Oracions contra la luxúria de la carn

0
2118
Oracions contra la luxúria de la carn

Avui estarem pregant contra luxúria de la carn i farem sèries de precs contra la luxúria de la carn. Potser us estareu preguntant quina és la diferència entre pensaments i luxúries de la carn.

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

Un pensament luxós és les males idees i el concepte que es van originar des del cor. Sovint, aquests pensaments en podrien ser més immoralitats sexuals. Si bé Lust of the Carles significa simplement utilitzar el nostre cos per dur a terme la intenció del diable. No és estrany, Jesús va dir que l’esperit està disposat, però la carn és feble. Quan l’esperit estigui disposat a fer les coses del Senyor, quan el vostre esperit l’home vol dedicar més temps a servir Déu millor, però la vostra carn vol gaudir d’un cert luxe de confort.

A més, la luxúria de la carn podria significar que destruïm el temple de Déu Totpoderós al nostre cos. Recordeu que la bíblia diu que el nostre cos és el temple del Déu viu. De manera que siguin les atrocitats que cometem amb el nostre cos, anem destruint gradualment el temple del Senyor.

Per exemple, el sexe prematrimonial és la realització de les activitats de la luxúria de la carn. Les relacions extramatrimonials poden significar que estem propagant les activitats de la luxúria de la carn. Som éssers espirituals i no hem d’operar per la carn, per això és important que prenguem el control de tot el nostre ésser.

Sempre que ens volem dedicar a fer les coses de Déu, sempre hi ha un conflicte entre la carn i l’Esperit de Déu. Per això és pertinent que ens alliberem de l’esperit de la luxúria de la carn. Déu no habita en un lloc contaminat per iniquitats. Si realment volem ser portadors de la presència, el poder i la glòria de Déu, hem d’alliberar-nos de la luxúria de la carn perquè limita la nostra productivitat espiritual.

Si alguna vegada us heu cansat de la voluntat de la carn, esteu un pas cap a la vostra entrega. Hem posat a la seva disposició una llista de punts de pregària contra la luxúria de la carn. Oren-los amb fe avui i rebin la teva llibertat total en nom de Jesucrist.

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

ORACIONS

  • Senyor Jesús, prenc possessió de la meva ment pel vostre esperit i la santifico amb el vostre poder. Venc contra tots els desitjos de la meva vida, vau dir que hauríem de fer del nostre cos un sacrifici sant per a vosaltres. Senyor Déu, ajudeu-me a fer de la meva vida i del cos un sacrifici sant en el vostre nom.

 

  • Pare Senyor, prego pel teu esperit i poder sant, pel teu esperit i poder, que em donin la victòria sobre la luxúria de la carn. Sé que moltes vegades l'esperit està disposat, però la carn és feble, per això demano el teu poder que em doni la victòria sobre la luxúria de la carn. Em nego a ser una eina en mans de l'enemic. Consagro tots els meus pensaments i recórrer la meva ment amb la teva preciosa sang. I decret que tots els meus pensaments són sants i acceptables davant vostre en nom de Jesús.

 

  • Senyor, pregueu perquè mai deixeu que el vostre Esperit Sant s’allunyi de mi. Prego perquè m’envieu el vostre consolador, que és l’esperit sant. L’Esperit Sant serà el meu acompanyant, sobretot quan estigui sol, el teu esperit que em guiarà sobre què pensar i els pensaments que m’interessen. Prego pel vostre Esperit Sant que encengui el meu cos mortal sempre que vulgui sorgir la temptació de la carn. Senyor Jesús, pregueu que m’envieu el vostre esperit sant en nom de Jesús.

 

  • Senyor Jesús, anuncia la meva crucificació amb vosaltres a la creu del Calvari. La vida que visc ara us pertoca perquè viviu en mi. Tinc tota la vida per a tu perquè en siguis el mestre. M’allibero a la tutela del teu esperit i poder. Allibero completament la roda de la meva vida. Et demano que et facis càrrec a partir d’ara, guiaràs el meu pensament, guiaràs les meves accions i trauràs cada iota de la luxúria de la carn en el nom de Jesús.

 

  • Pare Senyor, la Bíblia diu que el nostre cos és el temple del Senyor. Desig de la carn, us anunc que avui el meu cos pertany a Déu. Mai més tindreu poder sobre mi. Parlo la meva victòria sobre tu per ser al nom de Jesús. La Bíblia diu que el que el Fill ha alliberat és gratuït. La meva llibertat de vosaltres és certa, predomino sobre vosaltres per la preciosa sang de Jesús.

 

  • Senyor Jesús, li demano que agafi el meu cor i que només l'utilitzis per a la teva glòria. Decret que la meva vida no es deixarà arruïnar per la luxúria de la carn en el nom de Jesús. Decret que el meu destí no serà destruït per la luxúria de la carn en el nom de Jesús. Senyor Déu, el meu matrimoni està garantit en el nom de Jesús. Venc contra tots els esquemes del diable per destruir el meu matrimoni, destrueixo els seus esquemes per la sang de Jesús. A partir d’ara, em nego a ser esclau de les immoralitats sexuals en nom de Jesús.

 

  • Prego perquè el Senyor em guiï i em porti a les seves mans perquè no sigui víctima de les temptacions en nom de Jesús. Em nego a tornar a caure en el pecat, em nego a ser esclau de les deduccions de l'enemic, a partir d'ara sóc un home lliure perquè pertanyo a Jesús.

 

  • Pare al cel, prego per cada home i dona que els seus destins estiguin a la vora de la destrucció per la luxúria de la carn. Prego que els donis la victòria sobre això en nom de Jesús.

 

  • Senyor Déu, us demano que els ajudeu a guiar el seu cor, i els pensaments i tot el que feu serà sant per a vosaltres i acceptable en nom

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

 

 

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí