Oració per curar-se amb versos bíblics

1
1382

Avui tractarem amb una oració per a guariments i versos de la Bíblia. Déu ha promès que ens curarà de totes les nostres malalties i malalties. El que hem de fer és pregar i creure que Déu és capaç de curar-nos. Aquest és un període en què el món sencer està passant per una situació incòmoda. Moltes persones són fins i tot escèptiques de visitar centres de salut perquè temien que la gent pensés que el Covid-19 mortal els infecta.

Per molt que el virus s'hagi negat a evacuar el planeta Terra, hem d'entendre que Déu continua sent al tron, i la seva mirada continua mirant la terra per rescatar el món d'aquesta pandèmia. Una de les maneres en què Déu vol sanar el món és a través de les oracions dels sants. És per això que aquesta oració per versos curatius i bíblics és molt important. En aquest article tractarem oracions curatives per a nosaltres, el nostre país i el món en general.

Curació va ser una de les activitats més importants del missioner de Crist a la terra. Va anar d’un lloc a un altre, curant tota mena de malalties i expulsant dimonis. No és estrany que l’escriptura digui que l’Esperit del Senyor Déu és sobre mi, perquè el Senyor m’ha ungit per predicar bones notícies als pobres; M’ha enviat per curar el cor trencat, per proclamar la llibertat als captius i l’obertura de la presó per als lligats. De la mateixa manera que Crist va ser enviat per ressuscitar els morts, curar els malalts, també tenim el poder de pregar per la curació, i es produirà, ja que les Escriptures diuen, tal i com és així. Farem una pregària per a la curació amb versets bíblics per al nostre ús.

Punts de pregària

Senyor Jesús, crec que sou el gran sanador i que sou capaç de curar tota malaltia. Avui us prego que, amb el vostre poder, em guareixi de tota la meva malaltia en el nom de Jesús. Us ploro avui pel que fa a aquest càncer, tumor cerebral, diabètics i tot perquè crec que el vostre nom és més fort, més gran i més potent que totes aquestes malalties, i l’escriptura diu al mencionar el nom de Jesús, cada genoll. s’ha d’inclinar. Tota llengua ha de confessar que és Déu. Decret en nom de Jesús que es destrueix la retenció de càncer, diabètics i tumors cerebrals.
Deuteronom 7:15, "I el Senyor us traurà tota la malaltia i no us posarà cap de les males malalties d'Egipte, que ja sabeu; però els posarà sobre tots els que us odien.

Senyor Jesús, estic a la boca de tots els homes i dones que actualment estan malalts, tothom que pateix el dolor com a conseqüència d’una malaltia o una altra, segons l’escriptura diu que l’oració efectiva dels justos és molt útil. Prego que Déu, amb la vostra pietat, guareixi les seves malalties en el nom de Jesús. L’escriptura em va fer entendre que Déu traurà les llàgrimes de les cares de les persones; substituirà el dolor per la felicitat i les llàgrimes per les rialles. Senyor, segons les vostres promeses, estic pendent mentre dicto que em cura de la meva malaltia en el nom de Jesús.
Jaume 5:15, "I la pregària de fe salvarà els malalts i el Senyor el farà pujar; i si ha comès pecats, seran perdonats.

La Bíblia diu: si la meva gent que és cridada pel meu nom es pot humiliar davant meu, si es pot allunyar del seu pecat, escoltaré les seves oracions des del cel i guariré la seva terra. Pare Senyor, la terra de la terra està malalta i el món sencer està passant per un moment de turbulència. Senyor, preguem que tingueu pietat del món en el nom de Jesús. Senyor Déu, entenem que, fins i tot en la vostra ira, seràs misericordiós, sobretot quan vegi la sang que flueix per la creu del Calvari. Vostè és un Déu bondadós i preguem que esborri aquesta pandèmia de la superfície de la terra en el nom de Jesús.
2 crònica 7:14 El meu poble, que es diu amb el meu nom, s'humiliarà, pregarà i buscarà el meu rostre, i es desviarà dels seus camins malvats, escoltaré des del cel i perdonaré el seu pecat i guarirà la seva terra

Senyor Jesús, l’escriptura amonesta que preguem per la pau de Jerusalem i que els que l’estimen prosperin. Senyor Jesús, decretem les vostres curacions a la terra, la pau a Àfrica, la pau a Àsia, decretem la vostra pau a Europa, decretem la vostra pau a Amèrica del Sud, la vostra pau a Amèrica del Nord, decretem la pau de Déu a sobre Austràlia, en nom de Jesús. Preguem que l’àngel de la curació, l’àngel de la bona salut, visiti avui els quatre racons de la terra en el nom de Jesús.
Salm 122: 6 Preguem per la pau de Jerusalem: "Que prosperin els qui t'estimen.

L’escriptura em va fer entendre els vostres plans per a mi. Diu que els plans del bé i no del mal em donen un final esperat. Senyor, amb aquesta promesa, estic d'acord, em nego a tallar-me la malària, em nego a ser obstaculitzat per la insuficiència renal, em nego a ser aturat per la insuficiència cardíaca. Prego perquè, en nom de Jesucrist de Natzaret, tota forma de malaltia o malaltia que hi ha al meu interior sigui destruïda en nom de Jesús. Decreto que les mans de les curacions del Déu Totpoderós recolzin sobre mi ara mateix en nom de Jesús. Tot el que cal tocar al meu cos, tot el que cal arreglar, decret que per la misericòrdia de Déu Totpoderós, començareu a arreglar-los al nom de Jesús.
Mateu 10: 8, "Cura els malalts, neteja els leprosos, aixeca els morts i expulsa els diables: lliurement has rebut, lliura lliurement.

anuncis

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí