Oració pel miracle ara mateix

2
1429

Avui tractarem ara mateix d’una oració per un miracle. Qui no vol un miracle? Especialment l'espontània? El tipus de miracle que succeirà en el moment oportú quan hauria de fer-ho. Si recordeu els tres hebreus, Shadrach Meshach i Abednego, quan eren davant del rei simplement perquè no s’inclinaran, se’ls va ordenar que els tiressin al forn ardent, la resta d’aquesta història és una història familiar.

L’oració per un miracle ara mateix és una guia d’oració per a aquells que moren i necessiten un miracle. Si Déu no hagués permès que es produís un Miracle a l’instant, els tres hebreus haurien estat assassinats al forn en flames i moririen. Hauria comportat burla al nom de Déu. Hi ha algunes situacions a la nostra vida que tot el que necessitem és un miracle espontani, i és per això que aquesta solució d’oració és essencial. Decret per l’autoritat del cel que quan comenceu a utilitzar aquesta guia, aquest miracle que heu estat esperant passarà ara mateix en nom de Jesús.

Només cal prendre, per exemple, una dona que ha estat treballant durant dies i que està a punt de ser introduïda al teatre per passar per sota del ganivet; un miracle instantani pot fer que lliuri fàcilment sense passar per sota del ganivet. Decret per l'autoritat del cel, allà on l'enemic us hagi lligat a matar, decreto que el poder de Déu hi anirà i us alliberarà en nom de Jesús. En tot allò que us faci vergonya si no es produeix un miracle, decreto que ara mateix us comenci a produir un miracle en nom de Jesús.

No cal esperar fins a l’últim minut abans de cridar per un miracle, Déu està disposat a rescatar el seu poble de la vergonya i els retrets. Tot el que heu de fer és portar-lo a ell en oracions. Potser esteu a punt de ser acomiadat de la feina o esteu a punt de perdre un dels vostres parents propers per aquesta malaltia o malaltia que ha contaminat tota l'assistència mèdica, sabeu que hi ha un gran curandero que està sempre preparat per curar tota mena de malalties. Tot el que heu de fer és parlar amb ell, i això és el que us ajudarà aquesta guia d’oració. Prego perquè Déu respongui a la vostra pregària en nom de Jesús.

Punts de pregària

Pare Senyor, he arribat a un punt de la meva vida que tota la meva esperança i expectació són per a tu. I si no ho fas, moriré Senyor. Prego perquè respongueu la meva oració des de l’alt, tingueu pietat de mi i escolteu la veu de les meves súpliques.

Senyor Jesús, prego pel cas judicial on he estat arrossegat. Demà és el judici, i només vosaltres testimonieu que no vaig fer el que m’acusaven i em van acusar. Però, tal com és ara, totes les probabilitats van contra mi, però crec fermament en el miracle que faràs. Pare del cel, per la teva misericòrdia, prego que em reivindiquis en nom de Jesús. Senyor, no deixis que el teu nom es converteixi en una burla. Prego perquè t’aixequis i facis allò que només pots fer en nom de Jesús.

Pare Senyor, prego un miracle instantani sobre la vida de la meva dona / germana, que ha estat a la sala de treballs durant hores i dies, i ara sembla que tota l’esperança que queda és que passi sota el ganivet. Els metges l’han preparada per a ser operada, però Jesús, crec fermament en el que podeu fer. Prego perquè estengueu les mans sobre ella ara mateix en nom de Jesús. Ets el metge diví que tracta d'una manera que està més enllà de la comprensió d'un home mortal. Prego perquè, pel vostre poder, la toqueu ara mateix en nom de Jesús. El nadó a l’úter és un regal teu, Jesús. Prego perquè per la vostra misericòrdia li doni un lliurament suau en nom de Jesús.

Senyor Jesús, demà m’enfrontaré al tribunal per un sospitós problema de frau a la meva oficina. Pare, saps que no hi tinc res a veure, però com que és el meu càrrec, se m’ha fet responsable. Si això persisteix, no només perdré la meva feina i també podré ser empresonat. Prego perquè aquesta nit sorgeixis en el teu poder i facis produir meravelles abans de l’alba. Prego perquè exposeu els malvats, pregueu que exposeu a tots els homes i dones que hi ha darrere d'aquesta malversació. Senyor els exposa i em faci justícia en nom de Jesús.

Pare Senyor, estic fart de les meves finances epilèptiques. Prego perquè em doneu provisions en nom de Jesús. Perquè s’ha escrit que Déu proveirà totes les meves necessitats segons les seves riqueses en glòria per mitjà de Crist Jesús, decret per les clemències de l’altíssim que proporcioneu totes les meves necessitats en nom de Jesús. Decret que un miracle immediat que elevarà la meva vida financera del punt zero a milers de milions. Prego que passi ara mateix en nom de Jesús.

Senyor Déu, pregueu perquè em connecteu amb homes i dones de propòsit, homes i dones del destí, la gent que em farà créixer en totes les ramificacions. Els homes i les dones que la meva vida necessita per funcionar sense problemes. Prego perquè em connecteu amb ells en nom de Jesús. Decret que passa un Miracle immediat sobre tot allò que concerneix la meva vida en nom de Jesús. Allà on la meva vida no necessita res més que un miracle, prego perquè em surti un miracle en nom de Jesús.

anuncis

COMENTARIS 2

  1. Good.day, el germà pastor Kenya Coates és a l'hospital amb un cervell empassat en un ventilador, el metge decideix que aquesta nit, si no respon, serà apagat del ventilador, crec en el poder del poder

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí