de la vostra paraula que diu que heu estat una maledicció per a nosaltres. Això vol dir que heu estat maleït perquè pugui alliberar-me de la maledicció. A causa de la vostra paraula, m’allibero de la maledicció en nom de Jesús. Senyor Déu, tu ets el gran monarca si Isreal, ets el Déu que guarda el teu pacte. Vós vau fer una nova aliança per mitjà de la sang de Crist. Accedeixo a la nova aliança que porta la sang de Jesús i, en virtut d’aquesta sang, m’allibero de tota maledicció generacional en nom de Jesús. Per la unció, cada jou serà destruït. Totes les malediccions que s’han negat a deixar-me anar, decret que per la unció de Crist, es destrueixen aquests grillons en nom de Jesús.

Oració miracle que funciona immediatament per a un avanç econòmic

Deuteronomi 28: 11-12 
"I el Senyor et farà abundant en béns, en el fruit del teu cos, en el fruit del teu bestiar i en el fruit de la teva terra, a la terra que el Senyor va jurar als teus pares que et donaria". Senyor, m’has promès fer-me abundant en béns; decreto que m’obris la porta de la riquesa en nom de Jesús. Pare, pel que fa a la meva feina, destrueixo totes les formes de devorador i de xancre que mengen els meus beneficis; anomeno el foc de Déu sobre ells en nom de Jesús. La teva paraula va prometre que beneiràs la terra que em concerneix i que faràs que em doni fruits. Pare Senyor, decret que a partir d’ara tot el que posi a la mà prosperarà en nom de Jesús.

Oració miracle que funciona immediatament per a un lliurament segur

Èxode 23:26 No hi haurà res que deixi cries ni estèrils a la teva terra: compliré el nombre dels teus dies. Pare Senyor, estic en la pronunciació de la teva paraula i prometo que no hi haurà àrids a la terra. Prego perquè facis que la meva dona / germana parís sense estrès en nom de Jesús. Faig una crida als arcàngels del Senyor que s’encarreguen del part perquè facin càrrec de la meva dona / germana, allà on l’enemic hagi lligat el fruit del seu ventre per fer-nos plorar, decreto que el foc del Déu Totpoderós vagi i s’apagui. ella lliure en nom de Jesús. Decret que ara mateix, ella rep la seva alliberació en nom de Jesús.

COMENTARIS 46

 1. Posa això a l’altar si us plau. Pare Déu, t'estimo i gràcies que la teva gràcia és suficient en les meves debilitats. La teva paraula diu que la batalla no et pertany a mi, senyor. Sabeu totes les coses i sabeu que he estat esperant i confiat en la vostra paraula. Saps, senyor, el meu marc és pols, coneixes el meu cor. La teva paraula diu que tens un gran amor per mi i quan sóc infidel encara ets fidel.
  Sigues fidel a mi, senyor, perquè reconec el teu nom i és una filla de l’aliança. Dius la teva paraula que honres pel teu nom Jesús. Canvieu la meva història per bon senyor perquè pugui donar testimoni de com ho vau fer per mi i la meva família. Mostra’t poderós a la meva vida. Gràcies senyor
  En nom de Jesús t'estimo senyor ..

 2. Jesús, si us plau, protegeix-me, si us plau, per a tots aquests mals i tinc alguns desitjos poden ser veritables per a tots. Estimat Jesús, si us plau, ajuda'm amb tot per aturar els mals. m'ajudeu una vegada amb aquell estimat Jesús, si us plau, en quina via arribi.Els meus.desitjos siguin veritables.Estimat Jesús, si us plau, que tinguis la vinculació positiva de la meva.cosina...i tota.la.protecció i tota.bellesa com la meva. xicota ….si us plau.quan ho facis, estic.molt.feliç.si us plau, amb els mateixos.membres.de.família.i.tots.estimat Jesús, si us plau, protegeix-me.
  I.vol.sortir amb la família...si us plau, estimat.jeuss, no atureu.els meus.desitjos, si us plau, ajudeu-me.una vegada.per fer-se.realitzar, si us plau, estimat.Jesús, si us plau

 3. Hola, Jesús, si us plau, ajudeu-me, estic en l'enllaç dels enemics. Família, el mal vinculant negatiu com aquest, estimat Jesús, si us plau, canvieu-lo a través de les meves oracions, si us plau, ajudeu-me i mare, si us plau, per totes les coses dolentes, estimada Jesús. Els enemics són molt més terribles per a mi el que van fer amb mi tots. Estimat Jesús, si us plau, tens una profetia, estimat Jesús, si us plau, estimat Jesús, per a mi, si us plau, ajuda'm tot. De tot, estimat Jesús, sé tot per què hi ha aquesta vinculació. i per què hi ha estimat Jesús, la vinculació és forta de la raó que coneixeu estimat pare Jesús de tots els enemics, si us plau, estimat Jesús, conec la raó i em poso malalt, si us plau, estimat Jesús, doneu-me la vostra resposta, si us plau, com he de pregar.fot. la raó, si us plau, estimat Jesús, per què he de pregar. La raó, si us plau, la vinculació és per a. Fort per a tots, estimat Jesús, si us plau, i em ve a lligar-me. És injust i no ho faig. Si us plau, ajudeu-me a sortir de tot. És injust, estimat. Jesús.si us plau, què hi ha per.fort si us plau i.inclinar-me.he de resar.per això, si us plau.necessito.una.oració.mitjana.per pregar.amb mi.estimat Jesús, vull.treballar i.vull ser en.ylur.feliç, si us plau.doneu-me.una profetie estimat.Jesús, ploro.tots els dies, si us plau.ajudeu-me.estimat Jesús, si us plau.ajudeu-me.de tot.estimat.Jesús, si us plau, ajudeu.de.tot.estimat Jesús protegeix-me i ajuda'm a sortir, si us plau, estimat jocs per a tots els enemics, si us plau, atureu-me, protegiu-me, si us plau, estimat Jesús, si us plau. .hora.si us plau, hi ha algú que em pugui donar.

 4. Jesús, si us plau, ajudeu-me amb tot l'encanteri satànic sobre mi, si us plau, estimat Jesús, la meva oració i la pregunta és que hi ha alguna cosa. De coses, oli o ambuleta. sobre l'encanteri satànic, estimat Jesús, sobre tot. Els enemics de la meva família, estimat Jesús, si us plau, el que han fet, si us plau, estimat Jesús, si us plau, ajuda'm a sortir de tot estimat Jesús, si us plau, una vegada, què en dius dels meus desitjos, les oracions no ho tanquen tot estimat Jesús, si us plau, és prou terrible, estimat Jesús, si us plau, ajudeu-me, si us plau, estimat Jesús, protegiu-me de tot. De tot, estimat Jesús, protegiu-me i... si us plau, estimat Jesús, t'estimo molt, estimat Jesús, ajuda'm amb tot això satànic. encanteris, si us plau, o canvieu-ho amb els desitjos de l'aliat, pregàries, si us plau, estimat Jesús, si us plau, ajudeu-me a sortir de tot, estimat Jesús, si us plau, estic molt amb. estimat jesus si us plau estimat jesus ajudeu-nos no e El mateix dia per patir amb aquest encanteri satànic, estimat Jesús, si us plau, traieu-lo de nosaltres, si us plau, o canvieu-lo amb els desitjos, si us plau, estimat Jesús una vegada. Dóna'm la felicitat. Estimat Jesús que tots. Els enemics i aquesta persona. he sentit parlar dels meus desitjos o dels enemics, si us plau, protegeix-me. Tot sobre l'estimat Jesús, si us plau, patiu tant, si us plau, no pateixi més i un cop més desr Jesús, si us plau, ajudeu-me de tot, estimat Jesús, si us plau, ajudeu-me. Per tot això, estimat Jesús, si us plau, digueu-me. Més informació sobre els meus desitjos es fan realitat, si us plau, estimat Jesús, si us plau, ajudeu-me i estimat Jesús amb tot, si us plau, tot això. oli ambueltts estimat Jesús pot fer realitat els meus desitjos, si us plau, estimat Jesús, si us plau i compenseu tots els danyats, el que els enemics han fet amb mi i... si us plau, amb el mateix. poder desr Jesús trobar una persona que faci
  Arriba un dels desitjos puntuals. La veritable causa de tots. Quins danys, si us plau, estimat Jesús, si us plau, jo també sóc una persona i altres hem de marxar sempre com... però aleshores sempre serem aturats pel camí dels enemics. Com podem ser feliços per Jesús Res estimat Jesús, si us plau, ajudeu-me. De tot. Estimat Jesús, si us plau, ajudeu. Ajudeu-me a tots, si us plau, protegiu-me i ajudeu-me. Ajudeu-me. Ajudeu-me a trobar la manera com aquest mal encanteri satànic vingui de mi i d'altres, si us plau, estimat Jesús, ajudeu-me i, si us plau, estic sol de tots aquests problemes, si us plau, estimat. Jesús, si us plau, ajuda'm

 5. Jesús, si us plau, ajuda'm amb tots aquests encanteris satànics sobre mi les mentides totes les coses, si us plau, digues-me, estimat Jesús, pots explicar-me més sobre tots els enemics que fan. Amb mi, estimat Jesús, molts anys, si us plau, estimat Jesús, tot sobre la meva vida, si us plau, estimat Jesús, si us plau, els dolents encanteris satànics van tancar totes les portes a la llibertat. Persona estimada Jesús, si us plau, ella va fer coses dolentes i no ho sé tot sobre aquest estimat Jesús, si us plau, per què romandre amb mi estimat Jesús, si us plau, ajudeu-me a sortir de tot, estimat Jesús, si us plau, per tot aquest pro lems bi dinf de l'encanteri satànic que s'uneix dins meu estimat Jesús, si us plau, veig a la persona de la família que coneixes. Aquesta persona. Ella és molt gelosa i vol... això amb mi i va tancar totes les portes fins que no ho ha aconseguit ni l'altra persona, estimat Jesús, si us plau, ajuda a tot això, estimat Jesús. No sóc una pilota d'encanteris satànics com aquest o aquell, altres persones volen jugar amb mi estimat Jesús, com volen estimat Jesús, si us plau, vull que em puguis ajudar tot aquest estimat Jesús per a tot, estimat Jesús, si us plau, hi ha una manera estimat Jesús, per sortir de tot aquest encanteri satànic, estic al costat de l'exterior vinculant estimat Jesús, si us plau, aquesta persona, saps quina persona m'ho fa, ella em fa o aquesta persona em posa malalt per cert, estimat Jesús, si us plau, estimat Jesús, puc saber més sobre aquesta persona si us plau aquesta vinculació si us plau i wh a tu pots fer-ho per. aquesta causa. m'han portat tants anys i la mala tragèdia de tota la meva família, si us plau, estimat Jesús, vull ser teu només teu, si us plau, treu-me. l'església i vull que em facin tots aquests encanteris satànics dolents. Si us plau, estimat Jesús, si us plau, t'estimo molt, estimat Jesús, però vull saber més sobre aquesta mala unió satànica per què fa la meva família. Aquest estimat Jesús em protegeix a mi i al meu mare, si us plau, per què aquesta persona ho fa a mi i a la meva família

 6. Jesús, el meu Jesús, necessito la teva ajuda, si us plau, estimat Jesús, per què aquesta persona m'està lligant amb tot aquest encanteri d'unió satànica, si us plau, protegeix-me la meva mare i els altres que tinc ni un altre cos i després fan moltes coses com aquesta, estimat Jesús, em van danyar. molts anys per injustícia estimat Jesús, molts anys estimat Jesús, si us plau, el problema són les persones que em fan l'encanteri satànic per a un encanteri com aquest o el que no sé, estimat Jesús, si us plau, veig la gent dolenta i el seu encanteri satànic. lligant-me estimat Jesús, però què passa amb els que ho tenen sobre ells mateixos han de patir tota la vida s'han de posar malalts o altres coses dolentes, estimat Jesús, si us plau, ajudeu-me, estimat Jesús, per què és per mi, és just en absolut, estimat Jesús Si us plau, protegeix-me pel camí de la gent dolenta, estimat Jesús, si us plau, protegeix-me a mi i a la meva mare, si us plau, i els uns als altres, si us plau, estimat Jesús, si us plau, vull estar lliure de tots aquests problemes vinculants o com a esclave, saps què vull dir, estimat Jesús, si us plau, estimat Jesús, ajuda'm fora d'al Estimat Jesús, si us plau, ajudeu-me amb tot, estimat Jesús, quan algú em faci això, sé quina persona ho fa, però sóc de quina manera podeu aturar aquest Jesús i com ha de ser la meva pregària, estimat Jesús, digueu-me com he de pregar per tots els enemics de la meva família, si us plau, estimat Jesús, protegeix-me i la meva mare, si us plau, per tots els seus mals encanteris i no hi ha cap manera estimat Jesús d'aturar-ho tot sobre mi

 7. Jesús, t'estimo molt, però per què la meva vida s'ha d'aturar pel camí i un amic de mi ho fa. No té totes aquestes coses problemes, ella és en tots els nivells I. Vida exitosa tenir una bona feina, bon marit i ella és una doctora com aquesta, sempre diu que mai tinc el pro lem. Like.ylu sóc. Feliç llavors ho vaig sentir. Això, però, per què el bot té tots els problemes i jo tinc un problema. Llavors després del. El meu pare se'n va i tots els grans problemes. La família em va aturar. Això sí. Pregunta per què els altres no tenen els encanteris o els altres coses i jo tinc tot això Jesús ets t'oblides de mi o què?
  Algunes vegades vaig fer aquesta pregunta estimat Jesús
  I ho sóc. Amrgy amb tothom, però per què he de patir amb totes aquestes males ofertes i una si és meva. Amic res. Estimat Jesús, no entenc que si us plau, ajudeu-me. Per entendre que M Jesús t'estimo una vegada. Vull tenir el mateix. Vinculació. Ervry manera reeixida feliç i sense problemes Jesús, si us plau. No. Si us plau, oblideu-me per què tinc aquesta família tot el dolent i els meus amics són feliços en totes direccions

 8. Jesus ich bitte dich hilf mir Jesus ich will Schutz vor jede blöde Menschen die mir sowas antuen Jesus jede Bindung die mich gefangen hält ich will mein Recht zurück und deshalb brauche ich die Hilfe eines Mediums bitte Jesus Medium damit meine ich ein Helfer der. Hilft die Gefühle wieder im Einklang zu bringen Jesus aber ich stehe unter einem Fluch gefangen manchmal verstehe ich Jesus nicht wsrum lasst er bei einem sowas zu und bei anderen nicht Jesus ich fange langsam Menschen zu hassen Jesus weil die lacht das selber a nicht genau Jesus ich will das du auf meine Gebete eingejst ich brauche Schutz vor bösen Menschen Jesus ganz boesen Menschen Jesus alles was sie mir antuen oder angetan haben Jesus ich hasse meine family alle ich hasse wie sie einem. Quellen lassen usw Jesus ich fange langsam echt an diese menschen zu hassen alle Jesus das sie mit einem. So spielen wie waer ees wenn man mit denen allen so spielt Jesus was ist damit ud die so quellt wie waer ess dann mit der selben Bindung Jesus mit dem. Selben Verlust mit der selben kra kheit und alles andere die. Verwuenschen warum tuen die das Jesus andere lachen wissen die ernst der Lage nicht wo andere alles bekommen haben erreicht haben muststen andere wie ich so gequellt werden Jesus ist das OK woher kommt das alles und warum das alles ich will alles wissen. Jesus bitte und wie geht es weiter mit mir Jesus es ist alles nur krank einfach nur Kranlk das man menschen die in einer family sind schlechtes wuenscht bindet macht tut nie redet Jesus ist das eine family Jesus tut mit Leid Ber ich muss mit dir reden darüber Jesus home kann. Nie die Freiheit spüren Jesus wer bindet wie bindet man haben die spass daran Jesus OK ich war lange genug nett das wars mal hoffe Jesus du kannst es verstehen die habe mich jahrelang gebunden wozu ich sehe da kein Grund darin Jesus wie waere es wenn man es mit denen macht ich sehe da kein Grund darin Jesus bitte Jesus hilf mir damit so viele menschen haben die unschuldig leiden lassen. Jesus ich brauche dringend hilfe bitte. Jesús va mossegar. Eine. Prophetie Jesus ich finde es ungerecht Jesus mein. Jesús

 9. Jesus ich hatte ein Traum ich bin befangen durch die Feinde die wären…. Und… seit Jahren dann tuen die mir so viel Leid an und. Quellen mich OK wenn Sie damit meinen zu profitieren um mein Leid zu sehen rauben mir meine. Geschwister und…. weg was soll das Jesus Andere machen doch auch Fehler die ich habe noch nie gesehen das sie sowas erleben wie ich noch nie aber ich mustste so einen weg gehen dank den Feinden Jesus was sagst du zu dem. Ganzen schau her sie haben mich durch einen. Satanischen packt verbunden Jesus dadurch bringen sie Gefühle gedanken im Ungleichgewicht sie werden hellhörig usw. Jesús ich Lebe schon seit jahren so in mir. És així. A. Satanischen packt ausser man hat mir meine geschwister weg genommen und… Jesus es ist echt zu viel man hindert mir mein Leben meine. Ziele ich habe Alpträume usw Jesus was ich nicht verstehe Jesus durch diesen. Satanischen packt in mir. Leide ich unter Verlust Ängsten panikken es kommt was hch was mich hindert usw die Feinde… Und…. Machen. És així. Schlau das es denen. Dadurch gut geht Jesus bitte verhindere denen jedes erfreuen es sind 30.jahre jetz drehe es um Jesus und mach bringe alles wieder im Einklang um. Mach. Mich die nächsten 30.jahre glücklich das. I. Nicht s. Mehr habe an. Satanischen. Packt. Oder. Sowas. Dins. Mir. Jesús oder. Ausser. Mir. Jesus bitte Jesus sie bringen mein Leben in Gefahr damit meine lieben Geschwister leben nicht mehr wegen denen Jesus also langsam ist es echt zu viel was sie machen OK wie waere es wenn man das auf sie machen wuerde und man vergnügt sich damit wozu das alles total unnö wie kann man bewusst jemanden sowas antuen ich verstehe sowas nicht Jesus ich bin unter den irren gelandet mei e Geschwister haben mich immer raus geholt mir Sicherheit gegeben bitte Jesus das darf nicht so weiter gehen wie waer es for die wenn ich das machen w den selben Packt Jesus Satanischen Packt und man hindert die es kommt immer was teuflische hoch undas tuen sie mir eine Frau die niemand e wegen denen mehr hat an warum erleben sie dann nicht selber wie das ist wenn was hochkommt und die die wrankut so ei geltsch mich mal interessen die die es auf mich gemacht haben das will ich mal. Wissen ich bestehe drauf alles nachzuholen und mein. Glücklich sein auch denn jetz bin ich dran Jesus soll die doch sowas haben un ich nicht schämen sollen die sich jemand e unnötig das Leben so. Kaputt zu machen wozu OK ihr habt es mit mir getan all. Die jahre Jesus ich bin echt enttäuscht darüber was sie mir antuen damit Jesus ich will nicht mehr gehindert werden jetz bin. Ich dran Jesus Schütze. Mich und... Jesús. Lass sowas nicht mehr. Durch 30 jahre haben sie mir. Es angetan bitte sag was Dazu Jesus ich. Finde es. Nicht OK schoen haben sie daran profitieren koennen OK dann mache ich es auch so warum sollen die mein leben so kaputt machen dürfen mich hindern sollen. Die doch selber gehindert werden mich mit dem. Satanischen packt binden. Sollen. Die doch selber wissen wie das ist mal angenommen man wuerde e mit Dene. Machen Satanischen packt die. Alles. Liegt in der Hand von dieser Persona era. Ist das Jesus das ist suende was die machen. Jesús d'acord. Dann macht man es auch satanischen packt und. Morir Commen kein Schritt. Weiter man ist hellhörig und so das sie wenn sie raus gehen was hochkommt. Usw era sind es für Menschen Jesús mossegat Jesús. Ich bestehe drauf davon frei zu werden era muss man tuen. Ohne. Leid Weil. Das wollen die das man. Leidet drehe den. Spies um. JESÚS mach. Mich glücklich so das sie. Es nicht mehr schaffen nach dem. Era sie mir. angetan haben Jesus bitte lass es nicht so durchgehen was soll ich dafür tuen gibt es Beter die wissen. Wie home. Für sowas Beter diese. Feinde. Rauben einem. DEN. Frieden das ist Suende und alles. Andere als. GÖTTLICH Jesus die freuen sich so lange solange sie Macht haben über mich Jesus sie wollen mich kaputt machen warum. Tuen. Sie. És. JESÚS és mir. Igual. Era die wollen ich will. Dann mein Recht auch warum. Immer die auf jeden Fall. Guerra. Es das mit.
  Jesús ich be steh. Drauf. Diesen. Satanischen. Packt loszu werden. Innerlich ausserlich und jeder Schaden soll ersetzt werden Jesus die freuen. Sich. Nicht mehr. Um mein. Leid sondern um. Meine. Freude werden sie. Alle. Leiden. Binde Die. Genau així Jesús wie. Die mich gebunden haben ich besreh. Auf freiheit diesen. Satanischen packtes von.... Und…… Jesús wenn sie. Wollen. Sollen die es. Doch sober spüren wie das ist warum. Immer bei mir. Öde r… Jesus mich loslassen und.. Wir brauchen. Sowas. Nicht Jesús. Bitte Sag era. Dazu era ist deine. Meinung dazu. Rechne. Bitte alles. Zusammen wie die mich verhext haben oder. Diese. Satanischen packt gemacht haben. Dann spürt es. Doch. Selber wie. Das ist

 10. Jesus ich wuensche mir das du mir die richtige Wortwahl gibst des Gebetes Jesus wie soll ich für das ganze Beten was auch hilft Jesus Jesus bitte lege mir jeden Tag die richtige Worte in den Mund wie ich beten soll bitte was wirkt und nicht zurückgeht Jesus bitte wieder hilf mir

 11. Mein Jesus ich will dich nur dich du siehst die feinde bitte Schütze mama. Und mich. Jesus auch untereinander Jesus bitte mach das alle. Feinde zu Schande. Kommen die unsere Freiheit missbrauchen und unsere Gefühle. Und alles. Andere Jesus bitte erhore Gebet und ersetze die Jahre. Und. Mach das alle. Feinde zur Schande. Kommen die mir mein. Leben trachten. Durch Eifersucht. Mich. Zur. Sünde. Usw führen. Jesús mossegat. Binde mich Jesus mit. Der. Enquadernació. Des. Lebens und. Noia. Alles. Andere. Jesús caigut bitte kein. Schreit. Missbrauch o sowas. Schutte mich vor allen boesen. Sachen. Vaja. Krankheit oder. OP. Oder. Anderen. Schlimmen. Sachen. Morir. Mich. Zerstören sollen. Mach. Meine. Gedanken. Und. Gefühle. Und. Mossegat. Nicht. Hellhörig. Jesús. Das morir. FEINDE. Davon. Era. Mitbekommen Jesus bitte. Gib mir. Alles zurück. Era. Sie. Mir. Weg genomen haben. Jesús mossegat. Nimm. Mir. Morir. Feinde. Weg Jesus die mir mein Leben auf. Boese Art und. Weise binden. Jesús. Bitte um. Eine. Profeta. Und. Mach die Feinde. Unter. Schutz. Jesús. Zu. Dir. Du weisst wenn. Ich meine. Jesús. Das. Sie jede Kraft verlieren gegen mich und mein Leben Jesus mach es. Endlich so wie ich. Es. Sàlvia. Jesús den. Jeder Tag der vergeht. Verliere ich. Kan. Kraft Jesus und. Vervollständige mich. Jesús. Bitte. Sei tan instint. Jesús. Bitte. Jesús. Schenke mir. Eine. Profeta. Bitte. Binde die Feinde von mir die mein. Leben. Ruinien. Vaja. Ziel. Einklang usw. Jesús. Alles. Era. En mir. Ist. Era. Diemfeinde.machen.nimm.es.raus.und.schutze mich. Així doncs. Ich. Nicht mehr so ​​leben muss. Jesús bitte sei. Tan. Intestí. Ich. Halte. Es nicht mehr aus ersetze. Jeden. Schaden. Binde mich und. Mama. Los. Von Dieser. Art. Feinde. Packt. Mach es. Jesús. Bitte ich. Will dich wie soll. Ich zu dir kommen wenn. Home. Mich. Immer. Festhält. Jesús wie soll das gehen Jesús. Era passiert. Mit den Feinden Jesus. Das. Wuerde ich einmal. Wissen. Wollen. Genau mit denen. Die es. Auf mich gemacht. Haben. Bitte lege mir deine. Worte und. Erhore Gebet durch mm. Wo.kann.ich... Jesús wenn die Feinde. Binden. Koennen Warum. Dann ich nicht unter. Schutz. Desgleichen Jesús. Warum. Morir immer. Und. Nicht. Ich. Jesús. Ich. Bitte Jesús erhore. Gebetnund. Binde mich los. Jesús. Mach. Mich frei wer mich gebunden hat. Der. Soll. Auch von mir. Gebunden. Werden. Jesús. Warum.durfen.die.und.ich.nicht Jesus ich erbitte das. Diemfeindenjeussn

 12. Jesus ich bitte dich so sehr liebe pastoren alle in dieser welt Gemeinde es muss doch jemand e. Geben bitte der mir helfen kann Jesus meine Angehörige habe mein leben kaputt gemacht geschadet usw jedes Recht weg genommen jeuss egal wer mir helfen kann in dieser Lage bitte dringend medium Beter oder sowas der aber erfolg hat und diesenu erfolg hat und diesenutz an zum mirh auch sie frei machen. Sie ist komisch und andere Jesus bitte dem möchte ich all die Erbe Gutscheinen mein Leben ist wegen dieser Angehörigen. En Gefahr ich erldeide so viel bitte meiN.Fall ernst nehmem.jesus bitte jeden. Tag Weine ich Jesus wegen Dene Jesus bitte kein Tag vergeht wo. Ich nicht weine. Wegen diesen. Angehörigen Jesus jedem. Tag set 30 Jahren bitte nimm. Ich bei Wort jeuss die wollen mir nichts Gutes bitte Schütze mich wer mir. Errettet bitte ich verspreche dem. Übergebe ich mein hab und gut bitt mein Glücklcih sein würde mir weg genommen bitte dringend um EIN medium der mir hilft oder Beter sowas bitte entgegen gesetz bitte Jesus nicht Warten bitte bring mich gross raus jeuss positive mit Schutz alles die die mibench i gewch i gew und mein Frieden missbraucht alles Jesus die wollen gebunden unglücklich sehen bitte lass es nicht zu arbeite dagegen jeuss bitte Schütze mich vor allen Feinden bitte dass sie mir nicht mehr weg nehmen könne die. Haben mir viel geschadet jeuss bitte jemandder professionell ist Jesus bitte ich will das hab ud gut demjenigen schenken bitte beeile dich Jesus bitte warte nicht all. Zu lange die Feinde habe mich seit Jahren Jesus heiliger Geist bitte jetz hat mal Jesus Macht Jesus habe duacht bitte Jesus bitte sehe auch wie die mir geschadet haben und schaden bitte ich nehme mir jetz alles zurück das ist mir egal Jesus ich warum soll ich nicht all . Das machen koennen was andere machen JESUS ​​NEIN das geht nicht total die Lüge ihre Bindungen sollen auf die zurück fallen allen die mir gemacht haben dann fidne ich auch jemanden der es auf die. Macht Hauptsache die lassen. Mich mit. Jesús... Jesús so geht es nicht bitte mach was dagegen binde diese Menschen. Angehörige bitte und hilf mir durch dein. Geist die sind so gemein mit. Mir. Das kann ich immer noch nicht fassen wie gemein die. Sind. JESUS ​​KANN MAN SO GEMEIN SEIN. jesus bitte hilf mir. Jesús bitte stop die bitte warum. Hindert. Du morir. Nicht das sie mir. Nicht mehr machen. Keonem das verstehe ich nicht Jesus ich will mein. Recht zuruck bitte Schütze much jeuss und drehe den. Spiess doch einfach mal. Um ich kann auch vor Augen lachen

 13. Jesus bitte hilf mir Jesus alles was die Feinde Angehörige gemacht haben bitte mch es zurück auf die warum immer soll ich so leben wozu bitte hilf mir durch jemanden oder Gebet Jesus bitte hilf mir Jesus bitte lass wissen wer mir helfen kann Jesus bitte sei so gut und lass wissen wer mir helfen kann bitte ich bin bereit was zu geben muss aber schnell sein Jesus so das sie jedes Vorhaben der Feinde stoppen koennen bitte Jesus sei so gut liebe Jesus bitte keine Verbindung mehr mit mir oder mama ei. Gehen Jesus bitte ihren Hass und boese Sachen koennen sie auf sich selber überggen nicht mehr auf mich Jesus bitte sei. So gut Jesus ich brauche Schutz und wenn die was machen dann mach es mit denen so da side mich I. Frieden lassen bitte Jesus

 14. Jesús ich nur frei sein von deren boese Bindung wie kann man.auf jemanden. Der ein. Familienmitglied ist so gemein. Sein. Das verstehe ich. Nicht. Jesús
  Was sagst du dazu Jesus ist es nicht gemein. Sowas?

 15. Jesus bitte hilf mir ich bin verflucht bitte jeuss alles leidet drunter Geist Seele Psyche usw Jesus bitte ich brauche hilfe der das ganze stoppt Jesus bitte ich will frei leben. Jetz bekommen die auch die Strafe alle. Die mich bestraft haben Jesus bitte binde diesen… Bitte nicht mehr auf mich Jesus ich verlange Respekt und alles. Andere ab jetz verlange ich Respekt. Bitte schicke mir ein. Starkes. Mitjana. Jetz der mir. Hilft. Bitte. Jesús Jesús ich. Lasse mir. Nichts mehr gefallen nur weil die mich verflucht haben komme. Ich. Nicht weiter ich. Bitte. Um. Hilfe. Jesús ho va mossegar. Die Hilfe. Jesús sei així. Gut bitte. Jesús

 16. Hola, Jesús, ich brauche deine Hilfe Jesus Kürze Zusammenfassung ich stehe unter einer Bindung Vertrag ungerechterweise gefangen also kurz mein Onkel ist eine Ehe eingegangen mit einer Frau mit ihr hat er ein Vertrag er hat da nie geäußert er hat da nie geäußert er hat da nie geäußert hat wenn i mir von si un mirador zu dienen usw hat er nicht er steht in der Verantwortung mit ihr aber die hat es so gemacht das sie mit mir ebenfalls ein Vertrag ungerechter weise eingegangen ist und meint zu tun was sie will uns angst zu machen zu verhexen all. Sowas darauf hin habe ich meine Geschwister verloren un… Jesus ich finde is nicht OK auch der vertrag mit einem. Aus ihrer Familie ist nicht richtig stattgefunden da wir uns vorher nie kannten also. Alles ein Unfug sie alle. Haben das recht bekommen mit mir. Und… Jahrelang zu spielen u gerecht zu behandeln lebensenergien zu missbrauchen usw so das ich und meine Geschwister krank geworden. Sind da es um. Erbe usw ging ich habe ebenfalls.... i…. Verloren was ich ebenfalls ungerecht finde Jesus Kämpfe du fuer mich bite das diese Vertrag unterbrochen wird zwischen mir und dieser Frau und ihre Familie. Alles era sie mir. Angetan. Haben u gerecht meinetwegen. Schütze auch meine Arme. Kranke Mama. Die alt ist auch sie soll. Nicht leiden ich auch nicht und alles. Was sie mir angetan haben bitte ich zurück zu machen sie sollen gehindert werden warum ich sie ist ein vertrag mit. Meinem. Onkel eingegangen nicht mit mir sie haben alle. Auch. Nicht entra. Dem. Haus meines Vaters zu suchen. Das schenke. Ich einem. Armen Menschen gut herzigen Menschen deshalb Jesus warte nicht lange damit. Tots. Ihre Flüche die ungerechtfertigt sind haben. Sie. Alle. Per a. Treffen nicht mich bitte Jesus hilf mir. Diese Ungerechtigkeit aufzugeben es ist nicht meine Baustelle deshalb ich kann jemand helfen ja aber dass muss im vertrag stehen Jesus bitte ale. Menschen. Morir Mich. Gebunden haben das die anderen mich. Kaputt machen. Wegen Neid. Usw binde diesen. Vertrag auf diese Frau unter Schutz. Zu mir und meiner Familie. Darunter… Binde es bitte zuruck. Zu ihr und alle. Morir Mit. Gemacht. Haben da es ungerechtig ist das ist. No. Göttlich oder sonstwie nein. Jesús das geht. Nicht ich soll. Ein leben lang so leben krank. Obwohl. Ich kein Vertrag mit. Denen habe das ist. Així. Vaja. A. Beispiel jemand der nicht.
  Gràcies
  Amén

 17. Jesus es soll ebenfalls keine weiteren Beschwerden an mir haften bleiben weil du so sagst dann bekommst du so das alles ist Rache und alles andere unterbrechen alles Jeuss das es keine Nachfolgen mehr hat schliesse diese Türen alle das diese Wesen nie Jesus der ni verchtrag besteh zwischen mir und denen sondern zwischen mein Onkel und seiner Frau.
  Alles was da kommt bitte unterbrechen die haben mir so viel Leid angetan ich verlange fuer alles Schadensersatz fuer alles auch das sie mir meine Geschwister und… Und…. Und... Weg genommen haben so viel Schaden. Müssen. Die selber mal. Bekommen dannwissen sie wie das sist sowas zu haben Jesus bitte nimm. Ich Ernst

 18. hola Jesús, necessito la teva ajuda Jesús, en breu resum, estic sota un contracte de fiança empresonat injustament, així que, en resum, el meu oncle es va casar amb una dona, té un contracte amb ella, mai va dir que si em casé amb ella, tots els meus parents ens tenen. Ell no ha de servir, etc. És responsable amb ella, però ella ho va fer de tal manera que també va signar un contracte injust amb mi i pensa fer el que vol espantar-nos per embruixar tothom. Alguna cosa així, vaig perdre els meus germans i... Jesús, no crec que estigui bé, ni tan sols el contracte amb un. De la seva família realment no va passar perquè mai ens vam conèixer abans. Totes tonterias totes. Ho vaig encertar amb mi. I... jugar i tractar-se justament durant anys, abusar de les energies vitals, etc., perquè els meus germans i jo ens emmalaltitzem. Hi ha al voltant. Herència, etc. Jo també vaig anar….. I…. perdut que també trobo injust Jesús, si us plau, lluita per mi perquè aquest contracte es trenqui entre mi i aquesta dona i la seva família. tot el que em dones fet. Sigues just pel meu bé. Protegeix-me també els braços. mare malalta. El vell també ho hauria de fer. Jo tampoc pateix tot. El que m'has fet et demano que ho facis enrere S'haurien d'evitar perquè tens contracte amb tu. El meu. L'oncle no va venir amb mi, tots en tenen. També. No mirar a casa del meu pare. Que donar. jo un. pobres gent de bon cor, doncs, Jesús no s'hi espera gaire. Alles. Teniu les vostres malediccions injustificades. Ella. Tots. A. No em pegues, si us plau, Jesús ajuda'm. renunciar a aquesta injustícia no és feina meva així que puc ajudar a algú sí però això ha d'estar al contracte Jesús si us plau ale. Gent. El. jo. Els altres em van lligar. Trencar alguna cosa. Per enveja. Etc lliga aquest. Contracte sobre aquesta dona sota protecció. a mi i a la meva família. A sota... Si us plau, lligueu-lo. A ella i a tothom. El. Amb. Ho va fer. Tenir ja que és injust això és. No. Diví o d'una altra manera no. Jesús que va. No ho hauria de fer. Una vida llarga així que viu malalt. Encara que. No tinc contracte amb. Qui va fer això. Així com. A. Per exemple algú que no ho fa. Suposant que algú no ha robat i tu dius que el té i el lliga amb la malaltia i totes les coses desagradables que no són legals o ho perd tot i ha de seguir un camí que no és realment seu. Així, doncs, el perill és també amb mi Jesús, no té sentit dir i demanar que em lliguis aquest contracte que està justificat entre tu i jo... Com he dit, això està justificat. Jo per als anys en què va dir amb pena, kra kehir us, què passa constantment quan estic assegut en algun lloc o sóc tots, si us plau, no en sàpigues més de mi, si us plau, també demana protecció, no ho sé. Vull ser responsable d'aquests contractes o haver de patir també protegir la mare i els altres. Si us plau, ajuda'm amb una pregària del pastor perquè aquest contracte també es trenqui al món visible invisible.
  gràcies
  Amén

 19. Jesús, en nom de Jesús, poderosa pregària, si us plau, pateix perquè el meu veritable pare va anar a Déu pel camí dels enemics a la meva vida familiar vinculant la màgia negra, si us plau, estimat jeuss al ne. De Jesús la meva àvia el meu avi si us plau en el nom. De. Jesús meu. Persona encantadora. En. El meu. La vida si us plau, Jesús pel camí de Déu, beneeixi tota l'església i el pastor, si us plau, Déu us beneeixi a tots pel camí de Déu, si us plau, ajudeu-me el que han fet els enemics amb mi en el meu. Família i la meva germana real i. Germà per què ho van fer amb mi estimat Jesús, protegeix-me a mi i a la meva estimada mare, tots els diners de la salut, la vida emocional, si us plau, ens ajuda a complaure als enemics de la meva família. Llibertat. Fora la meva vida fora de mi. Estimat Jesús. El nom. De. Jesús i ara. Jo sóc. Sol i. Amb l'ajuda de la màgia blac van tancar la meva vida en totes direccions, si us plau, protegeix-me, protegeix-me. Vida si us plau jeuss súpliques eprotecr ma mare no mals no blac màgia més si us plau em pateixen per cert jesús estimat i. Ningú pot. No m'ajudi. Realment és així, estimat Jesús, vull la meva llibertat. El meu. Harmonia meva. La vida de tornada. Estimat Jesús, si us plau. La vida. Està activat. La teva mà no dins. La mà de... Jesús, protegeix-nos a tots. Si us plau, estimat Jesús, si us plau, ajuda'm a sortir. Tots. Si us plau, estimat Jesús, si us plau, hi ha algú per ajudar. jo. De tot estimat. Jesús ho faig. No vull. A. Tingueu això o allò.. Les coses si us plau. I. Les seves coses. jo. Si us plau ajuda'm. Fora Jesús. Ajuda. Descobrim què han fet els enemics. Amb. Us estimat jeuss I. Necessito ajuda. De tots. Estimat Jesús. Vull. Vine. Amb tu en.y.harmonie i. Sense tots aquests blac. Coses màgiques si us plau. Estimat Jesús. Ajuda'm. Fora. De. Tots. Benvolgut. Jesús. Si us plau ajuda'm. Fora de. Tots. Estimat Jesús, si us plau, ajuda. jo. De tot.
  Això és injust, si us plau. Ajuda. jo. De tot. Estimat Jesús, si us plau. Protegeix-nos

 20. Benvolgut pastor, estimada església de tot el món, Déu us beneeixi a tots, si us plau. El problema és que no ho veig per una altra persona, és tan terrible que sóc. No feliç per a tot el meu. La causa de la vida de tots. La màgia negra és si algú em treu la llibertat i la meva vida en tot, estimat Jesús. El nom. De Jesús feliç llavors no tens cap família com. jo. Llavors estàs en el mateix. Situació que els membres de la vostra família ho van tancar tot. La teva vida dins. Totes les direccions ald emocional. Tot això tan terrible i. Digues per tota la teva vida. Et deixaràs dins. D'aquesta manera això. És un danyat de tots estimat Jesús. Un danyat de tots. Benvolgut jeuss on. jo. Si us plau ajuda. Jo de tot. Estimat Jesús, si us plau, sigues feliç llavors. No tenir això com jo. Sigues feliç aleshores. Estàs content de poder treballar, tens pare mare, estàs en harmonia. Sigues feliç aleshores. No estàs en la fluència que m'agrada. jo. Qui ningú t'entengui. Prou, estimat Jesús, si us plau, per què sóc jo. En. Aquest món doncs en tinc molt. De. Enemics per aturar. El meu. La vida en totes direccions, si us plau, estimat Jesús, sigues feliç en absolut, llavors no vols perquè no hi ets. Déu, llavors no tens una vida com jo des de fa més de 30 anys que estàs. Aquesta vinculació gràcies a Déu cada vegada que sóc. Feliç llavors veig gent que no ets. Situació a la qual dic. Ells. Gràcies a Déu cada vegada que no en tens. El mateix. Problema com. Moltes gràcies, puc. No. Estigueu amb Jesús perquè jo sóc. No. Lliure no seré feliç perquè tots. Els enemics m'aturen. I em va manipular gràcies a Déu que no estàs en el mateix. Situació com jo. Moltes gràcies. Benvolgut Jesús, estimat pastor, m'estimo molt, però moltes gràcies a Jeuss, llavors no hi estàs. El mateix. Situació com jo. Benvolgut. Jesús moltes gràcies estimat Jesús, si us plau. No. Knwo. Com. El meu. La vida segueix estimat Jesús, saps els meus desitjos però el que fan els enemics. El meu. La vida destrueix si us plau protegeix-me. mare. I jo. I. El meu. La vida. Gent estimada, però quin és el problema. De tots. El. Problema. És. Són dolents i. Voler. A. Fes-me. Infeliç. Això és. El problema estimat Jesús
  Ajuda'm. Pare Jesús. Si us plau, això. Persona família. Fes el meu. La vida perquè ella vol. Per veure'm. Infeliç. A. Manipulat el meu. La vida com ella vol, si us plau. Benvolgut. Pare Jesús. Ajuda'm. Gràcies a Déu. Llavors no estàs en el mateix. Situació com jo. Estimat Jesús. Si us plau ajuda'm. De tot amén

 21. Jesús, si us plau, t'estimo tant pel camí de Déu de pastor que coneixes. Tots. Els enemics que ho van fer. Això amb mi. El que volen. És veure'm. I la meva vida és infeliç, però si us plau, enemics, deixeu-me anar, si us plau, no tinc poder per a totes aquestes coses. Tu persona a qui coneixes la meva vida. Trencar. Està a punt des que sóc. Jo. Jove vull. Estudiar. I vull fer el meu. La vida és bona però la nostra màgia negra m'uneix. Amb trauma amb coses dolentes, però per què només amb mi. Faig. No entenc que ara no tinc germana, germà i pare, és així el que fas. Amb mi és correcte les coses manipulades. Faig. No. Entén si sé el problema. Però això no és a. Problema a. Fes. Això en marxa. jo. IA sóc una dona i la meva. Poder. És suficient per a tots. Aquestes coses dolentes, estimat Jesús, si us plau. Una vegada. Em vaig escoltar i el meu. Veu i no. Això és injust, si us plau, molt injust. A. Juga amb mi el meu. La vida amb la meva feina o. Els diners o l'amor o totes les coses, estimat Jesús, si us plau, no. Només. Amb mi. Si us plau, estimat jeuss make. Alguna cosa m'envia. El real. Pregària o. Somoen. Qui pren aquesta vinculació. Fora de mi. Tranquil·la estimat Jesús. Si us plau, no amb mi. El que veuen és meu. Infelicitat i ho fan. Tot a. Mira, si us plau, estimat Jesús, ajuda. jo.

 22. Jesús, si us plau, retorna la meva vida i fes-me. Happy ho va canviar tot, si us plau. Atura. Els enemics si us plau. Ho va canviar. Tan. Que IA sóc. Tan. Feliç si us plau. Atura. Els enemics, per cert, el que fan. No veure si us plau Jesús. En. Aquest mon. Vull. A. Fes-te metge. I. Saps. Ho va canviar. Pel camí d'aquests enemics, si us plau. Protegeix-me. I. El meu. mare. Amb l'ajuda. De... Jeuss si us plau. 30.any més. Del que prenen. El meu. La vida. Fora si us plau, ajuda'm. De tot. Estimat Jesús. Desitjo de. He sentit que fas. El meu. Desitjar. Vine. De veritat estimat Jesús. Per cert, han envellit per què ho faig. No. Vine. És cert. El meu. Els desitjos els frenen. Estimat Jesús para. Ells. Fes. No. Acabat amb mi. Qualsevol més. Si us plau, estimat Jesús, si us plau, ajuda'm a saber per què. Fer. Això. A. jo. Per què estimat Jesús. Si us plau. Fer. El meu. Desitjar. Vine. És cert. Sense aquesta causa dels enemics. Això. És. El meu. Correcte si us plau. A. Fer. El meu. La vida a la meva. Indicacions si us plau. Si us plau. Estimat Déu, no juguem a pilota. M'agrada. Això. Som persones. L'humà hi.hi.himan just on Déu. Ajuda'm. Si us plau, tingues-te. Drames dolents. Tens. Estar bloquejat i. Atura. Vull. Que els anys. Compensació. Per la. Camí. Del meu. Els desitjos si us plau, això. És. El meu. Correcte, si us plau, no. Amb mi. Qualsevol més. No. Amb el meu amor no amb el meu. Real.marit o. mare o. Si us plau.

 23. Jesús necessito la teva ajuda de tot el meu pare que sóc. En ser atrapat pel camí d'aquesta gent de la meva família, sabeu quina persona hi ha... I…… I….. Benvolgut pare de Déu, em van enviar malament a mi i a la meva família per a ells mateixos i volen veure'm trist, per això envien missatges de màgia negra d'energia negativa per tot el que sempre estic cansat i malalt i no m'apunto. es vengen del tot, de manera que treuen el meu germà germà i juguen amb mi com si jo jugués a pilota. Estic sol, ho saben, però juguen i diuen que podem fer tot el que la teva vida Co. E a dalt en totes direccions. Tenim el poder de fer-ho, vegeu quan traieu el vostre germà germana de vosaltres i així us quedeu sol, si us plau, Jesús, pare, així que si us plau, deixa'm conèixer el teu poder a tots els que em treuen la meva energia estimat Pare I Necessito una persona que m'ajudi sense agafar molts diners o altres, si us plau, quan tingui una donació, però ara ha de ser aturar tot això manipulat, tota aquesta emoció, l'energia de la vida, deixen la vida des que tinc 16 anys, saps com llarg és per què no els atureu pel camí que em torno a convertir en la meva vida energètica estimat pare r Jesús en aquest any està patint tant per què no pateixen de la mateixa manera No ho entenc tot, si us plau, estimat pare, ajuda'm. Vull estudiar així, però per les seves aturades em faig. M'agradarà això cada dia que tingui això i la seva rialla no puc fer res, alguna cosa penso què és llavors tots els que ho han fet amb mi es converteixen en les mateixes coses per a ells. Tot estimat pare sóc dones i el poder no és el mateix. Com un home estimat Jesús, si us plau, ajudeu-me de tot, estimat Jesús, si us plau, ajudeu-me de tot, si us plau, fan que la meva vida sigui tan perillosa, tan dolenta per totes les coses de màgia negra, estimat Jesús, si us plau
  Ajuda'm per què ho fan. Jo per convertir-me en el poder de treure la meva vida de tots els que m'han enganyat en totes direccions és aquest pare, estimat, estimo tant Jesús i el meu pare i ajudo a tots els que puc, però no, així que aquest és un enllaç negatiu per fer-me una vida. equivocat per utilitzar-los per ells mateixos, bé el que és llavors. Els faig el mateix. Tot el que és és que riuen s'ho passen bé perquè tinc tot això molts anys i no estan bé, llavors també m'entenen en la situació que estic tants anys i amb això no n'hi ha prou amb treure'm el meu germà germana. són... No hi ha això de. Jesús pare us ho demano perquè sou persones. Qui ho fa. No vull que siguis feliç i t'uneixi amb coses dolentes, deixo amb que molts anys m'aturan el camí, les meves indicacions, si us plau, aquesta és la meva pregunta per a tots els danyats amb els quals faré el mateix. Ells. Llavors tots saben com és la terrible sensació
  En la protecció de mi la meva mare i la meva vida, la gent no s'afronta tothom i em detenen perquè ho volen no, no amb mi. Per què o ly amb mi perquè ells cosa que jo sóc. Una dona o el que Jesús ajuda a aquest terrible poble no tenen Déu en el sentit que són dolents però espero que ho sigui. Tots. De. Ells. Tenen el mateix. Wahr vinculant que em van fer a mi o a altres que coneixen. Que terrible que és llavors estan en el meu. La situació, si us plau, no només amb mi, si us plau, això és terrible que ho aconsegueixen. Jo. Des que sóc. 16 des de fa molt de temps no. Prengui. De mi estimat pare ara els toca a ells. Tots. No amb mi. Fer. Jo així. Feliç, així que gratis fes-ho tot. Arriben els meus desitjos. Cert com ara. S'ha tornat a fer. Amb ells. Tots. El mateix. Pel mateix. Com es vengen, fan coses dolentes, oh no, no. Amb mi. Em treuen la meva germana. Això és prou pare, això és suficient que puguin enganyar-se i altres però no jo. Per totes aquestes coses deprimentes, si us plau, estimat pare, però el doctor que han acabat amb mi, em recupero la vida de la mateixa manera, estimat pare, això no és just el que van fer amb mi estimat pare, si us plau, pateixo cada dia Cada any quan ho van fer. Si us plau, ajudeu-me a sortir de tot estimat pare i torneu-me a somriure la meva vida una altra vegada, vull estimat pare per tot el que han fet malbé, sé quin és el pla. Però no amb mi. Un cop més la meva vida, estimat pare, si us plau, ajuda'm pare ajuda'm pare ajuda. El pare protegeix-me la meva mare. Però. Per. La injustícia que pateixen altres persones o els fan el seu karma això no és pel camí de Déu i ells ho fan a mi. Si us plau, pare, fes-te saber el teu poder, estimat pare. El vostre poder per a aquesta injustícia, si us plau, ajudeu-me de tot, estimat pare, si us plau, ajuda. Jo de tot, estimat pare, si us plau, dóna'm una profecia com aquesta estimat Pare, si us plau, la meva vida és la meva vida i no sé què és bo, o si us plau, no ho manipulin sinó ells. Si us plau, estimat pare, ajuda'm a sortir de tota la injustícia, el que em van fer cada vegada, estimat pare, per la seva màgia negra per a tots, és que, per camí de Déu, no és bo que em digui. El teu poder és més fort, estimat Jesús, envia'm. Alguns us plau. Ajuda'm a sortir de tot. Aquests. Les coses, si us plau, sóc per a mi mateix, no em manipulen per la manera de tot estimat pare, si us plau, em prenguin. Germà germana fora de mi. Estimat pare i porta'm. Dins. Aquesta terrible situació, estimat pare per dins i per fora, va despistar què és el teu. Planifica amb tots. D'ells. Deixa'm. Coneix estimat pare, si us plau, fes-m'ho saber, estimat pare, si us plau, tot per a tot això. Això no és un motiu per fer-ho. Ell. Molts anys estimat pare, si us plau, aquest si. No. Una raó per la qual el pare juguen amb mi juguen amb ells. Em lliguen. Lligant-los. Pel mateix. Com em van enganyar, em vaig apartar. Side em va equivocar. Fins que entenguin. Que tot això. És. No. Déu pla que volen. Per veure'm tu. Feliç de veure'ls. Estàs content i fes-me feliç en absolut estimada. Pare, si us plau, prenguin. El meu. Germà germana fora de fer. Ells. A. Ells. També llavors. Ells saben com és el mateix. Camí cap a. Deixa-hi. Aquesta situació i això no és ell pla. De les coses dolentes no. Per. Déu, estimat pare Jesús, si us plau, ajudeu-me de tot, si us plau, estimat. Jesús, si us plau, obre. Les meves portes estan tancades em treuen totes les coses de màgia blac el que estan fetes em permeten. Vine. In.y.harmonie neteja la vida amb tu estimat pare i no em manipulis. Dins. Això o. Aquesta direcció la faig. No. Tenir dins. Fora blacagic van fer fet amb ells. El mateix. Benvolgut pare Tipp. Ells saben. Com és. Surt amb. Això és així. Qualsevol any en què no ets el teu dret. Una energia diferent per tot el estimat pare, això no és correcte. Amb ells. Tots. Estimat pare, pare'm. El pla o la vida ho aconsegueix. Ells. Tots. Per què només amb mi. Cada vegada. Amb mi ho faig. No ho entenc, estimat pare, si us plau, ajuda. Jo.

 24. Jesús, si us plau, el problema és que dins meu hi ha l'energia vital i aquesta energia vital està sortint d'alguns dels membres per utilitzar-la per treure'n profit. Ells mateixos Jesús, així que el benefici és manipular-me en l'ànima i això per aturar que Jesús, per cert, per què això és gent dolenta i quin és el seu desig de danyar algú. El benefici estimat Jesús és aquest Jesús just que vull. Per estudiar ho detenen per la via d'enquadernació que vull fer. El meu. La vida millor. En nom de Jesús. Paren que això no és. Bon joc I. Necessito ajuda actualment. De tot, si us plau, no. Parar. jo. Atureu-los. Tots. Si us plau. Per la protecció a mi. mare. I el meu
  … Si us plau. Jesús Till.now.thr mala gent guanya sobre mi o. Orhter a. He sentit com de terrible és la meva vida, són feliços. Ells fan. És per la manera d'unir un terrible. El temps, la meva pregunta és com es fan els altres. Ells. El mateix. Això és així. Boig però dins. La família ha de ser l'amor no el dolent junts estimat Jesús la pregunta com es pot. Veig aquesta persona. Infeliç o. M'agrada. Això o. Atura. La seva vida. En. Cada direcció estimat Jesús abans que es faci més terrible. Si us plau ajuda. jo. No tinc poder. Ja n'hi ha prou estimat Jesús. Per. jo. A. Vida horrorosa. Què. El. Enemics fets. Amb. Però... pregunta. És el que va passar amb. Ells. Tots. Per què ells. S'ha acabat amb.e.o.l'obligació només de mi. Estimat Jesús, si us plau. Ajuda'm. De tot el meu. Jesús, necessito el teu. Ajuda. Actualment estimat Jesús
  Si us plau. No. Atureu-me. Si us plau. Jo sóc. La seva direcció I. Vine. En. El meu. Llibertat si us plau

 25. Jesús, si us plau, et dic la meva situació, primer primer protecció per a mi i mare, si us plau, els enemics de la meva família que saben qui són, no sé per què ho fan, però per a mi és molt difícil sortir amb més energia dins meu per aturar la meva vida en totes direccions primer estimat Jesús, si us plau, el problema. Crec que em veuen feliç i molt feliç, així que per això em vinculen, estimat Jesús, i saben que cada vegada que guanyem d'aquesta o aquella gent perquè puguem vincular aquesta o aquella gent i guanyem. Sobre. Ells. Tot així el que van fer el treadet em u just und no bo per tot el temps estimat Jesús vull estudiar m'aturen la vida i el y fan tantes coses dolentes en el punter de protecció. Andy mare. Estimat Jesús, què ets k. Sobre aquesta gent primer saben que jo no guanyo, guanyen aquesta situació, però QUÈ dius que és just QUÈ van fer la meva pregunta és quan. Em fan per què no tenen la mateixa unió que jo també o fora. Saben com de terribles són. Perquè per a mi no és cap motiu per fer això per a una dona que vol estudiar i. Els enemics ho aturen i tot. De. Ells. Necessito el teu moll Jesús que el que dius. Aquests membres de la família i quina és la vostra raó de tots. D'aquell estimat Jesús m'aturen, estimat jocs, obriu totes les portes que m'aturen i doneu-me tot el que vull contra tots els enemics que volen veure'm u feliç em fan tan feliç que em lliguen. Lligant-los estimat Jesús, perquè ho fan a mi. I no em deixis anar quin és el problema. Sempre amb mi ho faig. No entenc que tots els estimats Jesús, puc saber que tots els estimats Jesús si us plau, quin és el problema. Amb mi tot no n'hi ha prou amb el que han fet amb nosaltres, estimat Jesús, si us plau, ajudeu-me amb tota aquesta gent i pensen que ells són els guanyadors jeuss on és el guanyador, si us plau, feu-me saber que no amb mi i la meva vida, gent mare. I una altra, si us plau, no amb la meva vida més, si us plau, estimat Jesús, si us plau, fes Jesús. Tot el contrari d'ells. El que volen. Veure fer-me feliç fer que vingui aquesta enquadernació. Fora de mi i surto. Iny. La llibertat i la seva cosa mai co. E. Torna i fes-me així. Feliços tan feliços que esdevinguin... Estimat Jesús, si us plau, això és. El desig que pots fer. Aquest desig arriba. Benvolgut Jesús, protegeix-me a mi i a la meva mare. Si us plau, estimat Jesús, si us plau, ajuda'm a sortir de tots els estimats jeuss que tots els enemics en. Els membres de la família no tenen cap possibilitat. Fes. Les coses negatives amb mi estimat Jesús si us plau, mai amb mi estimat jeuss primer han de venir. En el meu. Situació i després podem parlar i llavors si us plau estimat jeuss, no m'aturis si us plau. Fer. jo. Tan feliç abans de tots els anys, si us plau. En contra dels meus enemics si us plau, no. Oportunitat de. Ells. Tots. Si us plau, Jesús ho faci. No em donen. El dret a fer-ho estimat Jesús

 26. Jesús, si us plau, ajuda'm a sortir de tots els enemics. Moltes coses dolentes si us plau, jeuss, fes-me tan feliç abans i protegeix-me a mi i a la meva mare. I fes-la feliç també que els enemics té n. Teniu l'oportunitat de canviar la situació, si us plau. jo. Tan. Fet feliç. Em vaig unir feliç i em va protegir. Per. Tots estimat Jesús per tots. L'any. Jesús no. Només. Amb mi estimat Jesús, si us plau, ajuda. jo. Si us plau, feu. jo. Feliç per a tots. Estimat Jesús, si us plau. I. Necessito una vinculació positiva per ser feliç per a tots estimat Jesús, si us plau, Jesús, ajuda'm, si us plau, estimat Jesús, si us plau, estimat Jesús, ajuda'm. Si us plau, estimat Jesús, si us plau, estimat Jesús, fes el contrari de tot. El que volen veure amb mi llavors. Ells veuen el meu. Fabricació sense èxit. jo. Reeixit com aquest estimat Jesús la cosa forta estimat jeuss no amb mi. O. El meu. mare. Benvolgut. Jesús, fes-nos feliços per tots. De la teva vida fes. No. Fer. Tots. La manipulació negativa en mi. Benvolgut jeuss, si us plau, per a tots. Si us plau ajuda'm. Jesús, si us plau, ajuda'm Jesús, si us plau, ajuda'm. Jo Jesús, si us plau, ajuda'm. Jesús, si us plau, ajuda'm. Jesús, si us plau, ajuda'm. Jesús per a tots. Si us plau

 27. Modlite sa za pokoj v mojom dome aby vsetko zlo zmizlo aby som mala pokoj lasku vieru a nadej za zdravie mna manzela amojich deti acelu moju rodinu za pokoj lasku stastie a porozumenie abi sme sa. Z mojov rodinov tak milovaly ako nas miluje nas pan jezis kristus Amen

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.