Oracions d'Acció de gràcies per a la curació

2
2215
Oracions d'Acció de gràcies per a la curació

Avui ens dedicarem a les oracions d’acció de gràcies per curar-se. Alguna vegada heu estat curats de malalties, malalties o debilitat? segur que sabràs donar les gràcies. Moltes vegades, la raó per la qual algunes persones no experimenten mai avenços és que no saben donar gràcies pel que han rebut i pel que encara no han rebut.

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

Acció de gràcies el temps és un període per reunir famílies per donar gràcies a Déu per les grans coses que ha fet. Com a creient, hem d’aprendre a donar gràcies a Déu. Recordem que la Bíblia diu que no hauríem de preocupar-nos per res, però en tot, mitjançant l’oració i la sol·licitud d’acció de gràcies, hauríem de donar a conèixer la nostra petició a Déu.

Fins i tot quan preguem i encara no l’hem rebut, encara hem d’esforçar-nos a agrair Déu. Acció de gràcies trasllada a Déu a la compassió perquè Ell sorgeixi per la nostra ajuda. La curació és una cosa per la qual molts preguem. Som molts els que hem curat de diferents malalties i malalties. Si us heu curat d’una malaltia o l’altra, heu d’esforçar-vos per donar gràcies a Déu.

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

Oració d’acció de gràcies per la vida

Senyor Déu, vaig mirar al meu voltant i vaig descobrir que és per la vostra pietat que encara estic dempeus. Si es deixés a la voluntat dels meus enemics, m’hauria oblidat durant molt de temps, t’engrandeixo perquè has estat el protector del meu Goshen, has sigut el meu escut i el meu escut. Senyor, agraeixo la vostra majestat pel meravellós regal de la vida que m’heu atorgat, us ho agraeixo perquè no heu deixat que els meus enemics cantin un cant de victòria sobre la meva vida, us agraeixo perquè sou Déu. Us agraeixo perquè heu complert les promeses de la vostra paraula, la vostra paraula diu que no em passarà cap mal ni que arribarà cap perill a la meva casa. Us agraeixo perquè heu complert les vostres promeses, Senyor, dic que us deixi que el nom sigui exaltat en el nom de Jesús.

Oració d’acció de gràcies per a la curació del càncer

Senyor Jesús, us ho agraeixo perquè sou el gran sanador. Quan em van diagnosticar el càncer per primera vegada, havia perdut l’esperança, amb el dolor i l’esgotament excruents de diferents quimioteràpies vaig pensar que el meu final ha arribat. Però us agraeixo la vostra amabilitat. Tot i que sempre sembla ser que no ajudareu fins que no ho feu. Us ho agraeixo perquè heu fet vergonya al diable davant els meus reptes de Heth. Us auguro perquè vau fer un camí quan semblava que no, us agraeixo perquè vau treure totes les meves reaccions i evacuar tot el meu dolor d'aquesta malaltia ardent.

Us agraeixo les mans de curació sobrenaturals que em vau ampliar, Senyor exalto el vostre sant nom.

Oracions d’acció de gràcies per a la curació de la malària

Només aquells que han perdut la vida per aquest assassí d’homes més gran d’Àfrica poden saber què es necessita per sobreviure-hi. Senyor, t’agraeixo que m’hagis vist durant el moment de terrible malaltia amb la malària. Senyor, t’ho agraeixo perquè no em vas deixar sumar els casos de persones que van morir a causa de la malària. Gràcies, Senyor, per facilitar el meu ser i recuperar el procés.

La teva paraula diu que has agafat totes les nostres malalties i heu curat de totes les nostres malalties. Us ho agraeixo perquè heu fet palesa aquesta claredat en la meva vida. Agraeixo el meu estat de salut ara, us agraeixo la vostra bondat afectuosa per la meva, deixeu que el vostre nom sigui exaltat.

Oració d’acció de gràcies per curar problemes de ronyó

Senyor Jesús, us agraeixo aquesta bondat amorosa. Els homes potser no entenen molt el que vull dir per a vosaltres, però us agraeixo que no em deixeu mai en el meu moment de grans necessitats. La por de viure amb malalties renals és més turmentant i mata més ràpid que la pròpia malaltia. Senyor, t’ho agraeixo perquè em tens força en el meu terrible moment de debilitat.

Gràcies per donar-me la força per no perdre l’esperança, encara que el meu procés de recuperació semblava lent, us agraeixo que heu donat la vostra força per no perdre mai la meva fe en vosaltres. Sí, perquè sé que quan finalment em presentis per la meva ajuda, no serà un miracle. Gràcies, Senyor, per donar-me la gràcia d’exhibir un personatge, fins i tot mentre us espero. Senyor Jesús, us agraeixo per ajudar els metges i les infermeres que m’estaven assistint, us agraeixo que no m’hagueu abandonat quan més us necessitava, Senyor, agraeixo el vostre sant nom.

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

Oració d’acció de gràcies per una bona salut

En el nostre moment de terrible malaltia, és quan agraïm la vostra bondat amorosa per la bona salut que ens heu donat. Senyor, t’ho agraïm perquè no has deixat provar la nostra fe amb una terrible malaltia. Us donem les gràcies per atendre totes les nostres necessitats de salut i donar-nos una bona salut.

Senyor Jesús, et donem les gràcies per estimar-nos tant que no vas deixar que ningú de la meva família i amics fos víctima d’una malaltia o una malaltia que no es pogués tractar. Senyor, t’agraeixo que siguis el protector del nostre Goshen, et magnifica per ser Déu de les nostres vides, Senyor, que el teu sant nom sigui exaltat en el nom de Jesús.

Oració d’acció de gràcies per curació anticipada

Senyor Déu, la teva paraula diu que no hem de preocupar-nos de res; però en tot, per mitjà de súpliques, oracions i acció de gràcies, us hauríem de comunicar la vostra sol·licitud. Senyor, t’ho agraeixo perquè perfeccionaràs les meves curacions. Us ho agraeixo perquè heu estat ajudant la meva situació de salut des de zero i us ho agraeixo perquè no deixeu mai la feina feta, us agraeixo per anticipació la vostra curació total. Entenc que no puguem ser condemnats per alguna cosa per la qual hem donat gràcies i per això us agraeixo la vostra curació, que el vostre nom sigui exaltat en nom de Jesús.

Us ho agraeixo perquè tot el meu dolor s’ha esvaït, la meva febre es cura i totes les meves malalties m’han tret, Senyor, us magnifiquo el vostre nom, que el vostre nom sigui elogiat per sempre i per sempre.

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

anuncis

COMENTARIS 2

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí