Oracions per netejar l'altar

0
2466
ORACIONS PER A NETEJA DE L’ESGLESA

L'escriptura diu qui pot pujar als turons del Senyor o qui pot estar al seu lloc sagrat, el que té les mans netes i el cor pur, el que no va alçar l'ànima no a la vanitat ni va jurar enganyament. Tal com s’explica a l’article ORACIÓ PER NETEJA DE L'ESGLESA que l’altar de Déu ha estat contaminat. No és estrany, hi ha tants altars bells i magnífics, però l’esperit de Déu no hi habita. L’escriptura diu que els ulls de Déu són massa justos per veure el pecat, l’esperit de Déu no pot habitar en un lloc marcat amb iniquitat.

Un dels llocs més importants de l’església que el diable sempre busca prendre possessió és el altar. L’altar és la central de l’església quan el foc sobre l’altar es morirà, l’església baixarà al desguàs perquè l’altar són les flames de combustible que l’església necessita per seguir funcionant. Curiosament, l’altar no es pot corrompre, són els homes i les dones qui corrompen l’altar. Per això, sempre que el diable vol fer guerra contra l’altar, el primer que fa és guanyar el cor de l’home de l’altar, els homes i les dones que han estat iniciades al sacerdoci de Jesucrist per servir al seu lloc sagrat. Un cop el diable els aconsegueixi, seran els vehicles que portaran el pecat a l’altar.

Hi ha tants altars que els qui hi serveixen han estat tacats de sang i de qualsevol cosa brut. En els temps antics, l'eficàcia de la putrefacció de Déu farà que tot gran sacerdot tingui por de Déu perquè si un sacerdot amb pecat o iniquitat hauria de fer sacrifici a l'altar de Déu sense santificar-se primer, serà mort per l'àngel. de Déu a l’altar. Per tant, només es converteix en un paràmetre que fa que el sacerdot tingui consciència. Tanmateix, la mort de Crist va provocar el pacte de Gràcia, ja no morim per la llei sinó que estem salvats per Gràcia. Per desgràcia, la Gràcia ha estat molt maltractada en aquests mil·lenaris, la gent fa tot tipus de coses indiscutibles i, tot i així, serveix a l’altar de Déu.

L’esperit de Déu s’ha allunyat de molts altars, tot el que veiem en aquests dies és altar palatí, però ja no té l’esperit de Déu, el poder del Déu Totpoderós ja no habita en aquests altars.
Fins que els homes i les dones arribin a la consciència de les seves accions equivocades, canvien d’ell, santifiquen l’altar i tornin a convidar l’esperit de Déu, no passarà res. Curiosament, durant l'època del sacerdoci levític, tal com es veu al llibre de Levític, el sacerdot i l'altar són dues entitats separades. Però ara, l’altar i el capellà són inseparables, qualsevol alternança sobre un mateix és una alternança a l’altar. Som el nou sacerdot de l’ordre de Melquisedec, que significa Crist. En essència, perquè l’altar sigui santificat, nosaltres mateixos hem de ser santificats.

Una oració per netejar l’altar és una oració per als nostres santificació també Construïm un altar de santedat, sant i acceptable per a Déu dient les oracions següents;

ORACIONS

• Senyor Jesús, durant tant de temps que hem tacat l’altar amb la nostra injustícia, hem enfadat el Sant d’Israel amb el nostre pensament i fets immensos. Fa massa temps que abusem de la gràcia de Crist sobre nosaltres mateixos i, amb les nostres mans, hem allunyat l’esperit de Déu molt lluny de l’altar. Preguem que ens perdonin tota la nostra iniquitat en el nom de Jesús.

• Senyor Déu, acceptem la vostra supremacia sobre la nostra vida i ministeri i sobre l’altar de Déu. Us demanem que santifiqueu l’altar i que feu sant i acceptable davant vostre en el nom de Jesús. Descompleixi l’altar i reconstruïu-lo al gust que us convingui, destrueixi qualsevol manxa i brutícia que hi ha a l’altar en nom de Jesús.

• Senyor Jesús, preguem que guieu l’altar amb el vostre esperit i impossibiliteu l’accés dels xarlatans al nom de Jesús. Senyor, preguem per la raó de la sang que es va vessar a la creu del Calvari, rentant totes les coses brutoses que et repugnen a l’altar i no tornem a tacar-lo en el nom de Jesús.

• Senyor Déu, oferim un sacrifici de lloança i adoració a l’altar i preguem que, en virtut de la nostra oració, el vostre esperit desaparegut tornarà a habitar a l’altar. Us oferim les nostres vides com a sacrifici viu i preguem que creeu en nosaltres un cor net que no coneix cap pecat i una iniquitat i ens donareu l’alerta espiritual que ens ajudarà a defugir el mal en el nom de Jesús.

• Senyor Déu, busquem el teu esperit que acceleri el cos mortal. L’escriptura diu que si l’esperit que ha ressuscitat a Crist d’entre els morts habita en tu, augmentarà el teu cos mortal. Senyor, demanem pel vostre esperit que ens purgeu amb el vostre esperit i ens porteu a la consciència de no permetre mai més coses indignes a l’altar en el nom de Jesús.

• Senyor Jesús, la vostra mort també va provocar el naixement d’un nou sacerdoci. Des de llavors ens han tret de l’ordre del sacerdoci levític i ens han convertit en hereus conjunts de Crist en un sacerdoci segons l’ordre de Melquisedec. Senyor, us demanem que ens ajudeu a elevar-nos i a viure el veritable credo de la nostra oficina. Que el nostre altar no sigui destruït pel pecat, la llum de l’altar no s’ha d’enfosquir. Rebutgem ser el motiu pel qual molta gent et fallarà. Us demanem que ens ajudeu a recorrer els nostres passos enrere en el nom de Jesús

• Senyor Jesús, preguem per cada església que l'hi hagi perdut, cosa que ha provocat que el vostre esperit desaparegui els seus altars; us demanem que per la vostra misericòrdia els perdoneu. El salmista diu que no m’apartis de la teva presència i no m’emportis el teu esperit sant, restableix l’alegria de la teva salvació i defensa amb aquest esperit lliure. Senyor, preguem que no els deixi perdre, demanem la recuperació de la santedat i la justícia a cada altar en nom de Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí