Punts de pregària intercessòria amb versos bíblics

2
21256

Avui tractarem sobre punts de pregària intercessòria amb versos de la Bíblia. La intercessòria, a diferència d’altres formes d’oracions, es fa a Déu en nom d’una altra persona. En la majoria dels casos, pot ser que l’altra persona sigui feble en les oracions, o simplement sentis que deu a l’altra persona un deure de tenir cura en el culte, tal com va fer l’església per a l’apòstol Pere quan va ser llançada a la presó.

En temps antics, el sacerdot actuava com a intercessor entre el poble i Déu. Es mantenen a la bretxa del poble davant Déu i negocien en nom del poble per Déu. El poder d’intercessió no es pot sobreestimar ja que pot canviar el cor de Déu pel que fa a un tema o persones determinades.

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries


Nou llibre del pastor Ikechukwu. 
Disponible ara a Amazon

A partir d’una referència de l’escriptura, tots podem demostrar que el pla inicial de Déu era destruir tota la ciutat de Sodoma i Gomorra sense escatimar una sola ànima. Per Déu, tothom que es quedava a la ciutat era terrible, i Déu va decidir destruir la ciutat enviant alguns arcàngels a la ciutat per destruir-la.
No obstant això, Abraham va poder guanyar temps per al seu germà Lot i la seva família mitjançant la intercessió. Déu va dir: ¿Amagaré alguna cosa que estic a punt de fer a Abraham? Això mostra que fins a quin punt la relació entre Abraham i Déu havia estat aclaparadora. Abraham va aprofitar les seves possibilitats i va intercedir en nom de Sodoma i Gomorra. Va preguntar a Déu si encara destruiria la ciutat si només hi havia cinquanta persones justes, i Déu va dir que estalviaria tota la ciutat si només trobés cinquanta persones justes.

Abraham encara va anar més enllà i va intercedir fins que va arribar a només deu persones, i Déu va tornar a prometre no destruir la ciutat encara que només trobés deu persones justes. Suposem que un home pot estar en la bretxa de tota la nació que demostri que Déu sempre necessitarà que les persones estiguin a l’altura dels altres. L’oració intercessòria va salvar l’apòstol Pere de la possible execució. Fins i tot Pere havia donat i estava disposat a morir; tanmateix, la bíblia va registrar que l'església pregava ferventment per ell, i Déu va respondre.

De la mateixa manera, a la nostra vida també haurem d’intercedir pels altres tant com intercedeixen per nosaltres. Nosaltres volem intercedir per la nostra nació, intercedir pels nostres líders, intercedir per l'església, intercedir per les nostres famílies i amics. Hi ha potència en intercessió. Hem compilat una llista de punts d’oració d’intercessió amb versos de la Bíblia per ajudar les nostres necessitats diàries.

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

Punts de pregària

Pare Senyor, prego per tots els homes i dones que són torturats pel diable, decret que sortireu ara pel seu bé i els rescadeu en nom de Jesús. En nom del nostre Senyor Jesucrist, poso a tothom qui vulgui alliberar-se de qualsevol mal hàbit, pecat o qualsevol addicció perjudicial. Decret que el cel de la misericòrdia s’obrirà pel seu bé, i trobaran pietat en el nom de Jesús.
Filipians 1:19 Perquè sé que això es convertirà en la meva salvació mitjançant la vostra pregària i el subministrament de l'Esperit de Jesucrist

Senyor Jesús, faig entre les vostres mans cada home i dona que vulgui curar miraculosa per malalties. Perquè ha estat escrit que per les seves ratlles, som curats. Decreto per l’autoritat del cel que Déu perfeccionarà les seves curacions en el nom de Jesús. Jo contra tot el poder que ha promès que mai no el faran sortir d'aquesta malaltia. Destrueix aquests poders en el nom de Jesús.

El Senyor Jesús, per a vosaltres, ha patit el dolor i de manera que puguem gaudir, i la Bíblia ens va fer saber que Déu donarà totes les nostres necessitats d'acord amb la seva riquesa en glòria a través de Crist Jesús. Prego per tots els homes i dones que necessiten. Decret que Déu els proporcionarà en el nom de Jesús. Decret que aquell ajudant que necessita la seva vida per experimentar un gir al voltant de Déu els portarà al seu camí en el nom de Jesús.
Filipenses 4:19 Però el meu Déu us proporcionarà totes les vostres necessitats segons la seva riquesa en glòria per Crist Jesús.

Senyor Déu, comprometem el nostre estimat país Nigeria a les vostres mans. Jo canalitzo la meva pregària als líders d’aquesta gran nació. Consolem la seva paraula que ens fa entendre que el cor de l’home i dels reis està a les vostres mans, i el dirigiu com el flux de les aigües. Comprometo els nostres líders amb les vostres mans. Us prego que els doneu el cor per estimar la seva gent. La gràcia perquè facin el bé, prego que els ho doneu en el nom de Jesús.
Salms 122: 6 Pregueu per la pau de Jerusalem: prosperaran els que us estimen.

També prego per l’economia del nostre país (Mencioneu el vostre país) que hem escoltat tantes històries sobre la magnitud de l’economia, però de cop i volta, els bons moments van esdevenir una història que compartim amb la nostra desagradable condició. Perquè l’escriptura diu que quan el Senyor torna el captiu de Sió, eren com aquells que somien. Senyor, prego que restituïu la fortuna d’aquest país. Tot home i dona que hagi assentat a la fortuna d’aquest país o qualsevol persona que hagi pres la fortuna per ell mateix, decrete que el foc de Déu Totpoderós els consumirà i alliberarà la fortuna de nou a la nació en nom de Jesús.

Compromettem la nostra nació a les vostres mans, Senyor Jesús, encara que el món sencer continuï lluitant contra aquesta pandèmia lletja. Senyor, dicto que una solució permanent a la propagació de Covid-19 brota al nom de Jesús. En nom de tot el món, decretem que una vacuna arriba ràpidament en nom de Jesús.
2 Cròniques 7:14 Si el meu poble, que es diu amb el meu nom, s'humiliarà i pregarà, i buscarà la meva cara i es desviarà dels seus camins malvats; llavors escoltaré del cel i perdonaré el seu pecat i guareix la seva terra.
Senyor Jesús, prego per l’església que els mantingueu contínuament amb fe en el nom de Jesús. Igual que Crist ha dit que en aquesta roca, construiré la meva església i no hi prevaldrà la porta de l’infern. Senyor Jesús, preguem que fins a la segona vinguda no deixeu que l’església us falli en el nom de Jesús.

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

COMENTARIS 2

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.