ORACIONS PER RELACIÓ MAMBRE-FILLS

1
2443
ORACIONS PER RELACIÓ MAMBRE-FILLS

Una relació mare-filla és fonamental perquè, des del naixement, la mare assumeix la responsabilitat de tenir cura, cuinar i, generalment, tenir cura de la seva filla en la donació. La simple definició de mare és aquella que pot mostrar amor incondicional, donant el seu ple suport o sent cuidadora, al seu torn ajudant a la seva filla a progressar i desenvolupar-se al llarg de la seva vida fins a la donació. Una relació mare-filla és essencial segons la paraula de Déu perquè una mare ajuda a la seva filla a caminar en la veritat. "No tinc més goig que això, sentir parlar dels meus fills que caminen per la veritat" (3 Joan 1: 4).

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

Per això, l'oració d'una mare és dir paraules de saviesa i amabilitat sobre les seves filles (Proverbis 31:26). Pregar per la seva filla farà que els honori i el respectin com a mare. Els nens reben l’honor dels seus pares / tutors perquè visquin els seus dies llargs (Deuteronom 5:16). El fet de poder comprendre el propòsit de la pregària d'una mare per a la seva filla li permetrà resar de manera persistent i eficaç en el vostre passeig cristià.

La pregària d'una mare per la seva filla ajuda perquè els nens estan sempre sota atac dels plaers mundans, de l'enemic i de la carn. Per tant, el fet de ser conscient que la seva filla està en atac hauria d'afavorir l'oració persistent. La pregària d'una mare per la seva filla ajuda perquè ningú pot pregar per la vostra filla com pugui. Això es deu al fet que coneixes íntimament la teva filla i una mare pot distingir les seves debilitats, lluites i dol. Saber per què hauríeu de pregar pels vostres fills i també la importància d’una relació mare-filla us permetrà desenvolupar una relació més profunda amb Déu. Orar pels vostres fills i la vostra família sempre us ajudarà a assolir un nivell més elevat d’autodisciplina a l’oració dels altres, encara que no siguin familiars. No obstant això, la relació mare-filla pot esdevenir malsana, sobretot quan la filla arriba a l'edat de pubertat.

Per a relacions malsanes mare-filla, crec que, abans d’afrontar aquests problemes, hauríeu de trobar temps per seure i comunicar-vos només amb la vostra filla, intentar tornar a veure la vida des del seu punt de vista, de manera que pugueu passar per ella. Moltes mares són tan dures amb les seves filles, i aquesta duresa les allunya lluny de les seves filles. Només és una correcció que neix de l’amor que pot arribar al cor. La meva pregària per totes les mares que llegeixen aquest article és que rebeu la saviesa de Déu per manejar les vostres filles en nom de Jesucrist. No obstant això, a continuació es mostra una Oració potent per a vosaltres si teniu una relació mare-filla tensa.

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

ORACIONS

 1. Pare, beneeix el teu nom. Gràcies per la meva meravellosa filla. Us prego que passegeu sempre amb ella. Que els seus ulls sempre estiguin atrets per les coses del vostre regne. Vigila el seu cor, oh Déu, que no el seguiria fins a la distracció.
 2. Benvolgut Déu, ja ho sabeu i podeu fer totes les coses, prego Senyor que concediu a mi ia la meva filla un cor perdonador.
 3. Prego Senyor perquè renovis el teu esperit dins nostre i creis en nosaltres un nou cor que perdoni fàcilment.
 4. Estimat Jesús, ajuda la meva filla, i sé que tots naixem com a pecadors i separats de Déu per culpa dels nostres malvats cors. No obstant això, a una edat primerenca, ajudeu la meva filla a comprendre el concepte que transforma la vida, de manera que no ha de viure com a pecadora sota aquesta condemna.
 5. Tu ets el Déu de l’amor. Us prego que poseu amor incondicional entre la meva filla i jo perquè ens estimem profundament
 6. Senyor, prego que em concedisca la saviesa per poder donar suport i guiar a la meva filla en el vostre camí.
 7. Benvolgut Déu, prego que la teva paraula quedi veritablement amagada en el seu cor. Que sigui una làmpada als peus i una llum al seu camí. Que visqui de cada confessió que li surt de la boca. Que la teva paraula no es desprengui mai dels seus llavis. Guia-la a viure en la seva voluntat. Ella no quedarà en pecat! En nom de Jesús. 1 Corintis 15:33
 8. Benvolgut Senyor, tu ets el príncep de la pau, deixa que el teu esperit restitueixi l’ordenada relació entre la meva filla i jo.
 9. Ensenyeu a la meva filla que tingui l’oportunitat d’acceptar una identitat nova i bella que s’anomena bona, no pas pel que ha fet, sinó perquè té seguretat en qui dius que és atresorada, encantadora, coneguda i protegida.
 10. Benvolgut Déu, prego que guareixi el mal que hem causat els uns als altres i que retorni l'amor mare  filla haurien de sentir-se els uns pels altres.
 11. Senyor, vinc davant vostre i us demano perdó i curació en la meva relació amb la meva filla. Senyor, si us plau, cura el nostre cor i ajuda’ns a comprendre en lloc de lluitar i discutir. Ajudeu-nos a estimar-nos i a seguir el camí que heu plantejat davant nostre.
 12. Déu, prego que si us plau, torni a la meva filla. Per favor, deixi que la nostra relació sigui curada i completa. Si us plau, finalitzeu aquesta relació trencada i feu un nou començament perquè hi hagi pau i amor.
 13. Senyor, si us plau, traieu-nos el dol amb els dos i deixeu que la meva filla em desitgi com a mare de nou. Si us plau, porta-la de nou i fa que la meva família es recuperi més forta i sencera.
 14. Senyor, prego pel vostre esperit, que es guareixi els nostres cors trencats i esborri la ira per mi i els problemes de la seva ment en Jesús Name
 15. Senyor, prego, la meva filla troba consol en la vostra habilitat, Déu, us prego que la poseu a la mà, la mantingueu i la rescadeu (2 Samuel 22: 17-18).
 16. Senyor, pregueu-vos que deixeu que tingui confiança en vosaltres, fins i tot quan arribin moments difícils i que no sàpiga què fer, ajudeu-la a mantenir els ulls fixats en vosaltres (2 Cròniques 20:12).
 17. Benvolgut Déu, us prego que deixi que la meva filla es mantingui sota control i que no es faci un ventall complet a les persones i situacions que la fan ràbia (Proverbis 29:11). Deixa que camine en la seguretat de la teva valentia assignada per a ella en Nom de Jesús.
 18. Senyor, prego per la vostra defensa espiritual, física i emocional sobre la meva filla. Ajudeu-la a saber que sou el refugi i la força en moments de dificultats.
 19. Senyor, protegeix la seva ment de les converses dolentes i concedeix-li l’esperit de discerniment. Pare, ajudeu-la a escoltar la vostra veu amb claredat i que ella no sentirà res més que la veritat.
 20. Senyor l'ajudi a adonar-se que la seguretat només es pot trobar en Tu i en ningú més. Així doncs, gràcies Pare pel teu amor, força i protecció sobre la meva filla a Jesus Name. Amén.

Subscriu-te amablement al nostre canal de YouTube per veure vídeos de pregàries poderoses i diàries

 

 

anuncis

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí