SALUT 19 Significació Vers per vers

1
22838
SALUT 19 Significació Vers per vers

Avui estudiarem el Salm 19 que significa vers. El salm 19 és el 19è salm en el Llibre dels Salms, conegut pel seu primer vers, a la versió King James, «Els cels anuncien la glòria de Déu; i el firmament que mostra el seu salm fet a mà considera la glòria de Déu en la creació i es mou per reflexionar sobre el caràcter i l’ús de “la llei del Senyor”.

El salm 19 es divideix naturalment en tres parts: la revelació de Déu en la creació (versets 1-6), la revelació de Déu en la llei (versets 7-11) i la resposta de l'home de fe (versos 12-14). L'objectiu dels primers sis versos és que els cossos celestials són la prova objectiva que existeix un Déu potent i creatiu.

PSALM 19 Significat vers per vers

Salm 19: 1 “ELS CELS DECLAREN LA GLORYRIA DE DÉU, I EL FIRMAMENT PROCLAMA LA SEVA MANUALITAT.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

Aquest salm és la primera estrofa i assenyala les dues àrees en què Déu ha triat revelar-se: “el cel” es refereix a allò que apareix al cel; "El firmament" significa l'ampliació de la creació de Déu. L’univers sencer testifica sobre el Creador i mostra de manera brillant “la glòria de Déu”. La idea és que Déu hagués creat aquells cels amb les seves pròpies mans, i que el firmament, així adornat amb el sol, la lluna i les estrelles, mostrés la saviesa i l'habilitat amb què es feia.


Salm 19: 2 "DIA AL DIA DE L'ÚLTIMA DISCURSIÓ, I LA NIT A LA NIT DECLARA EL CONEIXEMENT"

Aquest vers ens proporciona la comprensió de la successió constant i continuada del dia i de la nit. La qual cosa declara la glòria de Déu, i el mostra ser posseït d'un coneixement i saviesa infinits. I això aporta una nova adhesió de coneixement als homes, el sol per a una llum de dia, i la lluna i les estrelles per a una llum de nit que proclamen constantment i successivament la glòria i la saviesa de Déu. Una de les coses més grans que Déu va fer per a la humanitat era establir una nit i un matí fent un dia. El vespre es va fer per descansar i el matí per treballar. El vers parla d’un dia i d’una nit deslizant-se cap a un altre.

Salm 19: 3 " NO HI HA DISCURS, NI LLENGUA, ON NO S’ESCOLA LA VEU

Hi ha diferents nacions al món que tenen diferents idiomes, de manera que una nació no pot discursar amb una altra o entendre-la. Però els cels parlen en un llenguatge que és universal i intel·ligible per a tots. 

Salm 19: 4 “LA SEVA LÍNIA S’HA SORTIT PER TOTA LA TERRA, ENMIG DE LES SEVES PARAULES AL FINAL DEL MÓN. EN ELLS HA POST UN TABERNACLE PER AL SOL ".

El cel i el cel porten el seu missatge sobre la glòria de Déu a tota la terra. L’apòstol Pau va citar aquesta afirmació a Romans 10:18. En fer-ho, va assenyalar que el missatge sobre Déu que la natura va precedir del missatge de l'evangeli i va fer inexcusables els gentils i els jueus.

Salm 19: 5 "QUE ÉS COM UNA SALA DE NOVES QUE SURT DE LA SEVA CAMBRA I QUE RELEU COM UN HOME FORT PER CURRIR UNA CURSA ".

La paraula “I s’alegra com un home fort per córrer una carrera”: mostra la seva disposició, velocitat i força. I això denota la rapidesa del sol en el seu curs i la seva infatigabilitat en el seu moviment constant. Tot i que s’hi fa servir des de fa tants milers d’anys, no obstant això, cada matí s’aixeca amb la mateixa alegria, segueix el seu curs i mai no està cansat. Tot el que ens pot indicar que hem de ser ràpids per córrer i venir i demanar la força per complir el curs. En la qual Crist, el Fill de la justícia, es manté de manera tan gloriosa.

Salm 19: 6 "EL SEU FINAL ÉS DEL FINAL DEL CEL, I EL SEU CIRCUIT AL FINAL, I NO HI HA RES D'AMAGAT DE LA CALOR"

Aquest vers explica el sol; Des de l’est on s’eleva cap a l’oest, on s’assenta. Que va brillar d’una manera molt il·lustrada i Crist es va convertir en el que el sol és per a la terra, la llum del món. I no hi ha res amagat de la calor del mateix, tot i que les coses poden amagar-se de la seva llum, però no del seu calor. El sol que brilla a la terra, brilla a cada centímetre d’ella en algun moment o altre.

Salm 19: 7: “LA LLEI DEL SENYOR ÉS PERFECTA, CONVERTEIX L’ÀNIMA, EL TESTIMONI DEL SENYOR ESTÀ SEGUR FENT SAVI EL SIMPLE”

La Llei del Senyor és perfecta. Tot el que procedeixi de Déu és perfecte en la seva classe. La seva llei sobretot, la regla de la vida del seu poble. La mateixa llei és santa i ajuda a convertir l’ànima, a restaurar l’ànima, com el menjar als famolencs, com la comoditat als penats i afligits.

El testimoni del Senyor és un testimoni entre Déu i l’home i no enganyarà ni enganyarà cap home que hi confiï i el segueixi, sinó que el portarà a la felicitat. La llei converteix l’ànima, perquè estudiant la llei, tots sabem que som culpables de pecat i mereixem morir. Hem de penedir-nos del nostre pecat i cridar per un Salvador. No ens adonaríem que necessitàvem un Salvador si no se’ns fes conscient que som pecadors.

Salm 19: 8 “LES ESTATUTES DEL SENYOR SÓN RECTES, RELEVANT ELS CORS, ELS COMANDAMENTS DEL SENYOR SÓN PURS, ENLEGANT ELS ULLS”

La paraula que aquí es presta als estatuts significa mandats, regles donades a tothom per guiar-lo, es refereix a les lleis de Déu considerades designades o com a resultat de l’autoritat divina. promeses de pietat.

El manament del Senyor és pur i està sense la mínima barreja d’errors. És "pur": sense la mínima barreja d'errors. Il·lumina la ment, amb una manifestació completa de la voluntat de Déu i del deure de l’home.

Salm 19: 9 “LA POR DEL SENYOR ÉS NETA, PERMANENT PER SEMPRE, EL JUDICI DEL SENYOR ÉS VERITAT I ALTOGÈNTIC”

Es pretén la paraula de Déu, que ensenya als homes a témer el Senyor. Dóna un relat complet de l’adoració de Déu, ensenya en la matèria i la manera de venerar amb reverència i por divina que l’evangeli. I això és net i les seves doctrines es dirigeixen a la sang de Crist. Que es neteja de tot pecat i de la justícia de Crist,

Els judicis del Senyor són veritables i justos per complet ”:“ els judicis del Senyor ”són els mateixos que amb la“ paraula de Déu ”, i sembla que dissenyen aquesta part de la paraula, que conté les regles del judici i govern de Déu. la seva gent. O les lleis, les ordres i les ordenances de Crist a casa seva, que el seu poble hauria d’observar i donar una alegre obediència.

Salm 19:10 “SÓN MÉS PER DESITJAR QUE SÓN L’OR, SÍ, QUE MOLT DOLÇ D’OR FÍ TAMBÉ QUE LA MEL I EL COMBAT DE MEL"

La riquesa més gran que ha conegut aquest món no és la plata ni l’or, sinó la vida eterna en Crist Jesús. El coneixement de Déu i la seva paraula aporta una gran riquesa. La declaració més dolça que qualsevol cristià pot esperar escoltar és, (el bé fet i el vostre servent servent) quan estem davant del jutge just (Jesús), el dia del judici.

Salm 19: 11 "A MÉS D'ELLES, EL SEU SERVEI ESTÀ ADVERTIT I, AL CONSERVAR-LO, HI HA UNA GRAN RECompensa ".

A través de la Bíblia trobem que el compliment de la llei de Déu comporta grans recompenses o benediccions quan s’observen degudament. Tanmateix, hi ha un altre costat. Se’ns adverteix una vegada i una altra que no complir les lleis de Déu comporta una maledicció de Déu. 

Salm 19: 12 "QUI POT DESCÀRREGAR ELS SEUS ERROS? CLEAM’AGRADA DE FALTES OCULTES".

En aquest vers, la paraula "Neteja'm" significa que podem ser nets tant per la justificació, com pel perdó dels meus pecats, a través de la sang del teu Fill, que haurà de ser vessada a temps. I per la santificació mitjançant el teu Esperit Sant, treballant d’acord amb la teva paraula. A la renovació del meu cor i la meva vida.

Salm 19: 13 "DETERMINEU EL VOSTRES SERVEIS TAMBÉ DELS PECATS PRESUMITS, QUE NO TINGUIN DOMINI SOBRE MI! DESPRÉS, SERÉ SENSE IMPECABLE I INOCENT DE GRAN TRANSGRESSIÓ ".

Al verset anterior podem observar que es parla dels que són seguidors del Senyor. De fet, han convertit Jesús en el seu Senyor, a més de Salvador. Presumptuosa en aquesta particular Escriptura, significa orgullosa o arrogant. L’orgull arriba abans d’una tardor. He notat que alguns dels cristians que hem caminat amb el Senyor durant un llarg període de temps i que han estat treballant en els dons de l’Esperit tenim la tendència a sentir-nos per sobre del nou cristià. Hem d’anar amb molta cura amb aquesta actitud. Certament és orgull i prepotència, i Déu no ho permetrà.

Salm 19: 14 "DEIXEU QUE LES PARAULES DE LA MEVA BOTA I LA MEDITACIÓ DEL MEU COR, ACONSEGUABLES EN EL SEU MIRANT, SENYOR, LA MEVA FORÇA I EL MEU RENTOR."

Aquest és l’últim vers que podem veure que l’oració parla per si mateixa, com l’oració d’un home veritablement just. Gairebé es podria anomenar aquell home perfecte que es va viure amb tota la seva vida.

Es parla de les paraules que parlem que han d’estar en harmonia amb el nostre pensament i de la meditació voluntària dels nostres cors per formar una imatge acceptada per Déu.

Quan necessito aquest Salm?

Potser us pregunteu quan necessiteu exactament aquest Salm, podeu comprovar a continuació algunes de les situacions en què haureu d'utilitzar el Salm 19.

 • Quan sents que l’enemic té el domini sobre tu.
 • Quan la glòria de Déu ja no és sobre la vostra vida
 • Quan ja no guardeu els manaments de Déu
 • Quan la vostra veu no s’escolta

Salm 19 oracions

 • Cedeixem a Vós com a nostre Rei i com a nostre Senyor Redemptor. Us demanem que la vostra voluntat es faci a les nostres vides en nom de Jesucrist
 • Que les paraules de la meva boca i la meditació del meu cor siguin acceptables per a Vós, en nom de Jesucrist.
 • Senyor concedeix-me la gràcia de mantenir el teu manament, i posa’l al meu cor per no anar contra tu.
 • . Trenco el poder de tota la meva vida en nom de Jesús.
 • Passo de la servitud a la llibertat, en el nom de Jesús
 • Senyor, ajudeu-me a estar disposat a servir als altres en lloc de voler exercir l'autoritat.
 • Senyor, obre la meva comprensió sobre les Escriptures.
 • Senyor, ajudeu-me a viure cada dia reconeixent que arribarà el dia en què jutgeu vides secretes i pensaments més íntims.
 • Senyor, deixeu-me que estigui disposat a ser l’argila a les vostres mans, a punt per ser modelat tal com desitgeu.
 • Senyor, desperteu-me de qualsevol forma de son espiritual i ajudeu-me a posar-me l’armadura de la llum.
 • Senyor, dóna’m la victòria sobre tota la carnalitat i ajuda’m a estar al centre de la teva voluntat.
 • Estic en contra de qualsevol cosa de la meva vida que faci que els altres ensopegin, en el nom de Jesús.
 • Senyor, ajudeu-me a deixar les coses infantils i a la maduresa.
 • Senyor, empodereu-me per mantenir-me ferm contra tots els esquemes i tècniques del diable

 

 

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA
Article anteriorSalm 139 que significa vers per vers
Article següentPSALM 70 que significa vers per vers
Em dic pastor Ikechukwu Chinedum, sóc un home de Déu, apassionat pel moviment de Déu en aquests últims dies. Crec que Déu ha donat poder a cada creient amb un estrany ordre de gràcia per manifestar el poder de l'Esperit Sant. Crec que cap cristià ha de ser oprimit pel dimoni, tenim el poder de viure i caminar en domini a través de les pregàries i la Paraula. Per obtenir més informació o assessorament, podeu contactar amb mi a everydayprayerguide@gmail.com o xatejar-me per WhatsApp i Telegram al +2347032533703. També m'encantarà convidar-vos a unir-vos al nostre poderós grup de pregària de 24 hores a Telegram. Feu clic a aquest enllaç per unir-vos ara, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Que deu et beneeixi.

1 COMENTARI

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.