Punts d’oració a l’espera del senyor

0
1130

Avui tractarem de punts d’oració a l’espera del Senyor. Sovint, quan Déu promet donar-nos alguna cosa, la manifestació d’aquestes coses no és espontània. Moltes vegades és una prova de la nostra fe en el Senyor. Dibuixant una referència de la història d’Abraham després que Déu li donés instruccions de deixar la casa del seu pare i la seva mare cap a un lloc que se li mostrarà. Després d’això, Déu li va dir que camina davant d’ell i que sigui perfecte, i establirà el seu pacte amb Abraham.

La més gran de les promeses de Déu per a Abraham va ser convertir-lo en el pare de moltes nacions, mentre que Abraham i la seva dona Sara eren estèrils. I, malgrat la promesa i l’aliança de Déu amb la vida d’Abraham, va romandre estèril encara. Hi ha vegades que Déu vol que exhibim un bon personatge quan l’esperem. A l’estructura de Déu, hi ha un lloc anomenat sala d’espera. Quan no haguem rebut el compliment de la promesa, estarem a la sala d’espera. La nostra conducta en aquesta espera determinarà la rapidesa amb què arribaria aquesta benedicció. La història dels israelites és un exemple perfecte. Déu va prometre portar-los a la terra de Canaan i va prometre que el viatge seria de quaranta dies i nit, però, a causa de la seva mala conducta, el viatge va acabar convertint-se en quaranta anys.

També, en un moment donat, serem a la sala d’espera. Hem de pregar per la gràcia de Déu per mostrar un bon caràcter mentre esperem. Algunes persones han perdut en un moment determinat les benediccions de Déu perquè s’impacienten mentre esperen al Senyor, la seva impaciència els ha fet parlar a Déu demanant seguretat si encara és capaç de fer el que els va prometre. Decret que per la gràcia del Déu Totpoderós, no perdreu les benediccions del Senyor. La gràcia de mantenir un bon caràcter mentre espereu al Senyor i la gràcia de no perdre mai l’esperança en totes les seves promeses, prego que Déu us ho concedeixi.

Mentre llegiu aquest article, podeu trobar el coratge d’esperar fins que Déu respongui a aquesta pregària en nom de Jesús? Preneu-vos el temps per estudiar aquestes oracions amb eficàcia, digueu-les més sovint per obtenir força, i Déu us les concedirà.

Punts de pregària:

  • Senyor Jesús, t’agraeixo les teves promeses. T’ho agraeixo perquè em vas considerar digna de rebre de tu. Et dono les gràcies per la benedicció que em vas prometre a les Escriptures, t’agraeixo les que em vas prometre mitjançant el teu profeta i t’agraeixo les que tu mateix em vas dir. Senyor, que el teu nom sigui exaltat en el nom de Jesús. Pare Senyor, sé que actualment estic a la meva sala d’espera, Senyor, concediu-me la gràcia d’exhibir un bon caràcter mentre us espero. Doneu-los la força de donar-me sempre la gràcia de no perdre mai l’esperança en vosaltres. I fins que no porteu aquestes promeses a manifestació, concediu-me la gràcia de seguir esperant de bona fe.
  • Pare Senyor, vinc contra totes les formes de distracció, poso sota control totes les formes de temptacions en nom de Jesús. Totes les agendes del diable per fer-me apartar la mirada de tu. Tots els esquemes de l’enemic que em facin avançar en altres llocs, Senyor Jesús, els destrueixo en nom de Jesús. Perquè sé que els patiments i les tribulacions que tinc ara no són res en comparació amb les benediccions i la glòria que teniu per a mi, Senyor, si us plau, ajudeu-me a no perdre-la en nom de Jesús. No vull perdre les vostres benediccions perquè no podia esperar una mica més, concediu la paciència per seguir esperant-vos. Igual que els tres hebreus van prometre no negar Déu malgrat el forn en flames, doneu-me la gràcia de no inclinar mai la meva fe davant la pressió de la vida.
  • Senyor Jesús, sé que esperar-te pot ser molt frustrant, l’amargor del cor i les desagradables condemnes de la gent poden provocar un retrocés de qualsevol home. Però Déu, prego perquè la força sigui ferma davant la vostra presència, la gràcia per esperar contínuament, la gràcia que no sigui distreta per la condemna de la gent, la gràcia que no us deixi aclaparar per l’èxit dels altres, pregueu que em concediu això gràcia en nom de Jesús.
  • Pare Senyor, prego que amb la vostra gràcia accelereu la manifestació d'aquestes benediccions. Perquè l’escriptura diu que les serioses expectatives de la criatura esperen les manifestacions dels fills de Déu. Senyor, la gent em mira cap amunt, em mira amb força per cantar els meus elogis quan guanyo i per condemnar-me quan fallo. Pare, l’èxit de la criatura, espera la meva manifestació com a fill, pare, prego que compleixi totes les vostres promeses sobre el meu en nom de Jesús. Avui ploro davant vosaltres, ploro amb la preciosa sang de Crist que parla la justícia que la sang d’Abel, prego que per la vostra misericòrdia que perdura per sempre no em deixeu perdre abans de complir les vostres promeses sobre la meva vida en nom. de Jesús.
  • Senyor Jesús, la fe d’un home perdura al núvol quan l’esperança i les expectatives són massa llargues. Pare, per la teva pietat, sé que no ets un home per mentir; ni ets fill d’home per penedir-te. Sé amb seguretat que complireu aquestes promeses a la meva vida. Per la vostra misericòrdia, pregueu perquè es compleixin ràpidament aquestes benediccions en nom de Jesús. Senyor, ajudeu la meva esperança, enforteix la meva fe mitjançant la manifestació d’aquestes benediccions en nom de Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí