Oració per a la curació i prevenció del coronavirus

7
16981
Oració per a la curació i prevenció del coronavirus

Èxode 15: 26

"I digueu: Si escolteu diligentment la veu del Senyor, el vostre Déu, i fareu allò que és just a la seva vista, i voldreu donar oïda als seus manaments i complir tots els seus estatuts, no posaré cap d'aquestes malalties. sobre tu, que he portat sobre els egipcis, perquè jo sóc el Senyor que us guareix.

En un moment com aquest, tots necessitem deixar de banda els sentiments i totes les nostres diferències i pregar per un món millor, un món lliure de la capçada del virus Corona. La nostra terra ha estat molt afectada pel virus, és important que diem una oració per a la curació i la prevenció de Coronavirus. Déu està molt preocupat pel nostre benestar; Els seus plans no són que tot el món s’esborri per una epidèmia mortal i incurable. Aquesta és clarament obra del diable perquè Déu mai no faci res dolent. Si bé els científics de tot el món estan treballant tot el dia per intentar obtenir una cura per això malaltia és important que també al corredor de l’espiritualitat fem tot el possible per salvar la situació. Just abans d’entrar a les oracions, en benefici d’aquells que tenen poc o gens coneixement sobre el virus, és impecable que escrivim sobre aquest tema perquè sàpigues quina mortalitat és perquè sàpigues pregar bé.

El brot de coronavirus és l’epidèmia més recent i mortal que ha atacat el món, el pitjor que el món ha vist mai. Va ser descobert per primera vegada a Wuhan, una ciutat de la República de la Xina el desembre del 2019. Al principi, quan el virus va començar a Xina, la resta del món va tornar-hi els ulls cecs i les orelles sordes, fins que no va ser transportat a Europa. , Àfrica, Amèrica i la resta.

Al cap de tres mesos, més de 100 països han estat molt afectats pel virus i més de 4000 persones han estat declarades mortes. La nostra por augmenta a l’Àfrica quan el virus flueix abundantment al món occidental. I ara, les activitats esportives a tot el món s’han posat fi a causa del virus mortal. A més, molts centres comercials de tot el món han parat els seus negocis a causa del brot.

La malaltia de coronavirus també coneguda com COVID-19 es caracteritza per símptomes lleus. Les persones infectades per aquesta malaltia poden experimentar el següent:

 • nas que moqueja
 • mal de coll
 • tos
 • Febre
 • Dificultats per respirar (casos greus)

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) mentre encara lluitava per trobar una cura contra el virus va donar alguns consells sobre com evitar que ens contractéssim el virus.

Llegiu els passos següents a la prevenció del virus de la Corona a continuació

 • Rentar-se regularment i completament les mans amb aigua i sabó i utilitzar un desinfectador de mans a base d’alcohol.
 • Mantingueu una distància mínima d’1 metre i mig (5 peus) entre vosaltres i qualsevol persona que tosi o esternuti.
 • Les persones amb tos o esternuts persistents han de quedar-se a casa o mantenir una distància social, però no barrejar-se entre la multitud.
 • Assegureu-vos que vosaltres i les persones que l’envolten, seguiu una bona higiene respiratòria, és a dir, cobriu la boca i el nas amb un teixit o a la màniga al colze doblat o al teixit quan tossiu o esternudeu. A continuació, elimineu el teixit utilitzat immediatament.
 • Resteu-vos a casa si no us trobeu malament amb símptomes com febre, tos i dificultat per respirar. Si us plau, truqueu al número gratuït d’emergències mèdiques del vostre país, que està disponible de dia i de nit, per obtenir informació. No us dediqueu a l’automedicació

Després que ens hàgim equipat amb prou informació sobre el virus, és important saber que Déu pot curar la terra, pot eliminar l'efecte de COVID-19 i restaurar la pau al món.

Què preguem?

Com cridem a Déu en les pregàries, ens hauríem de centrar en les àrees següents i esperar respostes ràpides del Senyor.

Per a què s’estengui l’interès

El virus s'està estenent com una pólvora a l'Armattan i, si hagués de persistir, no es salvarà cap racó del món. Cal pregar perquè Déu deixi que el virus es propagui encara més. Atès que el coneixement dels metges ha demostrat que és avortador, totes les mesures per evitar que la propagació s’hagi mostrat avortadora, no és hora que tornem a Déu en les oracions? Demanarem que s’aturi la propagació del virus, el virus hauria de perdre el seu poder. El ritme en què el virus es propaga és alarmant, qualsevol contacte amb una persona infectada es transmetrà el virus. No és d'estranyar, està esdevenint gairebé incontrolable a Europa, especialment en el món del futbol i els imperis empresarials. Déu és un ésser suprem, Ell té poder sobre tot, i la nostra pregària de curació i prevenció del Coronavirus provocaria que Déu s’hi posés fi.

Perquè Déu doni la solució als nostres metges

També estarem pregant perquè Déu doni als metges i científics el coneixement i la saviesa que us proposin una cura. Fins ara, no hi ha hagut evidències concretes sobre el que podria haver estat el causant del virus, tan sols va sorgir del blau. L’escriptura ens va fer entendre que tota bona idea prové de Déu, estarem pregant perquè Déu els doni la saviesa per trobar-se amb una cura.

Per deixar de parar la mort

El nombre de morts ha augmentat d’un a més de 4000 en un termini de tres mesos i, si no es té cura, augmentarà més que això. La nostra pregària també se centrarà en evitar que el nombre de morts augmenti encara més. Un virus que va començar a una ciutat s’ha estès a més de 100 països, el nombre de morts s’ha d’aturar i, abans que el virus ens mori a tots i no hi hagi ningú a qui pregar, no ens aconsellarà que comencem a resar ara viu?

Per a una recuperació ràpida de tots els pacients infectats a tot el món

No menys de 144,078 persones s'han infectat amb el virus, al voltant de 70,920 s'han recuperat i la resta encara lluita contra el virus. Mentre preguem, hauríem de pregar pels que han estat afectats pel virus que Déu mateix ha de curar. La Bíblia ens va fer entendre que Déu és un sanador poderós, que pot estendre les seves mans i curar milions de persones en un segon. Prou de persones que moren pel virus, estarem resant a Déu perquè sani a tots els que han estat afectats pel virus.

Per a la protecció divina per als no infectats

Si bé diem una oració per curar i prevenir el coronavirus, també hem de pregar perquè Déu protegeixi els que no estan infectats encara de contraure el virus. L’única forma en què treballem com a reforç contra el virus és perquè encara no ens ha afectat. Hem de pregar perquè, mentre Déu impedeix que el virus s’estengui més i guareixi els que han estat afectats, les seves mans de protecció siguin aquelles que encara no estan afectades.

L'escriptura diu que portem l'empremta de Crist que ningú no ens molesti. Hem de pregar perquè les mans de Déu estiguin sobre tots i cadascun de nosaltres i ens protegeixin del virus.

PUNTS DE PREU

 1. Pare Senyor, anem contra tots els poders de Coronavirus en nom de Jesús
 2. Preguem que el virus perdi la seva potència en nom de Jesús
 3. Destruïm totes les fortaleses de Coronavirus del món en nom de Jesús.
 4. Senyor, us demanem que, amb el vostre poder, atureu la propagació del virus en el nom de Jesús.
 5. Senyor, per misericordia, us demanem que doneu a l’equip mèdic de tot el món la saviesa per oferir una cura al nom de Jesús.
 6. Pare al cel, preguem que, amb el vostre poder, exposi la causa d'aquesta epidèmia mortal en nom de Jesús.
 7. L’escriptura diu que totes les bones idees provenen de vosaltres, Senyor, us demanem que els doneu la idea d’aconseguir una cura al nom de Jesús.
 8. Pare Senyor, preguem que deixi la mort del virus en nom de Jesús.
 9. Pare al Cel, us demanem que, amb el vostre poder, frenareu la seva propagació per avançar més en el nom de Jesús.
 10. Tot poder de Coronavirus és destruït al nom de Jesús
 11. No ens importa si es tracta d’un virus o va ser orquestrat pel diable, Jehovà, li demanem que guareixi el món en nom de Jesús.
 12. Perquè està escrit que Crist ha pres sobre totes les nostres malalties i ha curat totes les nostres malalties. Parlem les nostres curacions per estar en el nom de Jesús.
 13. Preguem per cada home i dona de tot el planeta que hagi estat afectat amb l’abandonament del virus, preguem que els sani en el nom de Jesús.
 14. La Bíblia diu que el nostre cos és el temple de Déu, per tant, alguna cosa d’immoralitat hi trobaria un lloc. Anem contra el virus del seu cos en nom de Jesús.
 15. Perquè ha estat escrit, els estranys tindran por, i quedaran pels seus amagatalls? Demanem a Coronavirus que es quedi sense el cos de les persones afectades en nom de Jesús.
 16. Decretem per l’autoritat del Cel que el final del Coronavirus al món sigui el nom de Jesús.
 17. Cada dimoni de Coronavirus és destruït pel foc al nom de Jesús.
 18. Decretem que en el nom de Jesús, el dret de Déu que dóna alliberació hauria de reposar sobre tots els homes i dones afectats per la síndrome mortal en nom de Jesús
 19. Com que ha estat escrit, portem la marca de Crist, ningú no ens molesti. Decretem la llibertat de Coronavirus en nom de Jesús.
 20. Senyor Jesús, us demanem que mireu la terra des del cel i guareu la nostra terra en el nom de Jesús.
 21. La Bíblia diu que per la seva raça som curats, decretem les nostres curacions en el nom de Jesús.
 22. Parlem la nostra alliberació a la realitat en el nom de Jesús.
 23. Pare, us demanem que aneu a la font de Coronavirus i destruireu el seu poder des de l’arrel en el nom de Jesús.
 24. Senyor Déu, decretem que no hi haurà més mort causada pel coronavirus en nom de Jesús.
 25. Decretem que el virus deixarà de tenir poder sobre la vida de les persones en nom de Jesús.
 26. Perquè s’ha escrit que saps els pensaments que tens per a nosaltres, són pensaments del bé i no del mal per donar-nos un final esperat. Decretem que el Coronavirus ja no tindrà poder sobre nosaltres en nom de Jesús.
 27. Ha estat escrit, que si algú parla, que parli com un oracle de Déu, ens unim a les nostres Fe i decretem uniformement que el virus perdrà la seva potència en el nom de Jesús.
 28. Decretem les curacions de Déu Totpoderós a la nostra terra en nom de Jesús.
 29. Decretem que s’ha arribat al final en el nom de Jesús.
 30. Pare, per l’autoritat del cel, il·luminareu la comprensió dels metges que els ajudaran a guarir-se en el nom de Jesús.

Per últim, preguem Senyor, el llibre de 2 Cròniques 7:14 diu Si el meu poble que es diu amb el meu nom s’humilia, i resa i cerca la meva cara i es desvia dels seus camins malvats, jo sentiré des del cel i perdonaré el seu pecat i guarirà la seva terra. Som el vostre poble redimit per la vostra sang, ens criden el vostre nom Senyor, us demanem que perdoneu els nostres pecats i iniquitats al món. La nostra terra està en estat de turbulència, el dolor, la por i la mort causats pel mortal coronavirus ha fet mal més que suficient al vostre poble, Senyor, us demanem que escolteu les nostres oracions des del Sant Cel i amb la força de la vostra mà dreta ho fareu. allibereu-nos de la malaltia, us demanem que doneu curació als afectats i protegiu centenars de milers de milions que encara no estan infectats, en nom de Jesús. Amén.

COMENTARIS 7

 1. Agraeixo a Déu els punts poderosos i de pregària sobre Coronavirus que està afectant el món en aquest moment. Que Déu us beneeixi abundantment Home de Déu pels vostres poderosos punts de pregària

 2. Jo uneixo la meva fe amb els creients per resar contra aquest coronavirus i qualsevol altra forma de foscor que sobrevola la nostra terra. Agraeixo a Déu la vostra oració

 3. trimakasiH Poin doax….

  Tuhan yesus membrekati
  Dan saya ingin membagi di daerah saya banyak yg berkedok menjadi pendoa.tapi mereka juga masih banyak pake dgn gerakan iblis atau legion.
  Bagaimana cara untuk menghancurkan legion it
  082397775319
  Ini no wa sya.tlg di infokan

 4. Gràcies JESUS ​​per aquest ministeri que ens enriqueix amb la vostra paraula i ens ensenya a utilitzar-la. Que DÉU continuï pressionant aquest ministeri a altures més altes.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.