Oració per netejar l’església

0
14908
ORACIONS PER A NETEJA DE L’ESGLESA

L' Església és el bressol de la fe cristiana. És més com un lloc meravellós d’habitacions per a la gent, l’església serveix de vehicle que acosta la gent a Crist. El fonament de l'Església espiritual no coneix la laxitat, és estrany que l'escriptura digui que en aquesta roca construiré la meva església i la porta de l'infern no prevaldrà. Quan Crist estava a punt de deixar la terra, va pregar seriosament per l’apòstol Pere perquè ell és el fonament sobre el qual es construirà l’església.

Jesús va dir a Pere que Satanàs intenta guanyar-se l'ànima, però ell ha pregar per ell que la seva fe no s'envelleixi fins i tot quan Crist no s'ha acabat. Si la base de l'església es troba sobre la roca, això vol dir que l'església ha trobat les seves arrels profundament en Crist, per tant, el problema no és el fonament. Avui farem una pregària per la neteja de l'Església; aquestes oracions ajudaran a desinfectar l'església i permetran als cristians que representin a Crist amb audàcia al món.

Hi havia una època en què l'Església estava en el punt àlgid de l'activitat social, ja que l'església ha trobat una manera de disparar sempre la seva fletxa al món. No obstant això, les coses han tingut un canvi diferent en aquests dies, l'església ja no manté la fortalesa que s'utilitza per controlar, el món s'ha trobat a la part més important de l'església. L’església ha estat corrompuda pels vicis del món, l’altar sant de Déu ha estat violat pels xarlatans. Cal que es produeixi un foc de revifalla a l'església perquè l'església pugui prendre la posició i exercir les funcions que Déu l'ha proposat. Perquè si l'església hauria de fallar en les seves funcions, hi ha milions d'ànimes que es perdran, per la qual cosa hi ha una gran necessitat de tornar l'església al seu lloc.

KINDLY WATCH EverydayDayPRAYERGUIDE TV A YOUTUBE
SUBSCRIU-TE ARA

Nou llibre del pastor Ikechukwu. 
Disponible ara a Amazon

Abans que l'Església pugui tornar al seu lloc, cal enviar els xarlatans al púlpit, l'església ha de purgar-se i separar-se de les coses del món. L’escriptura diu que som la llum del món, això vol dir que hem de ser allò que el món emularà i no a l’inrevés. Hem de separar la xafada del blat, la destrossa ha de ser destruïda.

Tot això no pot passar fins que no s’aixequi un altar de pregària per a l’església. Els homes i les dones s’han d’aixecar seriosament per resar, l’altar de foc de l’església no s’ha d’enfosquir. Hem de convidar Déu perquè vingui a fer-se càrrec de l’església, el sant d’Israel no habita en un lloc que ha estat abatut amb les iniquitats. L’escriptura al llibre de Lluc 3:17 El fan de la seva mà, i ell purgarà completament el terra i reunirà el blat al seu granador; però cremarà la xafogor amb un foc inigualable. ”L’església ha de ser santificada, també s’han purificat els veneradors i tot això passarà per les nostres fervents oracions. Aquesta oració per netejar l’església restituirà la santedat al cor dels creients.

Ha arribat el moment de la gran revifalla, un revival santificació la santedat com s’explica al llibre de 2 Cor 7: 1 Per tant, tenint aquestes promeses, estimades, ens netejem de tota brutícia de la carn i l’esperit, perfeccionant la santedat davant la por de Déu.
Unim totes les mans i netegem l’església dient les següents oracions de neteja.

ORACIONS

• Senyor Jesús, preguem pietat de la vostra església, la teva paraula diu que en aquesta roca construiré la meva església i la porta de l’infern no prevaldrà. Busquem la vostra misericòrdia per l’església que netegeu l’església amb la vostra sang. No permetis que el dimoni triomfe sobre l'església, purga l'església amb la teva preciosa sang i fes-la magnífica com quan la vas crear, destrueixi completament cada foscor de l'església que ha atenuat el foc de la revifalla a l'Església. les vostres mans Senyor i salveu l’església en nom de Jesús.

• Senyor Jesús, confessem que sou el cap de l’església tal com ha dit l’escriptura a Efesians 1:22, preguem que regnés una vegada més a l’església. Feu que el vostre poble no pateixi iniquitats, que no tingui el domini sobre l'església. L’església és una ciutat sobre els turons que no s’ha d’amagar, és una llum que ha de brillar a la foscor del món, atorgar a l’església el poder de brillar en el nom de Jesús.

• Senyor Jesús, us demanem que, amb el vostre poder, expulsi tots els nitwit, xarlatans i maletins que representin una amenaça per a la justícia de la vostra casa santa. Jesús va dir que la casa del meu pare s’anomenarà la casa de l’oració on habita la santedat. Preguem que faci que el terreny de l'església sigui incòmode per a qualsevol persona justa, que no deixi que tinguin un lloc a l'església al nom de Jesús.

• Pare celestial, us demanem que doneu a la vostra església la força per rebutjar les obres d’iniquitat, el poder que estableix l’estàndard de santificació, el poder per establir l’estàndard de santedat que li doneu a la vostra església i atorgueu la llibertat al vostre poble. en el nom de Jesús.

• Pare al cel, preguem que per misericòrdia que perduri per sempre restituïu la glòria de l’església, més del que heu fet en els temps antics. L’escriptura diu que la glòria d’aquest darrer superarà la primera, demanem que el poder s’esgoti i visqui el veritable Credo del seu propòsit en nom de l’Església.

• Pare al cel, durant molt de temps l’església ha patit una mala sort en mans de l’opressor, sorgeix Senyor i deixa que els teus enemics siguin escampats. Perquè l’escriptura diu que hi ha algú que no vol que regni que els porti i els deixi matar. El pare al cel us preguem que es plantegi en la seva putrefacció i vengeu-vos sobre tots els homes i dones que van jurar la seva ànima al diable i van prometre que l’evangeli no tornarà a aixecar-se, que vegin la vostra venjança en el nom de Jesús.

• Pare Senyor, preguem per totes les esglésies que es reuneixen només en el vostre nom. Venim contra tots els adversaris contra la vostra església, purgeu-los fins que esdevinguin com l’església de dalt en el nom de Jesús.

Amén.

 


DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.