Oració a l’hora d’anar a dormir per a nens

0
1202

Avui tractarem de pregàries per anar a dormir per als nens. Els pares han d’involucrar els seus fills en la pregària abans d’anar a dormir abans de retirar-se al llit. A causa de la naturalesa dels nens, és possible que no recordin o donin importància a l’oració a dormir. El pare o la mare és assegurar-se que s’hi acostumen.

L’oració a l’hora d’anar a dormir per als nens pot adoptar formes o patrons diferents. Pot ser una protecció contra algun esperit invisible a mitja nit tenir fills petits. I, a més, podria ser un patró per ensenyar al nen en el camí del Senyor, de manera que, quan creixin, no se’n vagi. Molts nens han perdut el destí simplement perquè els seus pares es van relaxar al lloc de l’oració. L’escriptura no s’equivocava quan deia que els cristians havien de pregar sense temps.

La Bíblia va fer saber que el dimoni no descansa. Passa com una bèstia famolenca que busca a qui devorar. I el lladre no ve durant el dia quan el propietari de la casa està despert activament. El lladre vindrà a la nit quan estigui segur que el propietari de la casa s’ha anat a dormir, les nostres oracions com a mecanisme de defensa que ens protegeixi dels vicis del diable. Decret com viu Déu i viu el seu esperit, l’enemic no tindrà poder sobre els vostres fills en nom de Jesús.

Una altra raó important per la qual hem de comprometre els nens en l’oració a l’hora d’anar a dormir és complir les paraules del Senyor que formen el vostre fill en el camí que hauria d’anar perquè, quan creixi, no se’n vagi. Quan participem contínuament els nostres fills en oracions, els donarà una sensació de consciència que l’oració és una part integral de la seva existència. Prego perquè l’enemic no tingui poder sobre els vostres fills en nom de Jesús. L’esperit maligne del diable que posseeix la vida de nens petits no s’acostarà mai als vostres fills en nom de Jesús.

A partir d’ara, assigno els serafins de la glòria perquè es facin càrrec dels vostres fills; els guiaran i protegiran en nom de Jesús. Estudieu i utilitzeu aquesta pregària per anar a dormir per als nens i segur que protegireu la vida dels vostres fills.
Heu de deixar que els vostres fills repeteixin després del moment de la pregària. Ensenyeu-los a resar perquè puguin aprendre a comunicar-se amb Déu.

Punts de pregària:

Benvolgut Senyor, t’agraeixo l’èxit del meu dia. T’ho agraeixo perquè em vas protegir durant tot el dia. T’agraeixo, Senyor Jesús, perquè vas estar al meu costat cada minut del dia i no vas permetre que arribés cap mal. Et dono les gràcies, Senyor Jesús, per això, que el teu nom sigui exaltat.

Pare al cel, t’agraeixo la vida dels meus pares, t’ho agraeixo perquè els vas ensenyar a ensenyar-nos a la teva manera, t’agraeixo perquè no els vas deixar mai ni un moment, t’ho agraeixo perquè no deixessis cap els passi el mal, que el vostre nom sigui exaltat en el nom de Jesús.

Pare Senyor, prego pel perdó del pecat. De tota manera que he pecat infantilment contra tu, de qualsevol manera que he comès un delicte i no sé, Senyor, perdona'm. Per amor i mort del fill Jesucrist, pregueu que em perdoneu. I prometo que no els faré mai més, perquè la vostra paraula diu que els sacrificis del Senyor són un esperit trencat i un cor trencat i contrit que no menysprearà.

Senyor Jesús, prego perquè, mentre vagi a dormir aquesta nit, pregui perquè les teves mans de protecció siguin sobre mi. Em protegeixo de qualsevol fletxa que vola de nit. Perquè diu l’escriptura, els nens són un do de Déu. Com que m’heu fet un regal vostre als meus pares, Senyor, si us plau, no permeteu que l’enemic agafi el regal en nom de Jesús.

Pare Senyor, em poso en contra de qualsevol forma de somni espantós que pugui contaminar la nit. Tots els somnis demoníacs que l’enemic ha organitzat per dur-me a dormir per espantar-me, destrueixo aquests somnis en nom de Jesús. L’escriptura diu que Déu no ens ha donat l’esperit de la por, sinó de la filiació, per cridar Ahba Pare. Senyor, clam avui a tu que has de destruir tots els somnis malvats que no vinguin a dormir aquesta nit en nom de Jesús.

Pare Senyor, per això, s’ha escrit que per a signes i meravelles i l’escriptura també va fer entendre que porto la marca de Crist perquè ningú no em molesti. Venc contra tots els atacs enemics amb el teu poder. Prego perquè destrueixis els seus atacs en nom de Jesús.

Senyor Jesús, ja que demà entraré en un nou dia, santifico demà amb la teva preciosa sang. Prego perquè tot mal carregat sigui la sang de Jesús que anul·li demà. Perquè s’ha escrit que I el van vèncer per la sang del xai i per les paraules dels seus testimonis. Decret en nom de Jesús que demà destruireu tots els mals en nom de Jesús.

Senyor Jesús, confio la meva educació a les teves mans. Prego perquè em doneu la gràcia d’excel·lir excel·lentment en el nom de Jesús. I decret al meu futur que serà genial en nom de Jesús. Dormit aquesta nit, vull que em revelis coses profundes sobre mi mateix. Decret que el cel de les revelacions m’obri en nom de Jesús. Demà al matí, deixeu-me tenir ganes de glorificar el vostre nom, en Jesús, reso.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí