Oracions poderoses perquè es guanyin casos judicials

0
2297
ORACIONS PER GUANYAR CASOS DE LA TRIBUNAL

Salm 27: 1-2,
"El Senyor és la meva llum i la meva salvació; a qui tindré por? El Senyor és la força de la meva vida, de qui tindré por? Quan els malvats, fins i tot els meus enemics i els meus enemics, em van venir per menjar la meva carn, van ensopegar i van caure. "

Guanyar a cas judicial No es tracta d’un joc infantil tant per a l’acusat com per a l’acusat, per guanyar el nivell dels casos judicials oracions i dejuni ha de ser alt. En primer lloc, s'ha de buscar la misericòrdia de Déu i l'oració perquè la seva glòria s'irradi durant la seva vida per tal de rebre favor durant el judici o el procés judicial, hi ha la tendència a perdre el cas judicial.

L’objectiu final d’anar al jutjat és que els jutges decideixin un cas entre dues parts. Com a cristià, Jesucrist és el nostre màxim advocat (1 Joan 2: 1-2). Un advocat és un advocat o un advocat en un cas judicial. Un advocat advoca el cas del seu client en un tribunal de justícia. Així doncs, Jesús ens defensa i ens representa als Jutjats del Cel, però la frustració del procés judicial porta a les persones fins i tot als cristians a utilitzar mitjans alternatius per guanyar com suborn, amenaçant l’altra part implicada o el jutge.

Avui farem oracions potents perquè es guanyin casos judicials, aquestes oracions potents són estrictament per a aquelles persones que tenen problemes judicials difícils, així com també per a aquells que han estat acusats falsament al tribunal de justícia, el Déu. del cel us lliurarà en nom de Jesucrist.

El nostre Déu és un Déu just. Si algun dels seus fills és injustament jutjat, guanyarà el cas per a nosaltres. Ell representa el nostre interès i s’assegura que el cas no es perdi mai. No hi ha advocats ni jutges més poderosos i més savis que Déu. Jesús al·lega el nostre cas. Ell argumenta en nom nostre. L’escriptor hebreu va escriure: “Per tant també és capaç de salvar al màxim els que arriben a Déu a través d’ell, ja que sempre viu per intercessar-los”. (Hebreus 7:25).

Hi ha molts casos judicials que han acabat molts a la presó. Alguns estan sent perseguits pel delicte que no van cometre. L'expectativa de molts sobre el cas era guanyar el seu oponent, però descobreix que el cas va anul·lar-se i va treballar contra ells. Com a cristians, hi ha la seguretat que guanyarem tots els casos judicials si només som verídics, transparents i creïbles en la qüestió. Déu no pot guanyar el cas d’una persona que té antecedents d’un arxiu vermell o hagi comès un delicte o hagi violat la llei d’un determinat estat o país.

La Bíblia ensenya que tota persona ha pecat. Pau va escriure: “Perquè tots han pecat i seran fora de la glòria de Déu” (Romans 3:23). En el moment en què siguis culpable del delicte i cometre de manera intencionada el delicte, hi haurà conseqüències, la presència de Déu desapareixerà i les seves conseqüències tindran com a càstig. La Bíblia diu: "Quan les maneres de l'home plau al Senyor, fa que fins i tot els seus enemics estiguin en pau." Proverbis 16: 7. Això vol dir que si ets veritat i no ets culpable, el mateix Senyor Jesús lluitarà contra el teu cas.

A continuació es presenten alguns punts de pregàries poderosos per a la victòria en els casos judicials

ORACIONS

1. Gràcies Senyor Jesús és el meu defensor celestial i confio que en aquest assumpte aviat seré plenament exonerat i totalment reivindicat i que no hi haurà insult al caràcter ni a les intencions de ningú en nom de Jesús.

2. Prego Senyor que perdoneu qualsevol pecat que jo pugui haver comès per justificar aquest càstig i prego Senyor perquè em purgeu completament i tingueu pietat de mi en el nom de Jesús

3. Senyor, coneixeu el motiu d’aquesta audiència judicial i us preguem que superviseu tot el procediment i demaneu que en la vostra gràcia es pugui dur a terme una veritable justícia, amb imparcialitat en el nom de Jesús.

4. Pare, feu que puc trobar favor a la vista del jutge, en nom de Jesús, deixeu-me trobar favor, compassió i amabilitat amorosa amb el jurat, en el nom de Jesús.

5. Que es destrueixin tots els obstacles demoníacs establerts al cor de qualsevol persona contra mi, en el nom de Jesús.

6. Senyor, doneu a totes les parts interessades somnis, visions i inquietuds que avancessin la meva causa.

7. Em lligo i em llenço tots els esperits de por, ansietat i desànim que poden provocar frustració en el nom de Jesús.

8. Senyor, deixi caure la saviesa divina sobre tots els que estan implicats en aquest cas amb mi i, trenco la columna vertebral dels esperits de la conspiració i la traïció, en nom de Jesús.

9. Amant Senyor, demano la vostra gràcia i misericòrdia mentre em preparo per afrontar el veredicte d’aquest cas judicial i demano que, en la vostra bondat amorosa i gran bondat, totes les acusacions contra mi siguin finalment retirades i desestimades definitivament en Jesús Nom.

10. Senyor, només Tu saps el problema i la molèstia que això m’ha causat i el meu cor té ansietat i por. perquè sé com poden ser les persones despullades, però el Senyor confio en la vostra sorprenent gràcia i el seu perfecte calendari, i prego que vingués davant meu perquè aquest cas judicial fos completament i desestimat, i et faré tots els elogis i glòria.

11. Prego perquè vagi davant meu i lluiti per la meva causa i demano que no em faci vergonya. Gràcies perquè les vostres orelles estiguin sempre obertes als crits dels vostres fills i gràcies que heu promès ser la meva Defensa i el meu Defensor gràcies que el vostre braç és ràpid per rescatar a tots aquells que confien en Vós - i gràcies en Jesús nom

12. Us prego Senyor que feu vergonya a tots els meus enemics i paralitze les feines dels enemics domèstics i els agents envejosos en aquest tema, en nom de Jesús.

13. Estimar el pare celestial, gràcies que ets un Déu de la justícia i el Senyor de la justícia i que també ets la font de tota la veritat i la font de tota la saviesa. Aixec avui tots els que estan implicats en casos judicials, ja sigui el que està sent acusat o el que està implicat en l'execució de la justícia i la justícia.

14. Prego que dirigisqueu i guieu a tots els que estan implicats en els passadissos de la justícia i els proporcioneu la integritat per oficialitzar sense prejudicis i molèsties ... i la saviesa i la gràcia per discernir la veritat i actuar sobre ella, sense por o favor En Jesús, el nom poderós, Amén.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí