Oracions i decrets de guerra

0
2259

Avui revisarem algunes oracions i decrets de guerra. Si bé haurem d’haver-nos aprofitat les dades necessàries sobre les oracions de guerra, el decret podria ser encara una mica complicat per a alguns. L’escriptura diu que se’ns ha donat un nom que està per sobre de l’altre que, en esmentar aquest nom, tot genoll s’ha d’inclinar i cada llengua ha de confessar que és el Senyor. Quan parlem decret es tracta de fer exercici de la nostra autoritat com a fill de Déu en el lloc de les oracions.

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

La Bíblia diu declarar una cosa, i s’haurà establert, de manera que els cristians, en lloc de demanar, hem d’aprendre a exercir la nostra autoritat en lloc de l’oració. El més important, quan estiguem resant les oracions de guerra, el dimoni no ens vingui implorant, sinó que tindrà ràbia completa amb l'objectiu de destruir-nos. El poder de Déu és sempre suficient per lliurar-nos quan activem la nostra autoritat com a fill de Déu. El profeta Elies va fer aquell llibre de 1 Reis. El profeta es va plantar davant del rei Ahab i va decretar que no hi haurà pluja. I amb la paraula del profeta, el cel va estar segellat durant tres anys i sis mesos fins que Elies tornà a parlar. A més, Josué va fer alguna cosa quan estava en batalla. Va ordenar que el sol i la lluna es quedessin parats separadament fins que acabés amb els seus enemics.

També hem d’aprendre a exercir la nostra autoritat com a fill de Déu. La Bíblia diu que el seu Déu serà fort i que faran grans explotacions. De manera que quan preguem oracions de guerra, hem de decretar les coses. En aquest article, hem recopilat una llista de precs de guerra amb decrets per al nostre ús diari. Hem de cultivar l’hàbit de resar tot el temps.

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

Punts de pregària

 • Decret en nom de Jesús que es destrueixen les obres de l’enemic al llarg de la meva vida. Perquè ha estat escrit que beneiré els que et beneeixen i maleiré els que et maleeixen. Allibero la maledicció de Déu Totpoderós sobre tots els agents satànics emprats per fer-me baixar en el nom de Jesús.
 • En el nom de Jesús, dicto que el meu domini està garantit en el nom de Jesús, perquè hi ha un gran poder en el nom de Jesús. Active el meu domini sobre tots els esperits i dimonis que no es veuen en el nom de Jesús.
 • Tot poder i principats que han convertit els meus avantpassats inútils al lloc de l’èxit, decret que deixi de funcionar durant la meva vida. Ordeno que els vostres poders siguin afectats en el nom de Jesús.
 • Tot poder ancestral que treballa contra el meu creixement a la vida és destruït al nom de Jesús. Pel poder que s’amaga en el nou pacte que obtenim a través de la sang de Jesús, dicto que tot poder ancestral d’acord que treballa contra el meu èxit a la vida és destruït en el nom de Jesús.
 • Tot poder que fa que el meu èxit i el meu avanç pengin l'equilibri, vinc contra vosaltres per la sang del xai. A partir d’ara, decret per l’autoritat del cel que heu perdut el vostre poder al llarg de la meva vida. Exerceixo el meu domini espiritual sobre vosaltres en el nom de Jesús.
 • Pare, en nom de Jesús, em faig contra tot esperit de fracàs a la vora de l’èxit. Tot poder que hagi promès sempre frustrar els meus esforços, dicto que feu foc al nom de Jesús.
 • Decreto les meves curacions contra el pecat i les immoralitats en nom de Jesús. Declaro que estic lliure de pecats i iniquitats. Totes les formes de mals que puguin voler fer-me fracassar a la unió de l'èxit, els veig contra el poder en nom de Jesús.
 • Perquè s'ha escrit que Crist portarà sobre si totes les nostres malalties i que ha curat totes les nostres malalties. Decret que em tracten en nom de Jesús. Crido el foc consumidor de Déu Totpoderós a tots els poders i principats que vulguin dificultar la meva curació per arribar a la realitat. Totes les cadenes de càncer, coronavirus, VIH, diabetis i altres malalties s’han trencat al llarg de la meva vida en nom de Jesús.
 • Senyor, decret que la riquesa d’aquesta setmana i dia sigui meva en el nom de Jesús.
 • Perquè ha estat escrit Isaïes 45: 3 I us donaré els tresors de la foscor i la riquesa amagada dels llocs secrets, perquè sabreu que jo, el Senyor, que us crido pel vostre nom, sóc el Déu d'Israel. Allibero a mi mateix la riquesa i el tresor de la foscor i dels llocs ocults al nom de Jesús.
 • Estic en contra de qualsevol poder que pugui voler implicar-me en aquesta nova setmana. Destrueixo els seus poders en el nom de Jesús. M’eximeixo de tot mal que passarà aquesta nova setmana. Em cobro amb la sang de Jesús. Decret que les ales del Senyor em guiaran i em protegeixen contra tot mal al nom de Jesús.
 • La sang del xai destrueix tots els plans de l’enemic per fer-me un accident. Redimeixo cada dia de la meva vida amb la preciosa sang de Jesús. Perquè s'ha escrit que veuré la recompensa dels malvats i cap mal no em caurà ni s'aproparà al meu lloc.
 • A partir d’ara, tot el que em posi a mà prosperarà en el nom de Jesús. Em nego a patir cap contratemps o fracàs a la meva vida. En endavant, èxit i avançament del meu nom en el nom de Jesús.
 • Perquè ha estat escrit que el meu Déu abastirà totes les meves necessitats segons la seva riquesa en glòria mitjançant Crist Jesús. A partir d’ara, em nego a cap cosa bona. Decret que el Déu de tota suficiència començarà a funcionar amb mi. Tot el que necessito estarà subministrat al nom de Jesús. M’apunto a tots els homes i dones que m’alçaran per beneir en el nom de Jesús.

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí