Punts de pregària per a les benediccions l'any 2020

1
5258

El nou any acaba de començar i no és massa aviat per esperar un miracle de Déu. És possible que tingueu testimoni i una gran quantitat de benedicció l'any anterior. Els dic que no és res comparat amb el que Déu us ha guardat aquest nou any. Recordeu que les escriptures diuen que la glòria d’aquest darrera superarà la primera.

L’any 2019 s’ha acabat, aquest és el 2020, l’any en què Déu us dutxarà amb les seves benediccions sense límits. Els punts de pregària per les benediccions haurien de ser una part integral de la nostra vida de pregària el 2020. El motiu original de Déu és beneir l’home en abundància, ja que Déu té els seus plans, també el diable.

És el pla del dimoni per robar o evitar que la benedicció vingui a la gent. Recordeu la història de les escriptures quan Daniel pregava mentre estava a Babilònia i Déu ja ha respost les oracions, però, el príncep de Pèrsia, que és el diable, es va quedar al forat per impedir que la benedicció arribés a Daniel. Curiosament, mitjançant una oració constant de Daniel, Déu es va veure obligat a enviar un àngel més poderós i ferotge per destruir el príncep de Pèrsia i lliurar els resultats a Daniel.
Per tant, és important pregar contínuament per les benediccions, ja en teniu o no en abundància l'any passat.

PER QUÈ ÉS NECESSARI PREGAR PER LES BENEDICIONS DE DÉU?

Que tothom sàpiga que Déu no és l’únic que dóna benediccions. El diable també dóna una benedicció a la gent. Tanmateix, només la benedicció de Déu és la que fa que les riqueses no aportin cap pena. Déu és el que pot donar una benedicció que no té conseqüències, Proverbis 10:22
És important que quan vulguem buscar benediccions, demanem només a Déu qui doni liberalment sense manques.

PUNTS DE PREU PER A LES NAVÍES

1. Armat amb prou informació sobre com resar l’article de la nostra darrera publicació. Vam aprendre que és important donar sempre gràcies abans de demanar res a Déu.

2. Pare celestial, agraeixo a Déu el privilegi que m’heu donat per presenciar aquest nou any, Senyor, que el vostre nom s’exalta.

3. Déu Totpoderós, us agraeixo la pluja de benedicció que heu dutxat sobre mi i la meva família en l'anterior, us auguro la vostra majestat

4.Lord, la Bíblia diu que la glòria d’aquest últim segurament superarà l’anterior, us demano que em beneïsca molt en aquest nou any 2020.

5. Déu Totpoderós, demano que en aquest nou any em beneïsca més enllà de les mesures, perquè tot el que em poso a les mans aquest any prosperi en nom de Jesús.

6. Senyor, per pietat, demano que em faci una benedicció per a la meva generació, que faci una font d'alegria per a tothom qui em vingui.

7. Déu Totpoderós, vinc contra totes les formes de devorador i canyero que volen consumir la vostra benedicció a la meva vida, prego que el foc de Déu Totpoderós les consumeixi.

8. Senyor, en el vostre nom, vinc contra tots els prínceps de Pèrsia que vulguin impedir que la vostra benedicció es manifesti en nom de Jesús

9. Decret per aquesta autoritat del cel que aquest any 2020 serà un any de compliment, cada benedicció promesa que no s’ha complert, decret que es compleixen en Jesús. Cada vel demoníac que s’ha fet servir per cobrir la llum de la manifestació de brillar, trec aquest vel al nom de Jesús.

10. Senyor Déu, decret que beneireu els meus fruits en abundància. Arreu on vagin durant aquest nou any, ho prendreu per ells en possessió del nom de Jesús

11. Senyor, la teva paraula diu que, en beneir-me, em beneiràs, Senyor que aquesta promesa es faci palès en aquest any en nom de Jesús.

12. Em nego a patir cap bé durant aquest nou any, tot el que vaig patir durant l'any passat, tot allò bo que em va privar l'any anterior, decret que els allibereu en nom de Jesús.

13. Senyor Déu, us demano que el vostre favor estarà sempre sobre mi en aquest nou any i establireu el treball de les meves mans en aquest any 2020 en nom de Jesús.

14. L’escriptura em va fer saber que coneixeu els pensaments que teniu cap a mi, són pensaments del bé i no del mal per donar-me un final esperat. Senyor, us demano que en aquest nou any es faci a la vida en nom de Jesús.

15. Senyor Déu, l’escriptura em va fer comprendre que sou més que capaç de beneir-me amb abundància, Senyor, us demano que feu aquesta manifestació a la meva vida.

16. Tu ets el Déu que subministres les necessitats de l’home. La Bíblia diu que Déu cobrirà totes les meves necessitats segons la seva riquesa en glòria a través de Crist. Senyor, us demano que subministreu tot el que el meu cor desitja.

17. Pare Omnipotent, us demano que dirigiu la meva part cap a un avenç en aquest nou any. Em nego a fer res amb l’estrès, demano que per la vostra pietat, m’ensenyes i em dirigeixis en nom de Jesús.

18. La Bíblia diu que la bondat i la misericòrdia em seguiran tots els dies de la meva vida. Senyor Déu, en el seu nou any, us demano que la vostra bondat i pietat em segueixin contínuament arreu on vagi amb nom de Jesús.

Som fills d’un rei, un home que pot subministrar tot el que necessitem. Tot el que hem de fer és utilitzar alguns dels punts d’oració d’aquesta llista per buscar la benedicció de Déu en aquest nou any 2020 i Déu segur que ens beneirà.

anuncis

1 COMENTARI

  1. Gràcies al meu creador pel que heu fet a la meva vida, proclamo les meves benediccions des d'aquest desembre fins al nou any d'avui i he cregut que la promesa que el meu creador va fer amb mi segurament haurà de complir-se en nom de Jesús Amén 🙏 🙏 🙏

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí