Oracions per a la liberació de fortaleses

0
4483
CADA FORÇA DEIXA ARRIBAR EN EL NOM DE JESÚS CRIST

Strongholds són una de les eines més grans que l’enemic utilitza contra el creient. És per això que tant com a individus, famílies i nacions hem de pregar implacablement contra fortaleses de les tenebres a les nostres vides.

El llibre de 2 Corintis10 ens diu que les armes de la nostra guerra no són carnals (carnals), sinó que són poderoses en Déu per enderrocar fortaleses. Després va anar més enllà dient que aquestes armes s’utilitzen per exposar arguments i tot allò que s’exalta sobre el coneixement de Déu, portant a cada pensament en captivitat en l’obediència de Crist.

Les nostres ments són una de les eines més grans que Déu ens dóna. És la seu de totes les decisions que hem pres i preses mai. Déu no pot relacionar-nos sense emprar les nostres ments, i també el diable, i per això pot construir fortaleses a les nostres vides.

Què són les fortaleses?

Les fortaleses són patrons de pensament erigits pel diable en la ment dels homes enganyant-los per creure coses que no s’ajusten al que diu l’escriptura. Utilitza les seves experiències, pors, fracassos passats, patrons familiars i ideologies ambientals per crear aquestes coses a la seva ment. D’una manera o d’una altra, tothom ha estat víctima de fortaleses fins que Déu per la seva misericòrdia va ajudar algunes persones a sortir-ne.

Tot i això, això no suggereix encara que les que van ser víctimes no puguin tornar a ser víctimes perquè les seves ments són les eines que utilitza el diable i, en la mesura que les seves ments continuen plenament actives, la possibilitat de ser erigida encara és molt elevada.

Per tant, les Escriptures ens amonesten en els Proverbis 4:23 que hem de protegir el nostre cor amb tota la diligència perquè fora d'ella flueix els problemes de la vida. El dimoni realment no necessita destruir un home, tot el que ha de fer és mentir-se a la seva ment i assegurar-se que segueixin fent una brossa sobre aquestes mentides fins que finalment les destrueixi.

Jesús, al llibre de Mateu 13:25, parlava de com l’enemic arriba a sembrar les negues al cor dels homes quan dormen i de com es comença a créixer la seva maduresa. Aquesta paràbola era una explicació clara de com el diable arriba a erigir fortaleses en la ment dels homes. Comença només amb un simple pensament, la planta en la ment de la persona i la deixa per fer el pensament.

Quan aquesta persona comença a pensar en aquestes coses durant molt de temps, comença a crear imatges imaginatives fortes a la seva ment i a poc a poc la persona comença a acceptar aquests pensaments com a realitat; en aquest moment s’ha convertit en una fortalesa de la qual ell / ella ara lluitarà per sortir-ne.

Realment no vivim en un món de malvats, només vivim en un món de persones les ments de les quals han estat capturades per les fortaleses del diable. Les persones que s’han convertit en addictes a tot tipus d’hàbits: beure, fumar, drogues, masturbació, sexe premarital i tot tipus de persones només són víctimes d’aquestes fortaleses i perquè les seves ments no s’han lliurat del tot al poder de Déu, els resulta difícil eclipsar aquestes coses.

És per això que Jesús havia de dir al llibre de Mateu 15:13 que cada planta que és el Pare no va plantar en nosaltres ha de ser arrelada, perquè sabia que el diable definitivament plantarà coses i que aquestes coses no estan arrelades , són capaços de destruir-nos.

Strongholds et fa dubtar del poder de Déu i les escriptures ens diuen que no hem de pensar en rebre res de Déu si el demanem amb dubte, Jaume 1: 6-7. Fortaleses us mantenen en un cicle continuat de pecat i desobediència a Déu, de manera que, fins i tot quan sabeu que aquestes coses estan malament, encara us costa sortir. El fruit de les fortaleses del diable es registren a Gàlates 5, inclouen fornicació, enveja, embriaguesa, odi i altres, i la bíblia registra que tot allò que els que participen en aquestes coses no veuran el regne de Déu.

Tanmateix, tenim esperança com a creients perquè Crist ha proveït la nostra salvació mitjançant la seva paraula. La Bíblia ens diu en Hebreus 4:12 que la paraula de Déu és viva i activa, més neta que qualsevol espasa de dos fils capaç de penetrar a la nostra ànima (ment) i al nostre Esperit. En altres paraules, la paraula de Déu ens pot penetrar en les parts més profundes de la nostra ment i destruir aquells patrons de pensament que ens han limitat durant anys i ens han fet actuar de maneres desagradables, per molt que hagin passat. La Bíblia també ens diu que ens hauríem de mantenir ràpid en la llibertat amb què Crist ens ha alliberat i que ens hem de negar a tornar a enredar-nos amb qualsevol jou de la servitud.

Com puc ser alliberat de Fortaleses?

L’oració és la clau per alliberar-se de tots els reductes satànics. Si per tant, trobeu situacions o desafiaments que representen els reductes de la foscor i voleu alliberar-vos, aleshores aquestes oracions per a l’alliberament de les fortaleses són per vosaltres. Quan us impliqueu en aquestes oracions per a la salvació, cada fortalesa satànica que us ha mantingut lligada us alliberarà en el nom de Jesucrist. Us animo a participar aquestes oracions amb tota la passió del vostre cor. Vostè serà lliure en nom de Jesucrist.

ORACIONS

  • El pare celestial que vau dir en la vostra paraula que tot allò que no heu estat plantat a la meva vida s’haurà d’arrelar, per tant reconec que a la meva vida hi ha patrons de pensament, mentalitats, fortaleses plantades pel diable, us demano que vosaltres Les arrels completament de la meva ment en el nom de Jesús.

• Senyor la teva paraula diu a 2cor 3 que allà on el vostre Esperit és Senyor hi ha llibertat, per tant, entono el vostre Esperit Sant com a senyor al llarg de la meva vida i de la meva ment i us demano que em deixeu lliure dels reductors en el nom de Jesús.

• Senyor em dedico a les armes de l’Esperit en aquest moment i emprenc tots els arguments, pensaments i imaginacions que van obtenir entrada a la meva vida com a resultat d’experiències passades, pors, patrons familiars, creences ambientals i opinions d’altres persones i em deixo anar. captiva en l’obediència de Crist en nom de Jesús.

• Senyor Jesús, reconec que heu vessat la vostra sang per aquest motiu perquè em pugui lliurar. Per tant, estic d’acord amb el que ha fet la sang en nom meu i declaro que em venç per la sang del xai i per les paraules del meu testimoni en nom de Jesús.

• Senyor, us demano que traieu el cor de la carn i em doneu un cor nou que s’ajusti a la vostra voluntat, ajudeu a que la meva ment es renovi del tot i ajudeu-me a protegir-la amb tota la diligència, de manera que deixaré de ser víctima per les fortaleses de l’enemic en nom de Jesús.

• Senyor, demano que cada fortalesa que va sorgir com a conseqüència de la transgressió dels meus pares, que la vostra sang vagi en nom meu i em permeti alliberar aquest moment. Com que la vostra paraula diu a Isaïes 53 que heu estat ferits per les meves transgressions, heusats per les meves iniquitats, el càstig de la meva pau se us posà i les vostres ratlles vaig ser curada.

• Cancel·la totes les malediccions, conegudes o desconegudes per la sang de Jesús, al nom de Jesús.

• Que les conseqüències de la derrota de l’enemic sobre la meva vida s’anul·lin en el nom de Jesús.

• Senyor, doneu-me el poder per afrontar tots els reptes de l’enemic, en nom de Jesús.

• Em deixo anar de la servitud de la por al nom de Jesús.

• Cancel·la tots els encantaments, malediccions i encanteris que es contrauen a la meva vida, en nom de Jesús.

• Que cada arbre plantat per la por a la meva vida s’assequi a les arrels, en el nom de Jesús.

• Reclamo avui la meva promoció divina, en el nom de Jesús.

• Senyor, feu-me triomfar i em porti a la prosperitat en nom de Jesús

• Declaro que la Promoció, el progrés i l’èxit són meus avui en nom de Jesús.

• Mano a tots els menjadors de carn i els bevedors de sang, que comencin a ensopegar i caure davant meu, en nom de Jesús.

• Ordeno que els perseguidors tossuts es facin perseguir en nom de Jesús.

anuncis

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí